M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 32 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 28 Nisan 2011 #21 @psychologicalmaniac Sağol abi seni de bisiklet aldığın zaman turlarda görmek isteriz gezilerimizin devamı gelecek ama gelen çıkmıyor bu arada sahi senin ismin ne be abi
@psychologicalmaniac Sağol abi seni de bisiklet aldığın zaman turlarda görmek isteriz gezilerimizin devamı gelecek ama gelen çıkmıyor bu arada sahi senin ismin ne be abi
İbrahim Aslanhan Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2008 Mesaj 2.015 Tepki 792 Şehir Diyarbakır Bisiklet Scott 28 Nisan 2011 #22 Benim ismim mi ! Forumda ismimi bilen tek bir kişi vardır onun dışında kimse bilmiyor. Bilen arkadai T-Ugur'dur. Ama bundan sonra herkes bilcek herhalde Pardon yahu kan grupları bölümünde ismim yazıyordu. Belki bilirler. İbrahim ben. Memnun oldum Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Benim ismim mi ! Forumda ismimi bilen tek bir kişi vardır onun dışında kimse bilmiyor. Bilen arkadai T-Ugur'dur. Ama bundan sonra herkes bilcek herhalde Pardon yahu kan grupları bölümünde ismim yazıyordu. Belki bilirler. İbrahim ben. Memnun oldum
M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 32 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 28 Nisan 2011 #23 Şimdi oldu abi bildik mutlu olduk
İbrahim Aslanhan Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2008 Mesaj 2.015 Tepki 792 Şehir Diyarbakır Bisiklet Scott 28 Nisan 2011 #24 güzell mutlu olmak iyidir.