Scudo Sports

23 ağustos pazar radar tırmanışı

homores bornovanın üst taraflarında ki mi ?
Gelmeyi çok isterim :) ama o gücü kendimde göremiyorum onca yokuş :/

Scudo
@Şerif Şentürk

Evet Homeros ta güzel ancak.. çarçabuk geliniveriyor..
sanıyorum 8 de Karşıyaka'dan yola çıkan bir grup taş çatlar 09.30 da Homeros'ta olur.. Tesis falan da yok orda..
Bol gürültü ve çöplü piknikçi var..

Ama Homeros'un ilerisindeki köyler hedeflenirse -ki çok güzel merak uyandıranları mevcut- hoş, doyurucu bir gezi olabilir..

Bu arada neden vazgeçtiniz? Radardan??

@Şerif Şentürk

şerif abi yoksunuz ıkı turdur özledik valla semra ablayıda alın getırın yarası gecsın kesin gelır :) bisiklet bağımlılık yapıo çünkü mutluluk hormonu salgılıyor eh birde arkadaşlar çok iyi,en kısa zamanda bekliyoruzzz

@yase

Yasemin Hanım selamlar.. :)
Bu Şerif o Şerif değil.. :p

Bu Şerif; nam-ı değer "tazı Şerif" olup GENÇ versiyonudur Şerif'lerin.. iyi rampa çıkar..
Şerif AĞABEY ise Şerif ÇETİNDAĞ oluyor..
Ben de Semra ablaya mesaj atacaktım iyi oldu hatırlatmış oldunuz.. teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
Homeros'a biara Sasalı dönüşü araba ile gezi amaçlı gitmiştim.e araçla gidince hiç cezbetmedi tabii hatta çok sıkıcı geldi ama kısada olsa bisiklet ile güzel olabilir...

Homeros'un oradaki köylere gidilecek galiba yemek için.Ayrıca dönüş yolu daha belli değil,arka taraftan Sabuncubeli'ne falan çıkılabiliyormuş sanırım.Oralardan uzatırsak Çiçekliköy,Yakaköy falan artık dönüş Belkahve'den yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@Önder Tarım

Ahaaa..
Vuruldum.. :)

Yemek yenecek bir yerin olması, Çanta Taşımamak demek oluyor ki BU SÜPER..
Homeros'la kısıtlı kalınmaması daha bir süpper!!

Bak yine planı, güzergahı değiştirmeyin ama..

Ben geliyorum.. Adil'cim sen de geliyosun di mi? Ernur da gelir..
siz + 3 olduk bile şimdiden.. :)

Süper.. süper.. süper..

benim gelmem malesef imkansız gibi Sencer.bizimkiler yurtdışına çıkıcak ben yine yalnızım.e haliyle işler yine bana kalıyor(=bi pazar daha büroda oturarak geçicek gibi...

@gecekusu333

tüh.. üzüldüm bak şimdi..
cumartesi de bir başka plan vardı e artık hiç bahsetmiim o halde :(

Bir problem olmazsa pazar 08:00 de karşıyaka iskeledeyim.

@gravesbf

Atatürk mahallesinin o taraftan çıkılacak sanıyordum,toprak yoldan gidilecekmiş.

valla Sencer'cim bizimkilerin huyu kurusun giderler gezmeye nasılsa arkada bekleyen bi enayi(ben oluyom) var(=.özellikle babam yaşlandıkça gezmeye başladı ya sonum iyi görünmüyo(= gelsinle acısını çıkarıcam elbet..

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Geri