Scudo Sports

22.06.2014 Pazar; Şile - Saklıgöl Turu II - 95 Km

Turumuza katılan tüm abi ve arkadaşların pedalına sağlık.

Turumuzu sağ salim bitirdiğimiz için çok mutlu oldum.

Sonraki turlarda tekrardan görüşmek üzere.

Not: Kudret abi katılımınız için teşekkür ederim. (Karşı grubun isimlerini bilemediğim için onlara'da tek tek teşekkür ediyorum.) :alkis::alkis::alkis:
Not: SinanC tek kelime ile çok iş başardın, yardım ettiğin için teşekkürler. (sözümü unutmadım) :alkis::alkis::alkis:
Not: Caglayan tekrardan geçmiş olsun.

FOTOĞRAFLAR;

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bu Fotoğrafda kimse yorgun görünmüyor. :) (Gölgeciler) :p
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Cengiz Özçekim uzmanı :)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Katılan herkesin pedalına sağlık. Çağlayan'a tekrar geçmiş olsun. Keyifli, eğlenceli, heyecanlı, doyurucu ve yorucu bir gezi oldu. Biraz limitleri zorladık. Kendi adıma, Taşdelen'den başlamakla iyi yapmışım. Bostancı'ya varamazmışım.

Neyse, epey bir fotoğraf var. Biraz elden geçirip size link atacağım. Ama gözüme çarpan bir ikisini yüklemeden edemedim.

Kudret abi ile her şey kontrol altında :)

http://i61.tinypic.com/2ekhms2.jpg

Gece sürüşümüz. Bu yol bir yere çıkıyor mu acaba, soruları eşliğinde...

http://i62.tinypic.com/34r87wi.jpg

Son res ertugrulun sofraya bakisa bak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ERTĞRL ve Blent
Hepinizin adına çok sevindim. Kazasız belasız dönmüş olmanıza da sevindim. Turlarınızın devamını dilerim. Selamlar..
Blent gönlüne sağlık...

teşekkür ederim.

Fotoğraflara bakınca bir kez daha çok harika bir turu kaçırdığımı görüyorum. İlk Şile turu 23 Nisan'a denk geldi. İkincisinde sınav görevim vardı. Üçüncüsünde de kardeşim sağ olsun bana iş çıkarınca yine püfff. İnşallah bir sonraki tur resmi bir göreve denk gelirse rapor alacağım. Aile içi bir durum olursa görmezden geleceğim. Başka bir şey de olmasın artık.
Tebrikler harika bir tur olmuş. Kazasız olması ayrıca güzel olmuş. Sağ-salim dönülmüş olması en güzeli. Arşivde yer edecek çok güzel hatıralar var anlaşılan. Sonraki keyifli turlara diyelim...

Not: Bu şile turları en çok okunan ve en çok yanıt alan konular oluyor. Kaliteyi gösteriyor galiba...
:alkis::alkis::alkis:

• Beğen
Tepkiler: Blent
@Blent @Oktay Erkan ve @Tüm arkadaşlar,

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler, gayet iyiyim sorun yok :)

Zaten durmak üzereydim, köpeği fark edince yavaşladım ama nafile :) ayağımda spd olmasaydı yine düşmezdim de o an çıkartamadım maalesef, aptal köpek durduk yere kendi canını yaktı. Umarım birşeyi yoktur, dün akşam evde kafama takıldı biraz araştırdım sabah birkaç arkadaşla konuştum ve şüpheler tek bir noktada yoğunlaştı :) Bisiklet tamircisi arkadaşın yoğun ısrarı üzerine jant telleri üzerinde aldığımdan beri takılı olan kedi gözlerini çıkarttım. Bakalım işe yarayacak mı?. Olayı tekrar düşünüyorum da köpek ısırmak isteseydi (bol yağlı, iştah açıcı) bacağıma saldırırdı, oma doğrudan tekere hücum etti, bu şekilde düşününce mantıklı olabilir. Zaten ne o öyle çocuk bisikleti gibi aksesuarlar filan :)))

Velhasıl; olan köpeğe ve benim janta oldu, Bülentle yolda konuşuyorduk, janttan çıt çıt ses geliyor demiştim, meğer biz fark etmemişiz, 1 değil iki tel kopmuş, biride yamulmuş, çıt .ıt ses yapan diğer kopuk telmiş, örgü gibi olduğundan diğerinin altında sıkışmış. iyi ki yolda yerinden kurtulup ön tekeri kilitlemedi :) ucuz atlatmışım :)

Bizim tamircide uygun ölçüde tel yoktu, sipariş verdik, bakalım ne zaman toparlanacak jant

Tekrar teşekkürler arkadaşlar, bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim dedim.

@Tüm arkadaşlar, elinizdeki fotoğrafları, yüksek halleriyle Dropbox yada Google Drive a atabilirmisiniz, Özellikle Whatsapp resimlerin canını okuyor. Forumdan tek tek indirmekte sıkıntı, biraz resim toplayabilirsem bir iki video çıkar belki :)

@erkan_harman

Ahahaha onu ben yazacaktım, köfteyi telekinetiyle tabağa almaya çalışır gibi bakmışım.

@caglayan

@caglayan üstadım tekrar geçmiş olsun. Kaza anında tam yanında pedal basıyordum o anı korkuyla bende atlattım. İyi olduğunda çok sevindim, jant onarılır bir şekilde sana bir şey olmasın. Köpeği o halde kaçarken görünce bende çok üzüldüm hiçbir şekilde kendini yıpratma sen çok yavaşladın hatta sinirlenecek diye pedal çevirmeyi bıraktın. Köpek kendi seçmini yaptı neden yaptı neden böyle oldu orasını bilemeyiz. Başka turlarda görüşmek üzere...

