Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
ramazan geldi bisikleti kenara atmak yok cuma akşamı yağmur vardı çıkamadım cumartesi Ankaradaydım bugün siftahı yaptık ilk iftar sonu turumuzu gerçekleştirdik.hem şöyle bir hava yol durumuna baktım hafta içi performans yapılır mı diye hemde ağır yemek sonrası üzerimizdeki fazlalığı gönderelim istedik 22:00 buluşma yerindeyiz.
Not :fotoğraflar kalitesiz çıkmış makinenin azizliği kusura bakmayın
(link)
(link)
Yola döküldük bile yeni arkadaşlar var onlar ile kaynaşıyoruz bir yandan da .....
(link)
(link)
(link)
(link)
Yoldan Eser bize katılıyor ondaki termos büyük almak şart
(link)
(link)
15 km yol sonra kanlıpınar piknik alanındayız ama iftarcılar çok kalabalık ilk bulduğumuz boş yere yerleşiyoruz...
(link)
(link)
(link)
(link)
Çaylar şirketten
(link)
(link)
(link)
(link)
çaylarımızı sıcak bir muhabbet ile içtikten sonra geri dönüyoruz.Dönüşte ufak bir kaza oldu iki kardeşim düştü ama çok şükür sağlık yönünden bir sıkıntı olmadı bisikletlerdeki arızaların durumu yarın belli olur karanlıkta fazla kurcalamadık.Buna şükür diyerek turumuzu tamamladık .
yeni kardeşlerim ile tanıştık güzel bir çay içtik hava ve yol durumu çok iyi performansa uygun
hafta içi bir iki akşam 40+40 performans yapma kararı aldım
bir sonraki tura görüşmek üzere katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık......
Not :fotoğraflar kalitesiz çıkmış makinenin azizliği kusura bakmayın
(link)
(link)
Yola döküldük bile yeni arkadaşlar var onlar ile kaynaşıyoruz bir yandan da .....
(link)
(link)
(link)
(link)
Yoldan Eser bize katılıyor ondaki termos büyük almak şart
(link)
(link)
15 km yol sonra kanlıpınar piknik alanındayız ama iftarcılar çok kalabalık ilk bulduğumuz boş yere yerleşiyoruz...
(link)
(link)
(link)
(link)
Çaylar şirketten
(link)
(link)
(link)
(link)
çaylarımızı sıcak bir muhabbet ile içtikten sonra geri dönüyoruz.Dönüşte ufak bir kaza oldu iki kardeşim düştü ama çok şükür sağlık yönünden bir sıkıntı olmadı bisikletlerdeki arızaların durumu yarın belli olur karanlıkta fazla kurcalamadık.Buna şükür diyerek turumuzu tamamladık .
yeni kardeşlerim ile tanıştık güzel bir çay içtik hava ve yol durumu çok iyi performansa uygun