Scudo Sports

22.06.2014 Pazar; Şile - Saklıgöl Turu II - 95 Km

Arkadaşlar bizim o pendik grubu olarak ayrılıp saptığımız Pendik'e giden yol var ya. O yol Pendik'e gitmiyormuş. Biz göle geri gittik, oradan tekrar Pendik'e döndük.

Herkese çok teşekkürler, muhteşem turdu. Uyurum artık. Yarın gün boyu konuşulur zaten burada. Görüşürüz.

Scudo
@chtaktag
hahh hatta ben demistim hadi ali babanin ciftlige gidelim diye ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Blent
Her tur ayri guzel her tur ayri eglenceli gecti bizim icin heyecan korku gerilim adrenalin issiz orman yolu vs vs vs saymakla bitmez cok keyifli geçti cok eglendik herkeze tesekkur ederim tekrar bir tur yapma dilegiyle

@erkan_harman

Ahah evet çok iyi idman oldu, bu saatten sonra kimse zaten bana aman Ertu rampa çıkamıyorsun, aman Ertu yoruldun mu diye gelmesin. Ben ki o turün üzerine bir de gecenin bir yarısı Gözdağı'nı karış karış turlamışım. Daha tıkanacağım, tükeneceğim tur kalmamıştır herhalde.

Evet, 4km iniş süperdi de 14km rampa çıkıp, İstabul'a bulutların üzerinden bakıp, peşinden nasıl sadece 4km inebildik o düşündürdü biraz. O son rampanın zirvesinde, sol tarafta, hemen hizamızdan pırpır uçak geçti de ben ses etmedim moralimiz bozulmasın diye.

Bu arada o ıssız orman yolu muhteşemdi, deseniz ki akşam çıkıp o yola tur düzenliyoruz, gelirim. Hiç düşünmem. Zifiri karanlıkta o kadar bisikletlinin görüntüsü, çamurlar, çukurlar, tümsekler... fevkaladeydi.

Çok keyifli, muhabbet ve espri dolu bir turdu. Güldük, eğlendik, karnımızı doyuruduk, doğa içinde bisiklet sürdük, lastiklerimiz patladı, ufak kazalar atlattık, akşam ateş böcekleriyle süslenmiş zifiri karanlık orman yolundan pedal bastık. İstanbul keşmekeşinden 1 günlüğünede olsa uzaklaştık ben çok yorulduk ama her pedala değdi. Turu düzenleyen Bülent abiye ve katılan tüm herkese herşey için bir kez daha teşekkür ederim bu ekiple fizana pedal basarım.

Telefonumla çektiğim resimleri bu akşam yüklemeye çalışacağım...

Hepinizin adına çok sevindim. Kazasız belasız dönmüş olmanıza da sevindim. Turlarınızın devamını dilerim. Selamlar..
Blent gönlüne sağlık...

@C.Öz

Cengiz, her tura lazımsınsın sen :)) Foto çekme konusunda her zaman anıyorum seni... Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
Unutulmaz muhteşem bir tur oldu. Tur un üstüne bir de aydos dağı nı tırmandırdın bize ya Ertan helal olsun.Bir ara kalp krizinden giderim sandım.

• Beğen
Tepkiler: Blent ve Cycmode
abi masallahimiz var iyi ciktik gezdik valla yok bir daha navigasyon uyup da cikmam yola yani zirvede ertugrul ne bisikletciler var cikamiyor abi bak biz kac km yol yaptik bide orayi tirmandik;)
@hertugrul2004

@NEVRES KME

Teşekkür ederim nevres abla ;) Tur ne kadar uzun olursa olsun çabuk geçiyor o gün fakat çekilen resimler bir kaç hafta taze kalıyor. Saygılar...

tur çok harikaydı herkese çok teşekkürler, 3 haftalık bir bisiklet biniciisi olarak çıktığım ilk uzun turum olması sebebiyle :D ,şu an pert haldeyim,işe gidemedim yarım gün izin aldım.
eski şile yolundan giderken çamura girdim,yepisyeni piskletim çamur içinde kaldı,dönüştede arabanın içine tıkarken araba da battı :D neyse bunlarda turun tuzu biberi.
Eski şile yoluna girmedenki son rampa çok fenaydı,bi ara yığılıp kalıcam sandım ama çok şükür sağsağlim eve vardım.

resim-video yüklemek isteyenler "https://www.wetransfer.com/" adresine 2 gb'a kdr yükleme yapabilir,alıcı adresine kndi mailinizi yazabiirsiniz.

Etkinliği düzenleyen Bülent abi ve katılımcı tüm dostlara teşekkürler, ayaklarınıza sağlık. Tümseeeeeek, taaaş, çukurrrrr, araaaaççç :) Çok keyifli bir turdu. Fotoğrafları özellikle bekliyorum bu etkinliğe ait bir yazı hazırlayacağım.

@Fatih Kibar
abi innneek ;) unutmussun ha bi ara kepce dozer kopek kulubesi ama kopek yok icinde onlarda vardi

Çok yorulduk ancak bir o kadar da keyif aldık. Özellikle orman içindeki parkur harikaydı.
Başta Bülent bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10435943_795878010444775_3036038885476508938_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10347184_795878193778090_3339965562910893368_n.jpg

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10402643_795878353778074_1086297511142964407_n.jpg

bir kaç kare benden.

@erkan_harman

Ahahah hala gezdik turladık diyor ya. O son tatlı rampa vardı ya hani Aydos'un tepelerini 4 kere çıkıp indikten sonra olan, zifiri karanlık, hani o hepimizin içinden "acaba bizi burada kesip ormana gömerler mi" diye düşünüp de dile getirmediği, %20 eğimli o çok tatlı rampa. İşte orada ruhumun bir bölümünü teslim ettim. Tur sonrası kilo verdik sanıyoruz ama alakası yok, o teslim edilmiş ruhlarımızın ağırlığı.

@ERTĞRL
iyi iyi oldu abi ertugrul bundan sonra sudusene allah ne verdiyse cikar yani;) hazirladim onu iyi idman yaptik

@ERTĞRL
Selam gruuuup!
Ertuğrul olayı çözdüğüne göre bu hafta, "7 tepe İstanbul'un 7 meşhur yokuşu" turunu yapabiliriz. :in:
(link)

• Beğen
Tepkiler: hertugrul2004
@Korcan F.

Ahahah evet evet ben de tam böyle bir liste arıyordum. Hepsini 2'şer kez inip çıksak ısınmış oluruz hem, oradan da artık Şile'ye mi gideriz, Karadeniz turu mu yaparız, son rampanın zirvesinde karar veririz bir şekilde.

Saklıgöl turu dönüşünde, karanlık toprak yolda bisikletliler arasında geçen uyarı cümlelerinden ;

- çukur
- çukur vaaarr
- tümseeekk
- solda mıcııırrrr
- sağda uçuruum (ertuğrul)

Alem adam

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri