Scudo Sports

23 Nisan Boğaz Turu Fotoları

abi sanırım sen kamuoyu yoklaması yapıyorsun çaktırmadan :)
behçet abi de gelirmi dersin :)

Scudo
@precipice

Gene damardan giriyorsun Ramazan :eek: . Bu pazar adadaki yarışmayı seyretmeye gideceğim.

cuma tarabyadan kendimize dürüm, behçete atom alır,
öğlen yemeğine behçetin yanına uğrar, sonrada fenere geçeriz.
:D

ayağınıza sağlık guzel bir gezi cıkarmışsınız. ayrıca mizahıda eksik etmemişsiniz.
size bol ve eğlenceli günler diliyorum.
esen kalın

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
abi bizde seni yarışmaya davet ediyoruz... ee tabi juri olarak...
lütfü mü yoksa ramazan mı :) dürümü çiğnemeden yutma yarışması ... sonucu masa hakemleri belirleyecek .. :) ramazan şike yapıyor o da ne masa hakemi de dürümü yemeye koyuldu :) ..
abi şaka bi yana izlemenin dışında bi aktivite yapmak istersen kapımız açık :) bak eğer gelebileceğin bi durum olurda gelmezsen yeniköyün kapılarını kapatıyorum :) ama açıcam sanırım dayanamam behçet abim benim.. :) ...abi katılırsan çok seviniriz.. gerçekten..

Üstadlar bende yeni bir kron xc500 aldım. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. Ama ben sadece hafta sonları müsait oluyorum.

@Lütfü Çolak

Bisikletimi Bostancı' da bıraktım. Ben yokum. Duyurulur:)
Hafta sonu yarıştan sonra getiriyorum. Görüşürüz.

@adamM

merhaba tabi aramıza katılabilirsin..

kemal abi ... bizim ki sadece hafta sonu için bi hazırlık :) hafta sonları birlikte pedallarız ...bundan sonra daha rahat olacağım bi aylık bi süre için..hafta sonu gezilerinize katılırım :) şile kavak.. tuzla neresi olursa :)..

lütfü abi kavak uygundur prosedüre göre lütfen bi konu aç.. belki katılım olur :)

@Lütfü Çolak
cuma gunu saat kac gıbı gıdeceksenız benıde haberdar edersenız sevinirim,bellimi olur bakmıssınız gelmısım yanınıza :)

çok güzel bir gezi olmuş katılanlar çok şanslı.resimler de çok güzel.ama o tarabyalı abdullah nedir yahu:D sen yaktın beni....:D hiç güleceğim yoktu...

@gryars

:) Oradakilerden öğrendiğimiz kadarıyla bu arkadaş büfelerden birinde çalışırken kaset çıkartmış, ağaca da reklam yapıştırmış.

@Lütfü Çolak

cokta iddaalı gördüm seni lütfü'cügüm:D
karadeniz turunda bakacagız,ben avantajlıyım nede olsa karadeniz yolları beni tanır :D sen kendi derdine yan....

@gryars

Behçet'in de dediği gibi Tarabyalı Abdullah bizleri de bitirdi. :D Resmemi, ismemi takılalım karar veremedik. En sonunda Turhan Abi her ikisi de deyip resimle bir resim çektirdi.:D Olay bundan ibarettir.

Sevgiler

MFG(+)

gerçekten harika.... 1. si fotolardaki güneş içimi yaktı:)2.si her duvar resminin önünde verilen güzel pozlar neşeme neşe kattı:):):)

herkesin pedalına sağlık:) devamını dilerim. bu bol fotolu hikayeniz ise süpermiş....

sevgiler...

• Beğen
harun abi gelirse bu günümüz daha da süper süper geçer .. çok süper geçer hatta... :) ..
abiiii gel bak yollara baktırma bizi :)

Hooooooy ki ne hoyyy...

Güneş, deniz, bisiklet ve keyif... Daha başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım. Bu dört kelime gezinizin güzelliğini anlatmaya yetiyor da artıyor...

Paylaşım için teşekkürler... hşç

• Beğen
Geri