Scudo Sports

23 Temmuz Cumartesi Avcılar - Karaburun gezisi

Seth

Üye
Tepki
35
İsim
Serkan Memiş
Bisiklet
Scott
Merhaba,
Gezi ve tur başlığında konu açamadığım için buraya yazıyorum. Yarın yani 23 Temmuz Cumartesi günü Avcılar - Karaburun gezisi yapmayı planlıyoruz, katılmak isteyen olursa birlikte turlayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Acar
Scudo
Beylikdüzü'n den katılacak arkadaş varsa beraber gidebiliriz.

Keşke Pazar günü olsaydı. Uzun süredir Karaburu'a bisiklet turu yapmak istiyordum, kısmet değilmiş.
En azından bu gönderi ile konunun üste çıkmasını sağlarız. Keyifli pedallamalar :)

Katılmayı çok isterdim, ancak yarın Boğaziçi kıtalar arası yüzme yarışlarını izlemeye gideceğim... Sonrakilere inşallah.
Bu arada bugünkü turumuzu gidiş 3 dönüş 6 kişi olarak tamamladık, karaburun denizini bu kadar sakin yakalamışken girmemek olmazdı, katılanlara buradan teşekkürler

fazla resim yok ama çektiklerimi atıyorum

buda photo shphere linki:
(link)

Dosyalar

• DSC_0322.JPG
    DSC_0322.JPG
    85,7 KB · Okunma: 64
  • DSC_0323.JPG
    DSC_0323.JPG
    78,3 KB · Okunma: 58
  • DSC_0325.JPG
    DSC_0325.JPG
    114,1 KB · Okunma: 61
  • DSC_0326.JPG
    DSC_0326.JPG
    126,3 KB · Okunma: 61
  • DSC_0327.JPG
    DSC_0327.JPG
    78,6 KB · Okunma: 58
  • DSC_0328.JPG
    DSC_0328.JPG
    116,5 KB · Okunma: 58
  • DSC_0335.JPG
    DSC_0335.JPG
    172,1 KB · Okunma: 64
  • DSC_0336.JPG
    DSC_0336.JPG
    171,2 KB · Okunma: 64
  • DSC_0337.JPG
    DSC_0337.JPG
    174,8 KB · Okunma: 60
  • Adsız.png
    Adsız.png
    42,3 KB · Okunma: 62
Bugün bende Karaburun planlamıştım fakat elde olmayan nedenler ile iptal oldu. Güzel tur olmuş. En sevdiğim güzergahtır karaburun. İnşaallah birgün karşılaşmamız temennisi ile. İyi pedallar.

karaburuna defalarca genelde her hafta olmaz üzere tur yapıyoruz. Ayrı ayrı yapmaktansa birlikte yapmayı öneririm. Kendiniz münferid yapmak istiyorsanız tabi saygım sonsuz

Pit stop ekibi iş başında.

Dosyalar

• IMG_9161.JPG
    IMG_9161.JPG
    123,4 KB · Okunma: 25
  • IMG_9163.JPG
    IMG_9163.JPG
    226,9 KB · Okunma: 24
  • IMG_9164.JPG
    IMG_9164.JPG
    123,3 KB · Okunma: 23
Ahh, ahh... O nasıl bir talihsizlikti öyle :eek:. Lastiğim Rubena STU 5mm korumalı diye geçiyor, patlatan tel 6mm! ben böyle şansın...::acpsnr: Ayrıca lastik zırhlı olduğundan janntan ayırmak konusunda cebelleşirken Halil imdada Hızır gibi yetişti, eyvallah! :agla:. Hakan da sağolsun bi an bile kopmadan tam bir takım arkadaşı gibi hazır ve nazırdı, adam resmen Atom Karınca böyle bi performans yok.:krktm: Çetin de sağolsun bu ulvi görevde bizi yalnız bırakmayarak bu anı ölümsüzleştirmiş, teşekkürler ::harika:.

