Scudo Sports

21 Şubat ta askere gidiyorum

Speedy Cycler

Daimi Üye
Tepki
286
Arkadaşlar dün askerlik durumumu öğrenmek için bağlı bulunduğum yerin askerlik şubesine gittim. Askerliğimin Burdur 58. Piyade tugayına çıktığını söylediler. Askerliğimi er olarak yapacağım. Bunun için Allah ın izniyle 15 ay bisikletimden ve sizlerden ayrı kalacağım. Sizlere bir sorum olacak. İçinizde askerliğini Burdur da yapan birisi veya bir tanıdığınız var mı? Varsa Burdur hakkında ve Burdur daki piyade tugayı hakkında bildiğiniz şeyleri benimle paylaşabilirsiniz. Özel mesaj da atabilirsiniz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
hayırlı teskereler dostum...

Neresi olursa olsun, askerliğin ilk ayları önemlidir.
Hayırlı olsun.
Hayırlı teskereler.

Semih merhaba

Ne yazık ki gideceğin yer hakkında bir fikir sahibi değilim, ancak görüp de bir hayırlı tezkereler dilememek de olmaz diye düşündüm.

Bu gece de gönül rahatlığı ile uyuyacaksam tek nedenim "Mehmetçik"tir, hep söylerim. Sen de sağ salim git, sağ salim dön inşallah.

Hayırlı tezkereler dilerim...

Hayırlı teskereler dilerim. Burdur çok güzel insanların olsuğu bir şehirir. Eşim burdurlu, ama 100 km mesafede gölhisar ilçesinden. İçinden tanıdığım ne yazıkki yok. Ama orda okuyan arkadaşlar çok iyi bir asker ve öğrenci şehri olduğunu söylerler.

hayırlı teskereler
hayatınızdaki belki de en onurlu görev sizi bekliyor
başarılar dilerim

derim hayirli teskereler
sayili zaman cabuk biter
saymak ise bitmesini erteler

hayırlı teskereler semih sayılı gün geçer.nizamiyeden içeri girersin bir bakmışsınki askerlik bitmiş bana öyle geldi.hayırlısıyla bitirirsin inşallah

hayırlı teskereler...ve ayrıca 1 hafta sonrasıda benim doğumgünüm

@anka

:eek: :eek: :eek:

Neden daha önce söylemedin kardeşim..Burada öğrenmek beni üzdü..Beraber bir kutlama yaparız artık..İyi forumlar

@bUrAk FR

bende bir kutlama yaparsınız diye söyledim zaten :D :D :D herkese iyi forumlar

Hayırlı teskereler. Burdur küçük ve şirin bir ilimiz. Askerlik yapacağın Tugay'ı bilmiyorum. Ama onurlu bir göreve gidiyorsun. Ömrün boyunca unutmayıp herkese anlatacağın anıların ve 30 sene sonra bile karşılaştığında boynuna sarılıp öpeceğin arkadaşların seni bekliyor :)

Geri