Scudo Sports

22 Haziran Yalova Sudüşen Şelalesi Resimler...

Bitmiş olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz >:D

Scudo
evet biraz daha var arkadaşlar ama hemen hemen şimdiye kadar resimlerde olan şahıslar var. bu kadar yeter diye düşündüm. Bir de sizin kim olduğunuzu çıkartamadım. Resminiz olsaydı tanırdım ve bende daha resminiz var mı yok mu bi bakardım:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
bende istiyorum vee ferdi benim yanımda ki dobiş göbekli eheheheheh :D

@fiyona24

Cok saol fiyona24 eglenceli ama yorucu oldugunu gosteren guzel fotograflar eklemissin...

Salih kardes sizler ile cektigimiz fotolarda herhalde daha cok gorunurum:)))) Tekrar herkese tesekkurler

• Beğen
Avatarıma resmimi koydum belki hatırlayabilirsin. Kapri değil de bir ara şort vardı. Kapri Kınalıadadayken vardı

Elimden geldiğince herkesi çekmeye çalıştım ama seni çekmemişim mcgrey, kusura bakma.

çınarcık gezisine katılanlar, karşılaştırma yapabilirler mi?çok şey mi kaçıdık yaw?:)

@fiyona24

Fotoğraflar için teşekkürler bir dahaki Sudüşmez şelale turunu sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@masculine

Şelaleye ulaşmaya 2 viraj kalan yere kadar tarif edebilirim :D Sıcaktan mı bilmiyorum ama tırmanış Erikliden daha ağır gibi geldi ancak manzara olarak Erikliden daha zevkli tırmanış diyebilirim.

@masculine

şöyle söylemek istiyorum. bu gezi bence çınarcıka 10 çeker.... süper bir gezi oldu.. mert babaya sevgiler...

• Beğen
Geri