Scudo Sports

22 Haziran Yalova Sudüşen Şelalesi Resimler...

Bu kadar arkadaşlar, umarım memnun kalmışsınızdır. Bundan sonra katıldığım turlarda grubun fotoğrafçısı rolünü üstlenirim, resmi çekilmeyen arkadaş kalmaz. Hatta gittiğimiz yerin de etraflıca fotoğraflarının çekilmesi lazım. Sudüşen şelalesi deyip duruyoruz da doğru düzgün şelale resmi yok yaaaa :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man ve brol
Scudo
Esasinda kendime dusurmeden getirecegime inansaydım bende SLR kamera vardi ama sonuc no photo:( herkesde bolcana olur dedim almadim:((( Kismet gercekten bu tur bekledigimden guzeldi...

Selale bekledigimden daha guzeldi, kaz daglarindaki kadar coskulu olmasada, çok yakinimizda bu kadar guzel ve soguk bir su kaynaginin olmasi zuper....

Mert kaptan ve tum katılımcılar cok tesekkurler, parkur, gozleme ve sohbet guzeldi... Insallah biir dahaki sefere sucuklu ekmekde yiyebilirim:p

Eee pes fotoğraf çekimlerine denk gelmemek için sanki gayret göstermiş gibiyim adeta...

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@fiyona24

fıyona ellerıne saglık resımler harıka paylasım ıcın tesekkur ederızzz.....

@OrionForEver

abı super gectı bencede eeee selaleden cabuk cıksaydın sucuk ekmegı sende gotururdun dostumm :D artık bıdahakı sefere yerızzz hep beraber uscukları

• Beğen
Tepkiler: sports-man
güzel bir tur ve rota cok güzel olmuş paylaşım
için teşşekkürler

• Beğen
Haaaaaaaaayyyyıııııırrrrrrr orda olmalıydım orda olmalıydım!!!!!!:River-102 kaçırdık sudüşen pazarını sürelim bisikleti niğdeye:D
Süper bi gezi olmuş arkadaşlar
Niçin terslikler bu geziye denk geldi bilmem ki:boese157: :bilmiom: :000002158

• Beğen
@masculine

bence çok şey kaçırmışız
çınarcık turunda bisiklete hiç binmemiştik :)

@fiyona24

fotoğraflar için teşekkürler
çok güzel bi gezi olmuş
sanırım sıcaklardan dolayı bunlar son geziler artık kaçırmamak gerek derim :)

• Beğen
@fiyona24

Fotolar için çoook ama çok teşekkürler.Bu gezide fotoğraf makinamı alsaydım ancak bu kadar fotoğrafım olurdu sanırım Ellerinize sağlık ,bir daha ki gezilerde görüşmek üzere.

Selamlar.

fiyona fotolar için çok teşekkürler, günün güzelliklerini yakalamışsın;)

@blackfalcon

kivanç ciğim sana neredeyse yalvaracaktim ama senkendin bilirsin. listeye bile ben yazmıştım seni...

dediğin gibi sür bisikleti niğdeye..... :D

• Beğen
Tepkiler: Kıvanç Terzi
@keremkeke

Kerem tepeye çıkarken, asfaltın yer yer erimiş olduğunu gördük.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/29.gif
Ayrıca 39 dereceyi gösteriyordu saatim tepe yolunda.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/110.gif
Aman abi koşullar çok ağırdı tepe yolunda, sanki bir ara bedenlerimize işkence ediyormuşuz hissine kapıldığımı söyleyebilirim.
Herkes limitlerini zorladı bence, yani kondisyonlu ve dayanıklı arkadaşlarla hem fikir olduğumu düşünüyorum.
Tabii işin güzel yanı bir şekilde de olsa başarmak.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/113.gif

@Dinamo

epey sıcakmış güneşte turlar sakat artık
artık sadece asfalt değil tekerlerde erimeye başlar :)
antalya turumuzda görücez esas sıcağı:D

@Dinamo

erimiş asfalt olayı hakikatten manyaktı yaw,lastikler yere yapıştığından patlak hissi uyandırdı bir ara bende.
yere durup bastığımda spd ayakkabılarımın vidaları asfallta iz bırakıyordu ve hatta yalova yarış takımından eyüp bunun hiç birşey olmadığını asıl sıcakların bastırmadığını söyledi :(
olsun biz yine gidelimmmm :boese153:

Geri