F Fatih - MFG(+) Forum Demirbaşı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 500 Tepki 367 Şehir Maltepe/İstanbul 27 Nisan 2007 #61 @precipice Abicim sizin işiniz gücünüz yok mu yaw Cuma günü ne turu bu böyle? Hasta ediyosunuz adamı yaw. Bakın bizimde içimiz gidiyor ama çalışıyoruz napalım. Şaka bir yana aferin iyi yapıyorsunuz fırsatım olsa bende gelirdim bugün yanınıza. Sevgiler MFG(+)
@precipice Abicim sizin işiniz gücünüz yok mu yaw Cuma günü ne turu bu böyle? Hasta ediyosunuz adamı yaw. Bakın bizimde içimiz gidiyor ama çalışıyoruz napalım. Şaka bir yana aferin iyi yapıyorsunuz fırsatım olsa bende gelirdim bugün yanınıza. Sevgiler MFG(+)
R ramazankurucay Forum Demirbaşı Kayıt 25 Ağustos 2006 Mesaj 595 Tepki 785 Şehir istanbul yeniköy 27 Nisan 2007 #62 fatih abi gezi bittiii...süper bi gezi yaptık .. 3 kişiydik süper di süper
L Lütfü Çolak Forum Bağımlısı Kayıt 15 Eylül 2004 Mesaj 1.249 Tepki 1.804 Şehir İstanbul 27 Nisan 2007 #63 ahh fatihcim ahh, muhteşem bir geziydi. Rüzgara karşı bisiklet sürmek çok eğlenceli... koşu bandında koşmaya benziyor. neyse birazdan bu güzel gezinin fotolarını eklemiş olurum.
ahh fatihcim ahh, muhteşem bir geziydi. Rüzgara karşı bisiklet sürmek çok eğlenceli... koşu bandında koşmaya benziyor. neyse birazdan bu güzel gezinin fotolarını eklemiş olurum.
L Lütfü Çolak Forum Bağımlısı Kayıt 15 Eylül 2004 Mesaj 1.249 Tepki 1.804 Şehir İstanbul 27 Nisan 2007 #64 rumeli feneri gezimiz burada... Minik bir gezi, Rumeli Feneri fotoları 27 Nisan