five
Part time turcu
- Tepki
- 4.120
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@zeB@ni
Sayın @zeB@ni
Teşekkür ederim. Bu kadar yolu bu kadar sürede herhalde ancak burada alabilirdim.
@tanerxc500
Sayın @tanerxc500
Zaten eşimin onaylamamasına (ki daha önce yaptığım Marmaris- Kaş için yanımda birinin olmasını şart koşmuştu) rağmen gitmeyi düşünmedim pek. Ama bu yolun bana sağlayacağı kolaylıkları da özellikle vurguladım. Yani, Sinop'a doğru yalnız gitmek istemem ama bu tarafa gidebilirim dedim örneğin.
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
@jordansero
Sayın @jordansero
Son gün oldukça zorlanmama rağmen bitirememeyi düşünmedim hiç. Teşekkür ederim.
@Mesut Girgiç
Sayın @Mesut Girgiç
Yazmak biraz uzun sürdü ama düşüncelerimi ve bazı tecrübelerimi özellikle paylaşmak istedim. Çok sık uzun turlara çıkamıyorum ama olunca da mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum.
Çok çok teşekkürler
five
Sayın @zeB@ni
Teşekkür ederim. Bu kadar yolu bu kadar sürede herhalde ancak burada alabilirdim.
@tanerxc500
Sayın @tanerxc500
Zaten eşimin onaylamamasına (ki daha önce yaptığım Marmaris- Kaş için yanımda birinin olmasını şart koşmuştu) rağmen gitmeyi düşünmedim pek. Ama bu yolun bana sağlayacağı kolaylıkları da özellikle vurguladım. Yani, Sinop'a doğru yalnız gitmek istemem ama bu tarafa gidebilirim dedim örneğin.
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
@jordansero
Sayın @jordansero
Son gün oldukça zorlanmama rağmen bitirememeyi düşünmedim hiç. Teşekkür ederim.
@Mesut Girgiç
Sayın @Mesut Girgiç
Yazmak biraz uzun sürdü ama düşüncelerimi ve bazı tecrübelerimi özellikle paylaşmak istedim. Çok sık uzun turlara çıkamıyorum ama olunca da mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum.
Çok çok teşekkürler
five