Scudo Sports

21 Nisan 2007 pedalşörlerin birazı büyükadada:)

Resimler için teşekkürler Banu. Haftaya yine Büyükada' da görüşmek üzere. Ben pazar günü de Burgazada' da Kalpazankaya' ya çıktım:D Haberiniz olsun.:) Size haber vermediğimden olacak. Bugün Caddebostan sahilde bisiklet yolunda bir kaza geçirdim. Kırık çıkık yok ama baya bir sıyrık var (Yanıyor:) ). Bir daha habersiz adaya gitmem:) :)
Forumdaki minik kardeşlerimizin çocuk bayramı, hepimizin ulusal egemenlik bayramı kutlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
aa gecmiis olsuun ozgur. uzulduum kazaya. bi-iki siyrikla atlatman da sevindiricii gercii. tabii tatil gunlerii oldukca kalabalik oluyoor caddebostan sahili. yayaya mi carptin yoksa?? acil sifalar dilerim. haftaya adada grsrz saglicakla kal...

• Beğen
Tepkiler: gizer
@Çağrı Tosyalı

Teşekkürler. Evet yayaya. Barend yayanın koluna çarptı. Baya da hızlıydım. İki kişi bisiklet yolunda gidiyordu. Ben de biraz açığa çıkıp yanlarından geçerken, başka insanların ikazı ile paniğe kapılıp bisiklet yolunu boşaltmak isterlerken bir tanesinin kolu gidona çarptı. O hızda gidon birden dönünce, fren bile yapamadan ileri doğru süzüldük işte:) Eldivenler olmasaydı durum çok daha kötü olacaktı.
1987' den sonraki ilk düşüşüm:)

Haftaya adada buluşmak üzere. Belki yarıştan bir gün önce de gidebilirim.

şu güzel manzaraya bakın… bu memleketi seviyorum ya…

size aynen katılıyorum. Bisiklet bana görmeyi öğretti. güzel fotolar için teşekkürler. kısmetse bu hafta sonu bende bi adaya gidecem bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@gizer

çok çok üzüldüm.<çok geömiş olsun sahiden:)
öyle tek çıkma artık diye kendini kötü hissetme. kısmet bu iş. olacağı varmış ama keşke olmasaymış demekten alamıyorum kendimi..
çok çok üzüldüm. acilen düzel ve aramıza dön inşallah:)

sevgiler...

Bir ada'da pedallamak herhalde dünyanın en keyifli şeylerinden biridir. Bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için size, ve katılan herkese çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: gizer
@cobike

Teşekkürler Banu,
Biz Büyükada' da, kiliseden aşağıya indikten sonra, bir kız o yokuştan inerken çok kötü düşmüş. Dişleri kırılmış. Galiba başka hasarlar da var. Ambulans gelmiş. Ne kask, ne de eldiven varmış. Bizim fakülteden gördüğümüz hoca anlattı.
Ben de pazartesi günü yerde biraz fazla sürüklendim. Eldivenler olmasaydı durum baya kötü olacaktı. Bunları okuyan yeni arkadaşlara da ders olsun. kesinlikle kask ve eldiven taksınlar. O gün yanımda olsalardı, uygulamalı olarak da görebilirlerdi :)
Artık bu sıyrık ve şişiklerle hafta sonu kupa almam mümkün değil. O yüzden sadece seyretmek ve arkadaşlarımızı desteklemek için Büyükada yarışına geliyorum:) :)
Hep birlikte adaya..

Yine baharın güzelliklerini doyasıya izlettiniz.
Daha büyük organizasyonlara imza atmanız dileğiyle...
Esen kalın

deme ozgur yaa. ne kotu bi dusustur o kizinki. dedigin uzere kesinlikle kask ve eldiveni eksik etmemek gerek. aliskanlik edinmek gerek. insanlarin nasil arabada kemer kullanma aliskanligi yoksa bisiklet hususunda da bu tur aliskanliklari yok. en azindan bir kesim insan icin konusuyorum. uzuntu verici olaylar yasamamamiz dilegiyle...

h.sonu gorusuruz adada. sana cd'yi getirmek icin o gun telefon edemedim kusura bakma. pazar veririm artik cd'yi. gorusmek uzere...

ben o gün elimden geldiğince kendimi korumaya özen gösterdim. 2 km bineceğim ve kendimi aşağıya salacağım diye, daha fazla tehlikeler almak şstemedim. arkadaşımda adada omuzunu kıranlardan bir kişiidi. ondan duymuştum
:(

gerçekten bu ve benzer olaylar yaşanmaması için hem gerekli teçhizatları almalıyız hem de hevesimizi bazen kontrol etmeliyiz. kız çok büyük geçmiş olsun:(

sevgiler...

evet arkadaşlar,

rampa inişlerinde lütfen daha dikkatli olalım
bende o gün aya yorgiden aşağıya kısmen elimle indirdim bisikletimi, zaten benim kullanmış olduğım bisiklet MTB değil, 2-3 dakikalık iniş için riske girmeye ve daha sonrasında üzülmeye gerek yok, özellikle adrenalin için yapmıyorsanız bu işi. Uzun bir gezide oranızı buranızı kırmak hoş olmaz elbette.

Bu yüzden lütfen inişlerde frenliyerek inelim, altınızda bisiklet olduğunu ve bu bisikletinde belli bir kapasitesi olduğunu unutmayalım, acı tecrübe yaşanmaması dileği ile...
Not: O düşen kız arkadaş da kask da olsa pek faydası olmazdı, sanırım direkt çenesini vurmuş zemine.

ben her zaman derim beni tanıyan herkesde bilir önce tedbir takdir ne ise o olur.ama birazcık daha dikkatli olmak güzel günlere güzel zamanlara zemin hazırlar...:)

Geri