Scudo Sports

23 Nisan Üsküdar - Poyraz

Ben bu güzergahı 2-3 sefer kullandım. Riva sapağı daha kolay. Anadolu kavağına giden yol daha güzel bence. Daha az araç, daha çok manzara ve doğa...
2 haftadır Cengiz Abi ile takıldık, bu hafta henüz bir planım yok, sizinle olma fikri kulağa hoş geliyor. Cengiz Abi de Pazar aynı güzergahı planlıyor sanırım.
İkisine de güç yeter mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: soothsayer
Scudo
Ali

Cengiz Abi de ayni turu planliyorsa konusup ikisini birlestirelim.Olmadi biz cumartesi gunu soothsayer in turuna entegre olalim.

Ne dersiniz:)

Cengiz Abi,Soothsayer ?

• Beğen
Tepkiler: soothsayer
ben ilk kez gideceğimden ötürü bu yolu buldum netten sizin önerdiğiniz yoluda tam solerseniz hemen bir araştırma yapayım....

ben her ikisinede katılacam gibi gözüküyor....

bekleriz.

@Eren Tublek

aynı yerlere gidiyorsak birleşme fikride olabilir... çok mantıklı geldi bana ;)

soothsayer

Cengiz Abiyede bir mesaj atayim bakalim cevaba gore organizasyonu ayarlariz.

• Beğen
Tepkiler: m.emindogan
Komik bir durum olacak ama ben 23 Nisanda nişanlanıyorum, bir an unutmuşum.:D :D :D :D Yani C.tesi maalesef Bursada olacağım.

Ama pazar sabah 07.30 mudanya'dan feribota binersem saat 10.00 gibi üsküdarda olabiliyorum. O saate kadar beni bekler misiniz bilmiyorum.

Herşeyden önemlisi bunları babama yakalanmadan yapmam lazım:) :) :)

ali abi senin iş yaş gibi duruyor :) bu arada eğer turlarda birleşme olmazsa ikisine de katılma planım var :)

hocan hayırlı olsun pğeki bu nişanın tarihini unutma olayını yengeye söleme bence :)

@ali genç

:)
:)

Ali yahu sen bana en son Belgrat turunda bu hafta sonu nisanlandigini soylemistin :)

Kafa iyice karismis aman dikkat et.Nisana gittginde o gecen haftaydi durumu olmasin

Valla hakikaten karıştı kafam:D :D :D Bekar kalmak için hala direniyor bedenim sanırım:) İlerde bisiklet yüzünden hanımla çok dövüşeceğiz gibi görünüyor :) :)

Benim iş dediğiniz gibi sakat, mudanya ev arası 40km ve sabah 5 gibi çıkmalıyım evden. O hafta da öyle geçsin ne yapalım, bu turlar her zaman olur ama insan bir kere nişanlanıyor.

pazar günü de olacaksa ben de varım. cumartesi'ye de katılmak isterdim; ama malesef sabahları doluyum. pazar için kesin bir bilgi var mı acaba?

evet forumda cengiz abinin acıtıgı baslık var ordan bakabilirsin ;)

@m.emindogan

geçmiş olsun o zaman. ben tanımadığım yolda hız yapmaya çekiniyorum, ani çukur yol bozukluklarına karşı temkinli olmaya çalışıyorum.

eren dediğim gibi hava bozmazsa geliyorum.

suan baktıgım guneslı gozukuo hava ;)

ama once sen bisikletine bakım yaptır kanka...

O güne kadar bir sorun çıkmazsa inşallah ben de bu tura katılmak istiyorum.

Geri