Geziden aklımda kalanlar:
Karaburun'u böylesine dalgasız yakalamak senede 3 5 defa denk gelir süperdi, zaten girdik keyfini çıkardık
Korumalı lastiğimin 1mm farkla patlaması, zira patlatan zımbırtıyı cımbız ile çıkartabildik
Duvar gibi karşımızda bizi bekleyen yokuşu görünce verdiğimiz tepkiler, ve sona gelince Halil'in "bip"leyerek bisikleti kendi ağırlıyla yere bırakması :koptum:
Giderken fakat dönerken bisiklet hayatına geçen hafta başlayan Yılmaz arkadaşımızın tek kelime sızlanmadan karaburuna kadar bizimle gelmesi
Dört tane pırlanta gibi bisiklet tutkunu ile arkadaş olmamız (bu tur öncesi tanışmıyorduk)
Yaşı bize göre epeyce genç olan Hakan arkadaşımızın tam bir Atom Karınca performansı sergilemesi (8.5kg karbon bisikletin de bunda etkisi var tabi :p)

Genelde turlarımı tek başıma yaparım ancak bu tur da grup olarak ne kadar eğlenceli olabileceğini gösterdi. Umarım ileride tekrar pedallamak kısmet olur.:srnsml:
S.

@Seth Ağustos ortası git-gel Çorlu yapabiliriz. Şimdiden hazırlıklara başlamak lazım. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Seth
Süper olur benim için, memlekteim olduğu için Avcılar - Çerkezköy yapıyorum ara ara, Çorlu turunda gidişte size eşlik ederim oradan Çerkezköye pedallar 1 gün orada kaldıktan sonra geri dönerim. Eğer kabul ederseniz tabi, yani anca beraber kanca beraber değilse :islik::D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Seth İllaki Çorlu diye bir kural yok Çerkezköy yapıp geri döneriz sıkıntı değil. Sizi teslim edip geri döneriz. Hem daha önceden yolu bilen birinin peşinden gitmek bizim için daha güzel ve sorunsuz olur.

@trainspotting35 Ohh tadından yenmez benim için:komik:. Yalnız uyarayım Ağustos ayı rüzgar ayı, gidilecek gün için önceden hava koşullarına iyi bakmak gerekir diye düşünüyorum, zira bu güzergahta Büyükçekmece Deve bağırtan yokuş eğimine benzer 6 7 tane yokuş var. Bunları rüzgara karşı çıkmak işkence oluyor. Bir kere böyle bir durumda kaldım, o yokuşlardan inerkenki hızım max 35'i görmüştü oysa rüzgar arkamda indiğimde 70km leri görüyordum. Aşağıda da görüleceği üzere (Avcılar-Cerkezköy) rüzgar 35 dk farkettirmiş... :booo:

Bir de Avcılar - Çorlu, Çerkezköy rotası yol anlamında çok güvenli değil, bazı yerlerde yol iyice daralıyor ve kum ocakları kamyonları çok yakından geçiyor :mad: çok dikkatli olmakta fayda var.

Ama grupla gidildiğinde oluşabilecek psikolojik yorgunluk çok daha kolay aşıldığından keyifli bir tur olacağını düşünüyorum :harika:

gidis.jpg Donus.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Ömer Çolak Selam,
Ben haftaiçi turlarımı mangalcılar izin verdiği müddetçe Avcılar sahilde yapıyorum. Bu haftasonu Avcılar-Beşiktaş oradan da Büyükada planımız var ama kesin değil, olgunlaşırsa konu açacağız.

@Ömer Çolak Genelde Büyükçekmece Bisiklet Kulübü salı ve perşembe günleri Selimpaşa turu düzenliyor. Yol bisikletinizle katılabilirsiniz ancak performans odaklı bir tur değil. Yol bisikleti olan ben de dahil yaklaşık 5-6 arkadaşımız var. Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanın da saat 20:00 buluşulup oradan Mimarsinan ekibi ile buluşmak için Mimarsinan a geçiyoruz. Facebook Büyükçekmece Bisiklet Kulübü sayfasından takip edebilirsiniz.

Geri