Scudo Sports

22.01.2011 Tek Başıma Uludağ Çıkışı :D

Scudo
Allah akıl fikir versin :D
Arkadaşlarla olsa daha da keyifli olurmuş aslında :)

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
Hepiniz sağolun çok teşekkürler. Arkadaşlarımı çağırmama rağmen gelmediler ne yazık ki. Bu akıl işi değil zaten kendi sınırlarımı zorlamak istedim bir nevi ve bu testi başarı ile geçmiştir. Daha uzun tırmanışları gerçekleştirmek lazım :D

Gerçekten güzel bir tur olmuş. Bu arada köy tabelaları dediğin yerdeki sapaklarda yazan yerlerden Keles, köy değil. Tam tersine Bursa'nın, güneydeki dağlık bölgede kalan küçük ilçelerinden biri ve coğrafi olarak Ege Bölgesi'nde kalıyor. Bu arada 5. çeşmede yazan Bulgaristan'ın Eğridere kasabası, şair Sabahattin Ali'nin doğum yeridir ve Balkan Savaşları'ndan önce Edirne Vilayeti'nin Gümülcine Sancağı'na bağlı kaza merkeziydi. Türklerin çoğunlukta olduğu bu kasabanın şimdiki adı yakınından geçen Arda ırmağına izafeten Ardino'dur ve Bulgaristan'ın Kırcaali (Bulgarlar Kardzhali der ve "Karcali" okunur) İli'ne bağlı bir ilçe merkezidir.

Fotoğraflarla her karesini canlandırmışsın. Seninle birlikte biz de çıktık Uludağ'a. Paylaşımın için çok teşekkürler. Eline, emeğine sağlık.

• Beğen
@okan deniz

Tamam abi bu söylediğini dikkate alacağım. Takip edicen cyclingtr.com' u size ayak uydurmaya çalışırım mtb ile :D

• Beğen
Tepkiler: okan deniz
Çok güzel bir tırmanış olmuş.Ağustos ayında yaptığımız çıkışı hatırlattın bize.Seninle beraber ben de çıktım sanki yeniden. Tebrikler

• Beğen
@Gökhan TESKİ

Sağol abi ne demek ben teşekkür ederim sizlere keyif verdiriyorsam ne mutlu bana

Sevgili Sercan kardeşim harika bir gezi yapmışsın.Tekbaşına olmanın avantajlarını iyi kullanmışsın.Sevimli dostalarımıza gösterdiğin şevkat beni çok mutlu etti.Uludağda bir gezi yapmak mutlaka isiyorum.İnşallah onuda yapacağım.Karlı ve soğuk bir ortamda pedal basmak ise ayrı bir keyif.Seni canı gönülden kutlarım.Güzel kareler ve paylaşım için teşekkür ederim.Sağlıcakla.

• Beğen
@kerim türk

Yap abi ne demek bizde katılırız arkadaşlarla inş.

Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş fotolar da çok güzel ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
@Tolga Gürgün

Napalım hocam çaresizlik böyle işte hepinizden ben teşekkür ederim saygılarımla.....

Geri