@caglayan
@caglayan üstadım tekrar geçmiş olsun. Kaza anında tam yanında pedal basıyordum o anı korkuyla bende atlattım. İyi olduğunda çok sevindim, jant onarılır bir şekilde sana bir şey olmasın. Köpeği o halde kaçarken görünce bende çok üzüldüm hiçbir şekilde kendini yıpratma sen çok yavaşladın hatta sinirlenecek diye pedal çevirmeyi bıraktın. Köpek kendi seçmini yaptı neden yaptı neden böyle oldu orasını bilemeyiz. Başka turlarda görüşmek üzere...

http://i61.tinypic.com/2ekhms2.jpg

evet bura kavşak idi oldukça fazla araç var idi ve hızlı geliyorlar idi biz ise kavşaktan bu yola girecek idik araçların önünü kesmek gerekti tek bi trafik lambası göremedim orada ,oraya lamba gerekir,oldum olası bu şile yollarında yol tamiratı bitmez ,
dönüşte hasan arkadaşımın arkadaşı oldukça yoruldu bu nedenden ötürü onu geride bırakamaz idik üstelik kaskı yok idi arkada düşşe kafayı vursa mazallah kötü bir kaza olabilir idi.kanki özkan ömer ve hasan ile süratli idik ,sonra ömerli eğimin orada bekledik vural artı baran ve hasanın arkadaşı (ismini bilmiyorum )geldiler grubu ikiye bölmeye karar verdik hasan dostum arkadaşının sorumluluğunu bana verdi vural ise taşdelende oturmakta idi ben baran hasanın arkadaşı bekledik ömer hasan-kanki özkan ve vural hareket ettiler ve ömerli eğimine daldılar,giderken sağ şeridin riskli olduğunu görmüş idim çubukların sağından gitmek gerekecek idi orada mesafe 1 metre felan idi ,baran beni uyardı arkadaşımın amortisörüne baktık kilitlenmiyor idi ,kilitlenmediği için ömerli eğiminde sorun yaratacak gücünü emecek idi,nitekim arkadaşı öne koydum ömerli eğiminde biz sele üstünden yavaşca onu takip ettik ,yalnız bi 100 metre elinde çıkarmasını istedim çünki amortisör kilitlenmiyor idi eğimlerde amortisörün kilitlenmesi avantajdır,velhasıl sonra bisiklete bindi ve eğim sonu ben dostları bekledim ,riskli yerde eğimin bittiği yerdede bekledim sorunsuz geldiler ,fakat dönüşte o yol yapılmadıkça oradan dönmek riskli,
sabah lastiklere baktım bir iki arkadaşın lastiği inik idi,onları şişirdik ,bu arada kramp geçiren arkadaşa geçmiş olsun derim yalnız giderken eğimi alırken farkettim selesi alçak idi ve seleyi kaldırdık fakat tekrar seleye geçemedi kramp girdi ,yere yatmasını söyledim ayaklarını yukarı dikmesini ,böylelikle kan aşağı doğru akacak idi sonunda arkadaşımız düzeldi ,
ufak tefek lastik patlamaları olacak tuzu biberi olayın .yalnız epey kalabalık idik tablo iyi idi..

Bülent bey organizasyon için teşekkürler. Tura katılan tüm arkadaşlarında ayağına sağlık. Rampalarda öldüm,bittim ama turuda bitirdim.Katıldığım rampalı ilk tur olduğundan her rampa bitiminde beklettiğim arkadaşlardan özür dilerim. Bostancı sahilde lay lay lom pedallamaya benzemiyormuş. Kollar kısmen, bacaklar tamamen iptal olmuş durumda. Ama bir daha katılırsam arabayı gözlemecilerin önüne park ederim.:) Hasan abiyle biz ordan katılırız.:islik: Sabırla yanımda pedallayan Sinan,Oktay abi ve Çağlayan' çok çok teşekkürler. Ayrıca Çağlayan geçmiş olsun..

@Barıs Yazıcı

bu rampalı uzun turdan sonra tüm turlar senin Barış :)))
Bursa dan sonra kendime bu cümleyi demiştim. inan bana.
pedalladıkça bitiyor. yol dediğin nedir ki arkadaş...

@caglayan abi sende benim gibi yaralandin tekrar tekrar gecmis olsun hemen mudahale uzmani var burda @ertugrul muz getir abi muz

@NEVRES KME

Abla hiç sorma rampalar öyle,böyle değil yazın şile dönüşü çok araba su kaynatır, hararet yapar orada.:) Her şeye rağmen turu tamamladık.:alkis: Organizasyonda,mekanda,mangalda süperdi.Çok keyifli tur oldu.

@kfmbdny
abi hoc sorma cok kotu kacirdin gene gece o saatde gidelim o yolda

@Barıs Yazıcı

tur güzel olmuş. benimde içimde kaldı valla.
hem sizleri tekrar görürdüm hem Kudret beyi. ve diğer arkadaşlarlada pedallardım ama kısmet olmadı işte.
fotolara baktıkça ahh çekiyorum...
sen bırakma turları...
rampalara ve pedallamaya devam

@Barıs Yazıcı

Hiç öyle düşünme Barış abi, ben de ilk turda öyleydim. Şimdi de öyleyim ama yorulmamış gibi yapabiliyorum, rol yapacak enerji kalıyor yani zirveye varınca, demek ki bir sonraki rampalı turda gerçekten yorulmayabileceğim. Biraz azimden sonra her şey çok daha güzel olacak.

Geri