Islak ama güzel bir gezi çıkarmışssınız. Ayaklarınıza sağlık... Doğaya karşı barışık sporumuzu yağmurda yapma sabrını gösterdiğniz için hepinize teşekkür ederim.
Esen kalın
Yağmura rağmen gerçekleştirilen bu turun ne kadar zevkli olduğunu kendim tesadüfen de olsa şöyle tatdım , yesilbisiklete p.tesi ögleden sonra yani bundan 2 gün önce,bisikletimin bakımını yaptırmak için karşıya geçtimde,tam vapurdan indim yağmur yağmaya başladı ve hazırlıksızdımda..sonra bakımı yaptırdım turumu attım yağmura rağmen,ki üstelik ddedim ya giysilerim de ona göre değildi hazırlıksızdım..normalde evden çıkmadan önce bakım yaptıkdırdıktan sonra hemen dönerim demiştim,yagmur başlamasına rağmen ama kaçış yok artık yağmura yakalanmıştım ve yanımda bulunan öncü arkaşımla uzun ve güzel bi tur gerçekleştirdik..ki gerekli giysimlerim olmadığı halde ...işte bu ayrı zevki tesadüfende olsa "anlatılmaz yaşanır" burda anladım..Eve geldimde ki halim çamur banyosu yapmıştım
Ayrıca soner abi o gün 21 ekim pazar gezisiinin kıymetini daha i anlamış oldum.o gün yağmurdan,uygun kıyafetlerim olmayışından vede böyle bi deneyimim olmayıışından dolayı şahsen ben gelemedim.. önümüz kış.uygun giysileri alıp bende yağmurdada olsa bisiklete binmeye devam inş..