Scudo Sports

22 Nisan ETB Yarışı Koşuldu

@gurol

Cevab gecikti çünkü net rakamları aldım belediyeden. Elite: 19 kişi, Bayanlar : 3 kişi, Msater 11 kişi, Junior 21 kişi ve Halk yarışına 32 kişi katıldı.

Scudo
Valahi yarış ve ordaki organizasyon çok güzel gecti hele yarıştan sonra konser vardı oguz sagolsun kalın seyredind edi bizde gece 24:00 da otobüse binip ist ye döneriz dedik konserdeyken yine organizasyonda olan umut hoca yanımıza geldi ne duruyorsunuz hadi bizim grubun yanına gelin tanıştırıyım sizi dişye bizi aldı hem konseri seyretik hem tanışma faslı muabet etik ondan sonra murat hoca bu akşamda bırda kalın demeye başladı yok biz gidelim derken sizleri bu akşam salmam benim misafirimsiniz bu gece bizde kalın yarın gidersiniz dedi 1 gece daha kaldık eski şehirde bir çok insanlarla tanıştık.
ESKİŞEHİR ÇOK GÜZEL arkadaşlar memleketinizin degerini bilin istanbuldaki gibi eksoz solumuyorsunuz en azından araba sayısı az bisikletli çok yeşilik desen ona kesat ohh be en kısa zamanda eskişehire tekrardan gelicem amam u sefer bol bol gezicem hele bana söyledikleri bir cayır varmış tepenin ardında orayı çok merak ediyorum bekleyin az kaldı geliyorum :D:D:D

Sonuçları yazabilirmisiniz acaba ? kim kaçıncı oldu vs...

@Hakan Yazman

Yetişkin Erkek(Master)’de 1.Gazi Bilir, 2. Cüneyt Bulur, 3. İlkay Levent

Bayan(Women)’da, 1. Nurgül Tabur, 2. Özge Can, 3. Şeyda Kamsız

Seçkin Erkek(Elite men)’de 1. Zülfü Karabulut, 2. Gökhan Benli (sutozu), 3. Gökhan Duran (battalcan), 4. Efrahim Yasin Aktaş (eya)

Genç Erkek(Jonior man)’da 1. Yakup Kamsız, 2. Hamza Kansız, 3. Kaan Uysal

Halk yarışında ise 1. Oğuz Şener, 2. Ferhat Gezici, 3. Oğuz İşcan dereceye girdiler.

@ümit_levent

Abi Buyur gel daha neler var neler Eskişehirde :)

Serhat arkadaşımızın çektiği resimlerden bende amatörce bir klip yaptım Eskişehir yarışımız için.

(link)

@sarda

Güzel olmuş eline sağlık :)

Geri