Scudo Sports

23 Mayis Redbull Flugtag BuluŞmasi

Scudo
hoşgeldin arda, teşekkürler kudret abi eğlenceye dahil olmuyor musun sen?

Buluşma noktaları:
pendik ido00 buluşma 10:05 hareket
kartal ido: 10:25 buluşma 10:30 hareket
maltepe ido 10:50 buluşma 10:55 hareket
bostancı ido: 11:10 buluşma 11:15 hareket
cadde bostan redbull flugtag pist alanı 10:25 buluşma noktası: bostancıdan gelirken kırmızı şeridin (bisiklet yolunun) bittiği nokta buluşma&aktiviteye dahil olma
1. Ali ATAY+1(maltepe)
2. Sedat Şencan(maltepe)
3. Berkay BULUT+2
4. Nostoc Domenica
5.Onur Yılmaz
6.Serhat Ankaralı
7.Orhan Temiz
8.Erol Yusuf +1
9.Zeki- (ve muhtemelen nıght rıder ekibi)
10.Orhan Temiz
11.Arda Taşan(Bostancı)
12.
13..?

http://i46.tinypic.com/16jsqt.jpg
evet zaman yaklaştı kimler nerden katılacak belirtsin kimseyi es geçmeyelim herkes zamanında buluşma yerlerinde olsun

Buluşma noktaları: (saatler yavaş tempoya göre ayarlanmıştır. aceleye gerek yok)
pendik ido10:00 buluşma 10:05 hareket
cadde bostan redbull flugtag pist alanı 10:25 buluşma noktası: bostancıdan gelirken kırmızı şeridin (bisiklet yolunun) bittiği nokta buluşma&aktiviteye dahil olma
1. Ali ATAY+1(maltepe)
2. Sedat Şencan(maltepe)
3. Berkay BULUT+2
4. Nostoc Domenica
5.Onur Yılmaz
6.Serhat Ankaralı
7.Orhan Temiz
8.Erol Yusuf +1
10.Orhan Temiz
11.Arda Taşan(Bostancı)
12.
13..?:in:

Bi aksilik olmazsa Pazar günü geleceğim oraya. Geldiğim zaman mutlaka uğrarım zaten yanınıza ;) Görüşmek üzere...

ali dostum
bu pazar bir antraman yapayım polinezde başka bir etkinliğin olursa seve seve
gelirim

:in: :in: :in:

evet zaman yaklaştı kimler nerden katılacak belirtsin kimseyi es geçmeyelim herkes zamanında buluşma yerlerinde olsun

Buluşma noktaları: (saatler yavaş tempoya göre ayarlanmıştır. aceleye gerek yok)
1. Ali ATAY+1(maltepe)
2. Sedat Şencan(maltepe)
3. Berkay BULUT+2
4. Nostoc Domenica (Kadıköy)
5.Onur Yılmaz
6.Serhat Ankaralı
7.Orhan Temiz
8.Erol Yusuf +1
10.Orhan Temiz
11.Arda Taşan(Bostancı)
12.
13..?:in:

• Beğen
Tepkiler: Ali ATAY
Tamamdir kudu baba zaten maksat yol yapmak değil çok kalabalık olacak olan flugtag'a bisikletle gidip trafik park ve ulaşım problemlerine kombine çözüm bulmaktir. Hadi flugtag için son 2 gün

bende geliyorum arkadaşlar.son dakika bi aksilik olmazsa orada olacağım...
1. Ali ATAY+1(maltepe)
2. Sedat Şencan(maltepe)
3. Berkay BULUT+2
4. Nostoc Domenica (Kadıköy)
5.Onur Yılmaz
6.Serhat Ankaralı
7.Orhan Temiz
8.Erol Yusuf +1
10.Orhan Temiz
11.Arda Taşan(Bostancı)
12.enver avcı (etiler)
13..?

Dostum Ali ATAY, Namı diğer (Cengiz ATAY) :) Gelmeyi çok istiyorum ama etkinlik saat kaçta biter? Sonrasında gideceğim yer var, uyarsa gelirim.

@Engin YILDIZ

vay Enginciğim (namı diğer EZEL) :) 12'de Başlıyacak 42 ekip katılıyor 4 gibi biter diye tahmin ediyorum sen yine de gel sonuna kadar kalmak zorunda değilsin takılırız işin olduğu zaman dönersin orası çok kalabalık olacak arabayla gelenler sıkıntı yaşayacak ( araç park sorunu ve dönüşte oluşacak trafikte zaman kaybı) bisikletle geliceğin için sıkıntı yaşamazsın bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: engin engin
İnşallah yarına hava düzelir. Yüksek ihtimal ben de orda olucam.

ARTIK SAATLER KALDI!!!
kimler nerden katılacak belirtmesinde fayda var
kimseyi es geçmeyelim herkes zamanında buluşma yerlerinde olsun

1. Ali ATAY+1(maltepe)
2. Sedat Şencan(maltepe)
3. Berkay BULUT+2
4. Nostoc Domenica(kadıköy)
5.Onur Yılmaz
6.Serhat Ankaralı
7.Orhan Temiz
8.Erol Yusuf +1
10.Orhan Temiz
11.Arda Taşan(Bostancı)
12.Engin YILDIZ
13.emiralan
14.RSY Ersoy
15..?:in:

arkadaşlar hava durumuna baktım yarın hava güzel yağmur yok bulut az ve güneşli! ayrıca caddebostandan geçtim hazırlıklar bitmek üzere ekipler toplanmış durumda yarın ben 10:50 itibariyle maltepe idonun orda bekliyeceğim pendik tarafından gelen olursa onları karşılar bostancıdan bildiğim kadarıyla ardayı alır ordan caddebostanda oluruz belirtilen saatler geçerlidir herkesin saate uygun hareket etmesi kopmaları engeller görüşmek üzere

@arda taşan

aynen öyle kaçıranlar üzülecek vah tüh yapmayın demedi demeyin

ali dostum
bu gün bisikleti deneme amaçlı sürdüm nitekim izmit turunda arka göbeğin yağı bitmiş açtık baktık bu mavic jantlar malesef böyle arka jantın göbeği yağlı sistem yağı bitince yenileniyor fakat başka bir sorun çıktı
pedal boşlama yapıyor yarın sabah erkenden baktırtacağım ben 12.00 gibi caddebostana gelirim

görüşmek üzere

:in:

Ben Redbull Flugtag organizasyonunu şiddetle eleştiriyorum. Bu sabah yürüyüş yaparken dahi gerek yaya yolunu gerekse bisiklet yolunu insafsız ve acımasız bir şekilde bariyerlerini koyarak daraltmışlar ve kendi hakimiyetlerini ilan etmişler ve başkalarının geçiş yollarını işgal etmişlerdir. Geçen yılda aynı saçmalıklar oldu bu yılda aynı şekilde etrafı pisletip sonra defolup gidecekler.

Kudret abi görüşürüz
kaşif söylediklerin doğru ama dünya çapında bir organizasyonun ulkemizde de yapılıyor olmasını destekliyorum ve aksaklıkları normal karşılıyorum herkesi izlemeye bekliyorum

Geri