Scudo Sports

" 22-23 Mayıs "Yalova-Eskişehir 1 günde Rampa km...Ekşıın (:

Scudo
Sizleri karşılamaya ben de katılmak isterdim fakat haftasonu şehir dışında olacağım. Eskişehirli arkadaşlarım size güzel şehrimizin en güzel ayrıntılarını sunacaklardır, eminim.

Keşke benim de vaktim uygun olsaydı da görüşebilseydik. Geçen yaz yaptığımız Bursa turunda bizi karşılamaya gelen hiçbir Bursalı olmayınca çok üzülmüş ve içerlemiştim. Sizin de dediğiniz gibi karşıda bir bekleyenin olunca eminim daha bir zevkli ve şevkli olur turunuz.

Keyifli pedallamalar;)

Sizleri bozüyükte karşılayıp eskişehire kadar eşlik etmeyi düşünüyoruz
büyük bi aksilik olmadığı sürece iletişim numaranızı aldım akşam üzeri oraya
varmış olursunuz heralde oraya vardığımızda sizinle iletişime geçeriz görüşmek üzere ;)

@Kerim Sukan

Akşam geç saatte en kötü olasılık 23:00 diye düşünüyorum;) Aydınlatma şart,görüşmek dileği ileee

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@çağlar kalaycıoğlu

Çağlar müsait bir zamanda bu turu gerçekleştirmek istiyorum. Haziranın ilk haftası sana uyar mı?

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar KD 10 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 3.61 mm).

Yalova
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . 40% Yağış Olasılığı (water equivalent of 5.07 mm).

Eskişehir
(link)
Cumartesi
bir kaç tane sağanak yağmur ve gökgürültülü sağanak yağış
Yüksek sicaklik: 19
Düsük sicaklik: 9

(link)
Pazar
bulutlu ve parçalı bulutlu arası
Yüksek sicaklik: 21
Düsük sicaklik: 9

@Orhan Kılıç

Evet biz de Söğütten çıktıktan 1 saat sonra hava kararmıştı ki biz Topçulardan saat 8 de başlamıştık tura. Ancak o zaman hava çok sıcaktı, şansınıza hava sıcaklığı ideal yarın.

Papağan Eskişehir'in en eski çibörekçisidir ve çok iyi yapar. Ama Kırım Çibörekçisi daha iyi yapar. Eski adı Atalar Caddesi yeni adı Hasan Polatkan Caddesi olan Estram'ın Eskişehir Opera Binası'na doğru döndüğü caddede Opera'ya doğru sağ kolda yer alan çibörekçidir. Muhtemelen sizin önceden tavsiye aldığınız yer :))

Yolunuz açık olsun..

• Beğen
Arkadaşlar Mert Bey'in de belirttiği gibi hafta sonu hava bozuk olacakmış (yurt genelinde).
Şu anda Eskişehir'de yağmur yağdı yağacak.

Ben de 22 Mayıs Cumartesi günü bir tur planlıyordum. Linki;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=63098

Görüldüğü üzere Bozüyük'ten Eskişehir'e döneceğim.
Eğer saatleri denk getirebilirsek Bozüyük'te karşılayıp size eşlik etmek isterim.
Acaba kaç gibi Bozüyük'te olursunuz?

@Serkan Çoban

Saat 21 ila 21.30 gibi Bilecikte olacabileceğimizi tahmin ediyorum. Tabi herşey hava ve yol sartlarına bağlı. Gün içinde Mertle veya Eskişehirden karşılamaya gelecek arkadaşlarla irtibata geçerseniz daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gerek forumlardan,face,msn ve telefon ile arayarak iyi yolculuklar dileklerinde bulunan vefakar Tüm arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ederim;) İyiki varsınız hojjjçakalınn....sevgilerrr

İrt : 0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@semih26

Merhaba Semih,
Özel den ileti gönderemediğim için iletinin cevabını buraya yazıyorum.
Ben Cumartesi günü müsait olmadığım için karşılama etkinliğne katılamayacağım :(
Ancak Pazar günü elverdiğince Eskişehrimizin tarihi ve doğal dokusunu gezmeye çalışacağız.

Arkadaşlar şu konuya özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum;
kasksız olarak bisiklet etkinliklerine katılamazsınız.

Sevgi ve saygılarımla...

@Bülent YILDIRIM

Önemli değil bülent abi pazar günü pedallarız bizde
kask işinde kesinlikle katılıyorum cumartesi ve pazar günü gelcek arkadaşlar için önemle duyrulur...

Günaydın arkadaşlar. Dün gece çok zor şartlar altındada olsa turumuzu tamamladık. Bozüyüğe gelerek o kötü hava şartlarında bizlere eşlik eden sevgili Selçuk ve Semih'e çok teşekkür ederim.

@Kerim74

Teşekkür ederim Kerim. Yüreği bizlerle olan tüm dostlarada teşekkür ederim. Bundan sonraki başka bir etkinlikte görüşmek üzere.

Selam Grup,

Yalova'dan başlayan bol yağmurlu ve heyecan dolu yolculuğumuz,Bozüyük'te Orhan abinin lastiğinin patlaması ve ufak sorunlar dışında toplamda 235 km ve gece 01:30 noktalandı.Gezimiz başlangıcında Yalova'da bizlere eşlik ederek uğurlayan sevgili Maya'ya,Bozüyük'te bizleri karşılayıp
Eskişehir şehir merkezine kadar bırakan sevgili Selçuk ve Semih'e,bizleri ağırlayan Orhan abinin oğlu Cihan'a,Eskişehir'e ulaşmadan önce ve sonrasında bizlerle yakından ilgilenen sevgili dostuum Bülent'e,yolculuğumuz süresince arayıp,soran sevgili İlhan abi,İhsan abi,Gökhan,Metin ve Tüm vefakar arkadaşlarıma,dostlarıma,bizlerin yükünü taşıyan scott scale 60,trek 7.2 bisikletlerimize,yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içinde pedal basan herkese teşekkür ederim;) ....sevgilerrr

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
@Umut Palabıyık

Sevgili Umut şu anda otobüsle Eskişehirden Istanbula dönüyoruz. Ilk fırsatta gezimizin ve güzel şehriniz ile güler yüzlü güzel insanlarınızin fotoğraflarını paylaşacağız.

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
Geri