Scudo Sports

22.01.2011 Tek Başıma Uludağ Çıkışı :D

tebrikler cok güzel bir tur ve bir o kadarda zoru başarmışsın:) cık cık bitmeyen uludağ yolunu çok iyi bilirim. :boese157:
kara tutulup kar yolları kapamadan oteller bölgesine varmak cok isabetli olmuş bu mevsimde bisikletle cıkmak risk.
telefonunu biraz ıslatmışsın sanırım resimler buğulu cıkmış yinede harika emeğine yüreğine ayağına sağlık. paylaşım için teşekkürler...

bu sene 3 kez uludağ tırmanışı yaptık linkteki ilk tırmanış..
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=60706

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
Scudo
@Kadir AYINTAP

Yok abi tlfonun pikseli düşük ondan öyle çıkıyor fotolar. Valla çok isabetli oldu bu çıkışım yağmur kar derken çıktık. Çok keyif aldım açıkcası ben bu çıkışımdan inş. bi daha ki çıkışımızda görüşürüz abi sonsuz teşekkürler abi

Uludağ tırmanışını "becermenize" :) çok sevindim.
Çok ayrıntılı açıklamışsınız, fotosafari tadında olmuş.
Ufak bir kompak makina edinirseniz çok daha harika olur.
Selamlar

• Beğen
@Soner Sarihan

Teşekkür ederim hocam daha kompak bi fotoğraf makinam vardı ama onu almayı unuttum heyecan ile çıktığım için Uludağın karlı manzarasına pedallayarak

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Bravo dıyorum:in:
Yanlız yolculuk bana herzaman sıkıcı gelmıstır mutlaka yanıma bırını ararım ama buradakı mukemmel doga senı yanlız bırakmamıs:in:
Ayaklarına saglık

• Beğen
@Sercan Balcı

Sercan çok teşekkür ederim bilgi için.İnşallah bir aksilik olmazsa bizde 3 kişi geleceğiz.Selamlar

• Beğen
@Bülent ONUTKAN

Bende sıkıcı olacağını düşünüyordum abi ama ne yazık ki yoldaki hayvanlar, doğa ve insanlar yanlız bırakmadı. Bakalım yine 5 şubatta çıkacağız Uludağ' a bu daha mükemmel olur inş. Zamanını ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim hocam saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@kizak

Gel abi inş. bi aksilik çıkmazda daha yakından tanışırız. Aleykümselam :D

Serkan kardeşim, çok sıkı bir turla karşımızdasın... Tabii ki her babayiğidin harcı değil o karda kışta Uludağ, seni gönülden kutlarım... :in: Çok detaylı fotoğrafların ve anlatımın gezine alıyor bisleri de. Bu turda öncekindeki eksiklik yok. :) Giysiler kışlık olmuş, eğer olmasaydı herhalde bu günceyi bizlerle paylaşamazdın... Yolun açık olsun... :in:

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Sağol hocam çok teşekkür ederim ilginiz için çok teşekkürler ben daha uzun bir tırmanış aramaktayım. Bursada bundan başka yok uzun bir tırmanış bulursam çıkacağım elimden geldiğince iyi giyinmeye çalıştım. Saygılarımla...

@Ahmet Salih Özenir

Evet abi dönüşte her ne kadar da arabayla yaptıksa Uludağ' dan zor çıktık. Kar pençeler taktık. Onlar parçalandı. Arabayı ittirdik derken zar zor indik aşağıya. Bu arada arabanın lastikleri de kötü olunca buzda tutunamadı. Doğanın ne kadar kötü olduğunu bilirim abi :)

Ayaklarına sağlık çok güzel bir tur olmuş. Zor olanı başarmak her zaman insanı mutlu eder

• Beğen
sercanım beraber çıkalım diyorsun ama hiç gözüm yemiyor hadi bakalım hayırlısı :D tebrik ederim kardeşim :D

• Beğen
@eray akyol

Mühim olan çıkmayı kafanda bitirmek ondan sonra gerisi gelir eray arkadaşş :D

tebrik ederim tek başınıza bu soğukta ve karda iyi bir cesaret örneği sergilemişsiniz :) kondüsyonunuz iyi durumda olmalı..:in: bu arada gece inişi bisikletle yapmamanız da yerinde bir hareket olmuş.

Az sonra Sevgili Sercan ve Dinçer yeniden Uludağa çıkacaklar. Bende katılmayı düşündüm ama sabah kalktığımda bu gün yapmam gereken işlerim ve boğazımdaki hafif ağrı nedeniyle vazgeçtim. Arkadaşlarıma özellikle iniş kısmında başarılar diliyorum.

ayaklarına saglık sercan: güzel bir tırmanışa imza atmıssın fotolarında güzel olmuş....

Merhaba,
Azminizden dolayı tebrik ederim. Ayrıca fotoğraflarla paylaşımınız için de teşekkürler. Çok güzel bir gezi olmuş. Ben de Uludağ'a defalarca (araçla) çıktım hatta zirvesine bile çıktım ama bisikletle yapılan çıkışlara da çok imreniyorum. İnşallah baharda ben de tek günlük bir çıkış-iniş deneyeceğim.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

Geri