Bisikletli Gezgin Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mart 2011 Mesaj 3.874 Tepki 4.603 Şehir Altındağ, Ankara İsim Mustafa Bisiklet Sedona 26 Kasım 2013 #41 Program çok güzeldi... Çok güzel sohbet oldu...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 26 Kasım 2013 #42 programın tekrarını izledim. öncelikle çok samimi, temiz yüzlü bir ailesiniz. Allah sizin gibi insanların sayısını artırır inşallah. bu yolda başarılar diliyorum size. Allah yardımcınız olsun.
programın tekrarını izledim. öncelikle çok samimi, temiz yüzlü bir ailesiniz. Allah sizin gibi insanların sayısını artırır inşallah. bu yolda başarılar diliyorum size. Allah yardımcınız olsun.
Soner Sarihan Forum Bağımlısı Kayıt 17 Temmuz 2005 Mesaj 3.882 Tepki 8.189 Şehir İznik Bisiklet Cannondale 26 Kasım 2013 #43 @Adem Kaya Teşekkürler Adem. Paylaşmakta bir sakınca yok hiçbir şekilde. @M.Ozkul teşekkürler. Başka bir kaç program da sırada bekliyor. Bir de İstanbul'da olsaydık. @Ali Demir Teşekkür ederiz Ali. Yazdığın bütün güzel şeylerin sebebi bisiklet olmalı. Allah hepimizi korusun, bisiklet hak ettiği noktaya ulaşsın inşallah. Tepkiler: Robert Knepper
@Adem Kaya Teşekkürler Adem. Paylaşmakta bir sakınca yok hiçbir şekilde. @M.Ozkul teşekkürler. Başka bir kaç program da sırada bekliyor. Bir de İstanbul'da olsaydık. @Ali Demir Teşekkür ederiz Ali. Yazdığın bütün güzel şeylerin sebebi bisiklet olmalı. Allah hepimizi korusun, bisiklet hak ettiği noktaya ulaşsın inşallah.
Soner Sarihan Forum Bağımlısı Kayıt 17 Temmuz 2005 Mesaj 3.882 Tepki 8.189 Şehir İznik Bisiklet Cannondale 20 Aralık 2013 #44 HD olamadı maalesef, Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; (link) Tepkiler: Salih Eroğlu