Scudo Sports

22.02.2009 Bozüyük gezisi!!!

escudos

Aktif Üye
Tepki
29
Geçen haftalarda olumsuz hava nedenleri ile ertelediğimiz Bozüyük gezisini bu pazar gercekleştirmek için saat 9.30 doktorlar caddesindeki garanti bankası önünde toplanıp yola çıkılacaktır...Gelmek isteyenlerin en az 20 km/sa tempo ve kask zorunludur...Bozüklüyü arkadaşlarımız varsa onlarda katılırsa seviniriz...
(Selçuk abinin (bozuk_para) yoğun iş temposu yüzünden foruma fazla giremiyo)

Scudo
ah bea pazar günü dersanemiz sabah yoksa bizde gelirdik!

tamam Sercan aslında benimde daha belli değil dersane var ama büyük ihtimal gelicem

Toplam 90km'yı geçer gibi gözüküyor.
İnş. Hava kötü olmaz be Yasin :)

pazar günü 1 derece :) yani baya bi soğuk olucak ona göre...cumarteside kar yağışı var :) yerler ıslak olmasa cok iyi olur

Arkadaşlar 2 nokta arası mesafe 39 km.Ama bu mesafe iki rotanın şehir sınırı mesafeleri.Bozüyük'ün içine girişten sonra 10 km daha yaparsınız.İyi geziler.

yasin büyük ihtimal geliyorum bende hava soğuk ve kar yağışlı olcak

Bu tura katılacak bisikletçiler yavaş gitmeyeceği için köpekler bişi yapamaz.Memleketime gitmek isterdim ama malum,bisiklet yok elimde.Bu arada Bozüyük yolu çok geniş bir yol olmadığı için motorlu taşıtlara dikkat edin derim,yeni çalışmalarla çift yol oldu oldu ama malum İstanbul-Ankara arası yol olduğu için türlü türlü şöför mevcut fakat başınızda Selçuk abi oldukça sırtınız yere gelmez. :cool: Bu arada Bozüyük'te olan bisikletçi abimiz Erhan abi mali sorunlar nedeniyle bisikletini satmak zorunda kaldı ama görüşmek isterseniz forumda ismi erhan438. ;)

her yerde köpek var ve genelde kovalıyolar bizde hiç yoklarmış gibi hareket ediyoruz.Kıyafet secimini hava durumuna göre ayarız yedek olarak yanımızda fazladan kıyafet olsa ıyı olur

Hava şartları ne olursa olsun ben yola cıkıcam bir kez daha söylüyorum kesinlikle kask zorunludur

Bu yolda seni yanlız bırakmak olmaz Selçuk abi...

Geri