Selam Grup,
Sabah 07:00 de kalktıım 08:00 gibi Kadıköy'deydim

A.Y ve AV.Y sından gelen pedalsever arkadaş ve dostlarımla buluştuktan sonra,Turyol ile Çınarcık a ulaştık.Gidiş düzenimiz hakkında konuştuktan sonra Yalova'ya pedala başladık.12:30 ile 12:45 arası Yalova'ya gelen pedalseverlerle buluşarak Sudüşen Şelalesi yolundayızzz

Termal'e doğru yorulanlar olunca ben en sonda kileri toplayarak gelirken,en öndekiler arada uygun noktalarda beklediler.Tam Termal'den Sudüşen Şelalesi yolunda iken önce Buğra düştü.

Allahtan KASK ı sayesinde kendinde fazla 1 hasar olmamasına rağmen,KASK ında ki hasarla kurtuldu.Bu aralarda sevgili Fatih'inde düştüğü

KASK ı sayesinde ciddi 1 hasar olmaksızın yaralandığını,omuzunun bisiklet çevirmmesine engel olduğu haberini aldık.Yanına giderek Yalova'da bizi karşılayarak araçla takip eden BSD Başkanı Ünal Bey'in aracına koyduk Niko,brol ve Fatih bizlerden ayrıldılar.
Saat 15:30 gibi Sudüşen Şelalesi'ne ulaştık.Yemek falan aklımdaa yook beaaa

Şelale niiin buzzzz gibi sularına attık kendimizi

Bazı arkadaşlarımızda yemeklerini yediler.17:00 da çıkarak
en arkada ben yola koyulduk.Neyse uzatmayalım Termal - Yalova yolundayız saat 19:00 gibi yol kenarında arkadaşımız hem yorulmuş hem de ayağına kramp girmiş,inip onunla ilgilendim.Daha iyi olduğunu hissedince pedala başlayarak Yalova'ya ulaştık.Fakat İDO ile ilgili sorunlar çıktı, konuşmalarımız neticesinde bindik.Bu konu hakkında gerekli girişimde bulunacağı sözünü Ünal bey den aldım.Umarım iyi haberleri yakında sizlerle paylaşırız Toplam Çınarcık - Yalova - Termal - Sudüşen Şelalesi geri dönüş Yalova - Pendik - Acıbadem 90, ... mutlu km
Her türlü olumsuzluğa rağmen çoook keyif aldığımız Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü eksik etmeyen değerli pedalsever arkadaş ve dostlarıma,kaza geçiren dostlarıma geçmiş olsun diyorum.Yalova'ya gelişimizden itibaren bizlerle ilgilenen her türlü desteği veren BSD Başkanı Ünal bey e çok teşekkür ediyorum.Birlikte Nice renkli,keyifli Gezilere İnşallah

.......sevgilerrr
" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "