Scudo Sports

" 21 Aralık " Pazar.....Heybeliada Ekşııın (:

Gezimize ilişkin katılım listesiii

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop arka takım kaptanı)
2. Murat İlhan
3. Cenk
4. Ersin (belki):)
5. Gönül (büyük olasılııık)
6. Volkii (düşünüooo):p
7. malazivore
8. ufaklııık
9. MertSayın (1 aksilik olmazsaa):vroam:
10. Bülent
11. apocahpto (uygun sele borusu bulabilirsee);)
12. Serhad abi (düşünüooo):p
13. Selçuk abi
14. Buğra
15. Bellii diiiil:D

Scudo
@masculine

affınıza sığınaraktan kopyaladım hemmen davetiyeyi... şanslı bi kız bulursam bi gün ben de gostericem matbaacıya aha bundan olcak davetiye die :d saka bi yana MUTLULUKLAR size!!!

• Beğen
Tepkiler: masculine
hocam tebrikler şimdiden kararın doğruluğu tartışılır ama neyse mutluluklar dilerim
evet davetiye çok hoş kendinizmi tasarladınız yoksa hazır varmıydı
tekrardan tebrikler

• Beğen
@masculine

müsait olursak inşallah dostuum:D mutluluklarrrrrrrrrrrr;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
21.12.2008 tarihinde Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Yarışlar geçmiş senelerdeki gibi ilk yarış antrenman niteliğinde olup diğer yarışlar puanlı olacaktır. Bütün yarışlarda madalya dağıtılacak. Ödüller ikinci yarışta açıklanacak.
Yarışın nerede yapılacağı açıklanmıştır.
katılmak isteyen arkadasları 100% orman havası oksijenden kdv almıyoruzzzzz:D detaylar

(link)

• Beğen
Tepkiler: glopusgold
Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlarr...

17:00 itibari ile internet ile ilişiğim kalmayacak,hafta sonu internete girmeyecek olmamdan dolayı:) konuya ilişkin soru ve açıklamalarınız için irtibat numaramı kullanmanız rica olunurr;) ........sevgilerrr

İrt: 0533 263 21 69

@AYTEKİN ERZAN

bir arkadasımın el emeği...karakalem sonrası biraz photoshop...baska renklendirmeleri de mevcut(bisiklet temalı)...isteyene gönderebilirim

Evvet bende gelmek isterim ama bisikletim antalya da oldugu için gelemiyorum yılbaşından sonrakı butun gezilere gelmek istiyorum..... H O Ş Ç A K A L I N

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@olcaybatu

Kask ve eldiven temin eder isen adada bisiklet kiralanıyormuş ,

Ama acele etmede derim ben kendi bisikletin ile daha nice turlara katılırsın ;)

Kaptan gezi fotograflarini bekliyoruz... Senle tanışmaktan acaip memnunum. Diger gezilerine de mutlaka katılmaya çalışacağım

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezi fotograflarini güncellemek mümkün mü acaba, yardımım dokunacak bir sey varsa da yapmaktan mutluluk duyarım fotoların guncellenmesi konusunda.

@malazivore

Sağol dostuum:) Şu an için www.pedalsesi.com adresimizde Tur Yazıları,Makaleleri Resimleri bölümünde görebilirsin;) vakit bulduğumda foruma ekliceem.......sevgilerr

Geri