Scudo Sports

" 21 Mart " Cuma Akşamı.....Keyfi

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir kis Gezisi olmasi...........dileklerim ile

Etkinlik Tarihi : 21 Mart Cuma

Bulusma Saati : 20:30 - 21:00

Bulusma Yeri : Kadikoy vapur iskelesi onu ( Kadikoy - Eminonu )

Parkur : Moda + Sahil Yolu

Program : Bulusma yerimizden 21:00 gibi ayrilarak dondurrrmasi ile Messhurrr Ali'nin dondurmalarini lupplemekk uzere Moda'ya pedal basiyoruz,kisa 1 mola sonrasiii arzuya gore,pedal basarak Gezimizi tamamliyoruz;)

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz.....sevgilerrr

Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi..........ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore az bulutlu 5* C civarinda,yagmurluklarinizi yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: osar
Scudo
bende katılmak isterim fakat bianchi aspid var bende.kron falan değil size ayak uydurabilirmiyim bilmem ama katılmayı çok istiyorum en azından tanışırız.cvp yazarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@osar

dostum bizde fazla ekşın yapmıyoruz zaten maksat dostluklar pekişsin:) sen eldivenini kaskını tak buluşma satindede orada mert hocamla ve arkadaşlarınla tanış.sonrası inan cok eglenceli;)

• Beğen
@osar

Katılabilirmiyim ne demeek osar tabii ki;)1 soruun olmazz:) olursa daa hallederizz beaaa:D.........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

bu hallederiz beaa kısmına kesinlikle katılıyorum 9 mart belgrad turunda yolda akord ayarı lastik yamama vs vs her türlü destek vardı gönül rahatlıgıyla turlara katılabilirsiniz arkadaslar:)

merhabalar ben öğrenciyim ve aynı zamanda bir gazeteciyim bir yazı yazmak istiyorum siz bisiklet severler hakkında yardımcı olabilirmisiniz !

ovv.. bu gezide yeni arkadaş kokusu alıyorum :) buluşma saatinde ordayım ;) Barış sen de geliyor musun?

• Beğen
@Mr.Devran

Telefon yanında olsuun hemşooo;) unutmaa beaaa:D

@suskun

Uwww doğum gününde dondurrma lüplemceee:D atarısss beaaa:p

Gezimize ilişkin hava değişim raporu;)

az bulutlu 9*C civarında olacaktır.

@sports-man

iyi hatırlattın hemşo, yine geri dönmeyeyim o kadar gelip :)

Gezimize ilişkin hava değişim raporu

parçalı bulutlu % 40 yağmur olasılığı 10*C civarında olacaktır.Gerekli önlemleri almanız rica olunur;).......sevgilerrr

Ben gelemiyorum arkadaşlar :( Bir aile ziyaretine katılmam gerekiyor, size iyi eğlenceler :(

Geri