Scudo Sports

23 Nisan Çarşamba Çekmeköy>Şile Sahilköy Turu

Ya keşke cumartesi olsaydi. Yarin kizim şiir okuyacak sabah 10 da okulda olmamiz lazim. Belki biraz gelirim sonrageri donerim.

Scudo
Onur icin oylama yapalim, gelsin sorun olmaz diyenler parmak kaldirsin;) Onur yarin velin den imzali kagit istiyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@salih gokmen
Buluşma yerini tam bilmediğimden bugün keşif turu yapayım dedim haritaya bak, dur-kalk birkaç kezde sapakları karıştırarak idealtepe'den toplam 1 saat 15 dk'da Taşdelen Turgut Özal Bulvarına vardım. Saat 6'da yola çıkacağım elimden geldiğince vaktinde buluşma noktasında olmaya çalışacağım ama 5-10dk'lık bir rötar söz konusu olabilir. irtibata geçebileceğim bir numara varsa yolda arayıp bilgi verebilirim.

Ayrıca idealtepe civarından katılacak olan varsa birlikte pedallayabiliriz.

(link)

@salih gokmen

abi telefon açarsın görüşürsün sıkıntı olmaz :) ben son hazırlıklarımı yapıyorum o zaman madenler durağından 6:45 te olucam bu arada telefon da verirseniz ulaşalım eğer aksilik olursa filan :)

@Cihan Şar

Cihan abi bende acarlar sitesinden katılacağım bizim buradan geçicen senlen madenler durağına yada kardiuma beraber gidebiliriz ?

Arkadaslar cep numarami isteyenler ozelden yazabilirsiniz? Bir iki arkadasla paylastim.Sabah 06:30 Cekmekoy ulus pazarindan basliyoruz ins.

@İhsan Tunçel

İns.baska bir turda beraber oluruz ihsan bey, cocuklarımız hrrseyden daha kıymetli ;-)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Keyifli turlar. Bizim de okulda programımız var :)
Yoksa, güzel bir gezi olacak gibi görünüyor...

saat 07:00 de Kardiyum avm de toplanıyorsanız bende gelirim.

07:00 de insallah ordayiz numarami özelden gonderdim

Arkadaşlar yaklaşık 15 km eşlik etmişim size donüş 1.1 saat surdu. Yetiştim yani :) dönüşte eğim az olmasina rağmen uzun bir rampa olması zorluyor biraz. Umarım kazasız belasız bitirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: aertan
Ihsan hocam tesekkurler simdilik bir sorun yok sag salim gitmenize sevindik gorusmek uzere.

• Beğen
Tepkiler: İhsan Tunçel
Bizde tam gaz okulda tören yapıyoruz. Yaşasın 23 Nisan...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Turu organize eden Salih abiye ve katılan tüm bisiklet sever dostlara teşekkür ederim. Sizleri tanımak ve güzel geçen bir güne eşlik etmeniz çok güzeldi. Harika bir tur oldu diyebilirim. Ah rampalar rampalar Salih abi ne olacak bu rampalar :)

Fatih hocam sen olmasaydik bu turu kesinlikle bitiremezdik senin tecrubelerin bizim rotamiz oldu kondisyonumuzu artiriyoruz ve sonraki turlarda sizleri yavaslatmiyoruz ins.;) Abi masallah valla supersiniz muhtesem 4 lu diyorum size ;)

• Beğen
@Salih Gökmen

Salih bey bizim daha cok fırın ekmek yememiz lazim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Salih Gökmen

Bu bir takım oyunudur hepimiz harikaydık bugün. İlk uzun turunuza rağmen öndekilere bir gayret ile ayak uydurmak saygı duyulması gereken bir şey. Tekrar teşekkür ederim organize ettiğin için abi. Bir başka turda tekrar görüşmek dileğiyle.

@Baki Polat

Baki abi bol bol kısa mesafe antrenman. Özellikle rampa antrenmanı :)

Turu Organize eden, yollarda rotamızı belirleyen ve pedal basan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Resimler nasıl paylaşılacak bu konu belirlendi mi ?

• Beğen
Tepkiler: aertan
bu organizasyin cikardigim en buyuk ders spor yaparken teknik ekipman sporcunun en en onemli ergumani bundan mutevellik ilk isim bir bisiklet almak olacak :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhammet seni ayrica tebrik etmek isterim demir yigini ile birlikte 100 km yakin yol yapmak masallah diyorum bu senin sporun en kisa zamanda iyi bir bisiklet almalisin ve aycan sen nasıl bir adamsin ne yedin sen turdan once ;)

Fotolari mehmet selim nasil aliyoruz senden ?

Geri