Scudo Sports

" 22 Haziran " Yalova...Termal Sudüşen Şelalesi Ekşııın (:

@ferdionat

Bana uyar herhalde ama evlendirme dairesi nerde bilmiyorum:D :D

Scudo
ben daha yeni ordan geldim üvezpınar da kaldığım 10 gün boyunca her gün çıktım oraya sizede önerecektim gidelim diye herşey hazırlanmış bile
mert abi gene süper bi yer seçmiş herkeze bol pedallı bi gün olması dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop)
2. Elmas
3. Enis
4. bixekolik
5. Merve (% 120)
6. Ferdionat
7. Evren
8. mcgrey
9. İsa (beyzade1978)
10. Ers (düşünmeden)
11. Aykut (düşünmeden)
12. Ayhan (işler birikmez ise)
13. Aytek (işler olmaz ise)
14. Serhat
15. Tunay (sabah erken kalkabiliirseee)
16. Ahmet (1 Aksilik çıkmaz iseee)
17. Mustafa ( Su düşer güldür güldür, gel de yar beni güldür...)
18. Salih (1 aksilik çıkmaz iseee)
19. fezapilotu
20. Taner (sabah erken kalkabilirleerrrse)
21. Serkan (Haftanın Bankosu)
22. Mahmut (Haftanın Bankosu-2)
23. Alican pek (%60)
24. turbosa
25. İlker(kanka) & Hacer
26. RECEP 81 (Hiç Düşünmeden Grubun Sağlıkçısı)
27. Önay (%90)
28. Koray & Cevriye
29. Özlen (Belki)
30. Alperen (Yalova'dan dostumuz)
31. Kani (Yalova'dan dostumuz)
32. Efsa
33. Fatih (%60)
34. Cemil (6500)
35. Emrah & Güneş
36. aktasch (kuvvetle ihtimal)
37. brol
38. CANER (%864)
39. ERALP
40. GÖKHAN
41. kıvanç

+3 açalım yha:D

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop)
2. Elmas
3. Enis
4. bixekolik
5. Merve (% 120)
6. Ferdionat
7. Evren
8. mcgrey
9. İsa (beyzade1978)
10. Ers (düşünmeden)
11. Aykut (düşünmeden)
12. Ayhan (işler birikmez ise)
13. Aytek (işler olmaz ise)
14. Serhat
15. Tunay (sabah erken kalkabiliirseee)
16. Ahmet (1 Aksilik çıkmaz iseee)
17. Mustafa ( Su düşer güldür güldür, gel de yar beni güldür...)
18. Salih (1 aksilik çıkmaz iseee)
19. fezapilotu
20. Taner (sabah erken kalkabilirleerrrse)
21. Serkan (Haftanın Bankosu)
22. Mahmut (Haftanın Bankosu-2)
23. Alican pek (%60)
24. turbosa
25. İlker(kanka) & Hacer
26. RECEP 81 (Hiç Düşünmeden Grubun Sağlıkçısı)
27. Önay (%90)
28. Koray & Cevriye
29. Özlen (Belki)
30. Alperen (Yalova'dan dostumuz)
31. Kani (Yalova'dan dostumuz)
32. Efsa
33. Fatih (%60)
34. Cemil (6500)
35. Emrah & Güneş
36. aktasch (kuvvetle ihtimal)
37. brol
38. CANER
39. ERALP
40. GÖKHAN
41. kıvanç
42. Dinamo
43. canerr (+3)
44. ...

@tanerxc500

evlendirme dairesi belediyenin tam yanı yani buluşacağınız yer belediye önü de denebilir =)

Avrupa yakasındakiler nerden nasıl gidecek? kaçta nerde buluşup kaçta kalkış olacak??

Mert cim, (luplup kardesim) Bizide listeye ilave et....2kisi olarak...Biz saat 8:00 de Goztepe benzincide Robkoli ile bulusacaz...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
22 Haziran sabah 5:11 saati itibariyle bu uykusuzluk üzerine ben de gelmeye karar verdim:D (uyuya kalmazsam:) )

Selam Grup,

Sabah 07:00 de kalktıım 08:00 gibi Kadıköy'deydim:) A.Y ve AV.Y sından gelen pedalsever arkadaş ve dostlarımla buluştuktan sonra,Turyol ile Çınarcık a ulaştık.Gidiş düzenimiz hakkında konuştuktan sonra Yalova'ya pedala başladık.12:30 ile 12:45 arası Yalova'ya gelen pedalseverlerle buluşarak Sudüşen Şelalesi yolundayızzz;) Termal'e doğru yorulanlar olunca ben en sonda kileri toplayarak gelirken,en öndekiler arada uygun noktalarda beklediler.Tam Termal'den Sudüşen Şelalesi yolunda iken önce Buğra düştü.:( Allahtan KASK ı sayesinde kendinde fazla 1 hasar olmamasına rağmen,KASK ında ki hasarla kurtuldu.Bu aralarda sevgili Fatih'inde düştüğü:( KASK ı sayesinde ciddi 1 hasar olmaksızın yaralandığını,omuzunun bisiklet çevirmmesine engel olduğu haberini aldık.Yanına giderek Yalova'da bizi karşılayarak araçla takip eden BSD Başkanı Ünal Bey'in aracına koyduk Niko,brol ve Fatih bizlerden ayrıldılar.:)

Saat 15:30 gibi Sudüşen Şelalesi'ne ulaştık.Yemek falan aklımdaa yook beaaa:D Şelale niiin buzzzz gibi sularına attık kendimizi:p Bazı arkadaşlarımızda yemeklerini yediler.17:00 da çıkarak
en arkada ben yola koyulduk.Neyse uzatmayalım Termal - Yalova yolundayız saat 19:00 gibi yol kenarında arkadaşımız hem yorulmuş hem de ayağına kramp girmiş,inip onunla ilgilendim.Daha iyi olduğunu hissedince pedala başlayarak Yalova'ya ulaştık.Fakat İDO ile ilgili sorunlar çıktı, konuşmalarımız neticesinde bindik.Bu konu hakkında gerekli girişimde bulunacağı sözünü Ünal bey den aldım.Umarım iyi haberleri yakında sizlerle paylaşırız Toplam Çınarcık - Yalova - Termal - Sudüşen Şelalesi geri dönüş Yalova - Pendik - Acıbadem 90, ... mutlu km;)

Her türlü olumsuzluğa rağmen çoook keyif aldığımız Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü eksik etmeyen değerli pedalsever arkadaş ve dostlarıma,kaza geçiren dostlarıma geçmiş olsun diyorum.Yalova'ya gelişimizden itibaren bizlerle ilgilenen her türlü desteği veren BSD Başkanı Ünal bey e çok teşekkür ediyorum.Birlikte Nice renkli,keyifli Gezilere İnşallah;) .......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

yine tadı damağımızda kalan bir gezimizi daha
öncelikle sağlıklı ve tatlı anılarla hep birlikte geride bırakmanın mutluluğu içindeyiz.
son zamanlarda hele hele yaz mevsiminin gelmesi ile merdiven boşlukları ve bodumlarda duran bisikletlerimizi alıp heyecanla turlara katılmaya başladık. turlarda karşımıza çıkan ufak tefek kazaları hemen hemen hergün buradan duymaktayız,okumaktayız.
KASK takmanın bizler için ne kadar hayati bir unsur olduğunu birebir yaşıyarak öğreniyoruz.
zevk olarak yaptığımız sporun eziyete dönüşmemesi için KASK takmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor ve daha nice güzel turlarda hep beraber pedalllamak üzere
bol sporlu sağlıklı günler diliyorum hepinize.

Bizle birlikte her tura katılmaya çalışan Aykut kaza geçirdi. Şaşkın durumdayım. Tekrar geçmiş olsun.

@tanerxc500

@ers

• Beğen
Tepkiler: xaes
Sevgili Aykut,haberi şimdi öğrendim.:( Büyük geçmiş olsun dostum,umarım en kısa sürede iyileşip aramıza dönersin:)

Trafik de bisiklet kullanan herkes çook dikkatli olmalı arkadaşlar.Bisikllete Saygı duyulmasını sağlamak için birlik ve beraberliğimizi arttırarak devam ettirelim.Gerekli önlem olarak
KASK,eldiven ve azami DİKKAT !!! hepinize kazasız,keyifli sürüşler diliyorum;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: xaes ve ers
Sınavım olmasaydı asla kaçırmazdım bu geziyi.Bu arada gezide düşenler olmuş.Hepsine geçmiş olsun.Kaskın ve eldivenin önemi bir kez daha ön plana çıkmış...

Geri