Scudo Sports

22 Agustos 2013 tarihindeki kazam

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba.

Dun gece Cevatpasa'da saat 22 siralarinda sag serittenm, kaldirima yarim metre mesafeden ilerlerken ara sokaga girmek isteyen 4 adet gencin bulundugu bir arac ile carpistik. Arkadaslar son ses muzik dinleyerek ve ara sokaga gazi kokleyerek girdiler. Ben de o sokak agzinin tam ortasindayken hizla ustume geldiklerini gordum. Carpismamak icin gidonu saga kirdim fakat o kadar hizlilardi ki bu bile yetmedi. Aracin sag on camurlugu on tekeri ezip beni de bisikletin solundan on camina dogru firlatti. Oradan sekip sirt ustu aracin diger tarafina uctum. Ambulans cagirdik. Yarim saatte anca geldi. Gece boyu musahededeydim. Rontgen, BT scan alindi. Kan ve idrar tahlili yapildi. Allah'a sukur incinme, morarma ve surtunme disinda bir sey yok. Sirtimin uzerine dustugumden su an sadece yatabiliyorum. 10dk'da saga ya da sola donebiliyorum :)

On teker 8 seklinde. Degismesi gerekecek. İsin komigi hala bisiklete binmek icin can atiyorum. :) Ama bu sehirde bisiklete binerken 4 kat dikkatli olmak gerektigini ogrenmis oldum.

Scudo
Geçmiş olsun. Böyle ciddi kazadan kırıksız çıkıksız kurtulmak büyük şans !

geçmiş olsun.. şikayetçi olmayı unutma lütfen. şehirde bisiklete binerken
ara sokakları tercih edin. hem tenha hem ana caddeye göre havası daha temiz olur.
kavşaklarda sapaklarda tali yollarda durun gerekirse yürüyün
aniden açılan araç kapılarına dikkat edin
bizim sürücülerimiz sağdaki aynaya bakmaz kaldırımla araba arasında sizi sıkıştırır.
tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun allah korumuş ( verdiğin karşı gelmiş derler eskiler ) böyle duyarsız ve bilinçsiz insanlar (hödükler) olduğu sürece uçakla seyahat etmek en sağlamı olur :D

Geçmiş olsun...

Uğur Bey,
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin den başka birşey denilmez bu durumda.

Geçmiş olsun. Fazla hasar almadan atlatmış olmanıza sevindim. Bisikletin en ufak kazaları birtarafı çatlatmak. Tekrar geçmiş olsun.:(

Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. Şehirde bisiklet kullanmak, bu şartlar altında maalesef risk demek.

Çok geçmiş olsun. Ne yazık ki toplumumuz daha bisikleti bi ulaşım aracı olarak görmüyor ve saygı duymuyor. :(

Gecmis olsun! Allah tekrarından saklasin. Hangi aracta olursa olsun, bilincli, kurallara uygun hareket eden, birbirine saygili suruculerle trafikte olmak dilegi ile...

Çok geçmiş olsun dostum, ciddi bir şey olmadığına sevindim..

çok geçmiş olsun. okadar eylem falan yapıldı ama anlamaz bu taş kafalar napıcaksın! aç müziği bas gaza bundan anlarlar !!!

Bu tür apaçilere dikkat etmek lazım, geçmiş olsun.

Arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Duzelir duzelmez tekrar yollarda gorusmek dilegiyle.

Geçmiş olsun.

Benim başıma ne geldiyse hep akşam karanlığında geldi. Artık hava karardı mı bir mecburiyet yoksa bisiklet sürmüyorum.

geçmiş olsun.

önüne gelen herkese ehliyet verirsen olacağı budur. herkes araba sahibi olamamalı, herkes ehliyet sahibi olamamalı. ehliyet alabilmek için elli bin tane testten geçirilmeli. ama nerdeee. ya bu kazadan sonra bacaklarınız kırılsaydı, ya felç kalsaydınız, ya ölseydiniz? kim verecek bunların hesabını. senin bacakların kırıldıktan sonra, felç kaldıktan sonra sana çarpan adamı isterlese idam etsinler, ne farkeder ki senin için.
akşam akşam yine kahrettim bu ülkede doğduğuma.

geçmiş olsun ALLAH korumuş
böyle boş kafalı insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz

Geri