kizak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.887
- Bisiklet
- Sedona
Sevgili Bisiklet forum dostları.21 Ağüstos 2010 Tarihli Akçay Altınoluk Avcılar Köyü gezimizi sizlerle paylaşmak istiyorum,
Yazbaşı İzmirde Seda bisiklette tesadüfen karşılaştığımız Sabri beyle bir gün öncesinde sözleşip Akçayda buluşuyoruz.
Altınolığa gitmek üzere rüzgarıda arkamıza alıp basıyoruz pedallara.20 Lm lik yolu rüzgar sayesinde 25 dakiakada alıp deniz
sahilinde bizi bekleyen semih Saygınla buluşuyoruz.Havrandan Sait arkadaşımızda bize dahil oluyor.Çay deniz faslından sonra
basıyoruz pedallara ver elini Avcılar köyü.Sait kardeşimizde grup mantığı olmadığı için basıp gidiyor.Telini arıyoruz cevap vermiyor.
Yaptığımız rota değişikliğini haber veremiyoruz.Çünki kulağında kulaklıkla müzik dinliyor.Dönüyoruz Avcılar köyüne
(link)
Önümüzde dik bir rampa var basıyoruz pedallara
(link)
Köye çıktıkca hava serinliyor bizde biraz soluklanıp birkaç kare foto alıyoruz
(link)
4 --5 Km bir dik yokuş var önümüzde.Ha gayret ya pedal derken
(link)
Köye yaklaşiyoruz.Köy girişinde sevimli bir yavru bize havlıyor.Hemen bisikletten inip onunla dost oluyorum.
(link)
Sabri beyin arkasındanda havlıyor ama nafile sabri bey basıp gidiyor
(link)
My SEDONAM ve ben
(link)
Köy neydanında biraz soluklanıp elimizi yüzümüzü yıkıyoruz
(link)
İşte Sabri bey
(link)
Burada hava oldukça serinlemiş vaziyette bizde rahatlayıp birkaç kare alıyoruz.
(link)
Çay bahçesinin sahibi içerde çay talebinde bulunuyoruz ağzında sihara var .,İfterdan sonra diyor.Sağlıkolsun deyip ayrılıyoruz oradan
(link)
Köyün içinde yukarı doğru bir başka yolun varlığını öğreniyoruz ve basıyoruz pedallara.
(link)
Yoldan aşağı inerken denizide arkamıza alıp birkaç foto alıyoruz
(link)
Bu yol geldiğimiz yolun tam tersi bağların bağçelerin arasından Çanakkale--İzmir yoluna çıkıyormuş
(link)
Oldukça tozlu bir köy yolu .Bisede biraz Off Road oluyor
(link)
Çanakkale --İzmir yoluna Fener kavşağına çıkıyoruz
(link)
Buradan sonra hepimizde bir yorgunluk emaresi beliriyor.Kısa bir nabız yoklamasından sonra gezimizi somlandırmaya karar veriyoruz
Semih beyi Altınoluğa uğurladıktan sonra Sabri beyle birlikte Akçaya dönmek üzere vedalaşıyoruz.
Avcılar köyünün de diğer köyler gibi tarihi çok eski.Köyün alt kısmında shilin olduğu kesimde Bizanslılar zamanından kaldığı tahmin edilen.,Ama şimdi denizin içinde kalan sokakları ve yıkıntıları gözlükle az bie şey dalarak görebiliyorsunuz.
Eeee Benden bukadar ama herkesin mutlaka görmesi gereken güzel yerlerden biri.
Hernekadar sürçi lisan ettiysek affola.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Saygılar Selamlar
Yeni gezilerimizde buluşmak dileği ile.
Toplam 50 Km ile buda kısa günün kazancı.
Yazbaşı İzmirde Seda bisiklette tesadüfen karşılaştığımız Sabri beyle bir gün öncesinde sözleşip Akçayda buluşuyoruz.
Altınolığa gitmek üzere rüzgarıda arkamıza alıp basıyoruz pedallara.20 Lm lik yolu rüzgar sayesinde 25 dakiakada alıp deniz
sahilinde bizi bekleyen semih Saygınla buluşuyoruz.Havrandan Sait arkadaşımızda bize dahil oluyor.Çay deniz faslından sonra
basıyoruz pedallara ver elini Avcılar köyü.Sait kardeşimizde grup mantığı olmadığı için basıp gidiyor.Telini arıyoruz cevap vermiyor.
Yaptığımız rota değişikliğini haber veremiyoruz.Çünki kulağında kulaklıkla müzik dinliyor.Dönüyoruz Avcılar köyüne
(link)
Önümüzde dik bir rampa var basıyoruz pedallara
(link)
Köye çıktıkca hava serinliyor bizde biraz soluklanıp birkaç kare foto alıyoruz
(link)
4 --5 Km bir dik yokuş var önümüzde.Ha gayret ya pedal derken
(link)
Köye yaklaşiyoruz.Köy girişinde sevimli bir yavru bize havlıyor.Hemen bisikletten inip onunla dost oluyorum.
(link)
Sabri beyin arkasındanda havlıyor ama nafile sabri bey basıp gidiyor
(link)
My SEDONAM ve ben
(link)
Köy neydanında biraz soluklanıp elimizi yüzümüzü yıkıyoruz
(link)
İşte Sabri bey
(link)
Burada hava oldukça serinlemiş vaziyette bizde rahatlayıp birkaç kare alıyoruz.
(link)
Çay bahçesinin sahibi içerde çay talebinde bulunuyoruz ağzında sihara var .,İfterdan sonra diyor.Sağlıkolsun deyip ayrılıyoruz oradan
(link)
Köyün içinde yukarı doğru bir başka yolun varlığını öğreniyoruz ve basıyoruz pedallara.
(link)
Yoldan aşağı inerken denizide arkamıza alıp birkaç foto alıyoruz
(link)
Bu yol geldiğimiz yolun tam tersi bağların bağçelerin arasından Çanakkale--İzmir yoluna çıkıyormuş
(link)
Oldukça tozlu bir köy yolu .Bisede biraz Off Road oluyor
(link)
Çanakkale --İzmir yoluna Fener kavşağına çıkıyoruz
(link)
Buradan sonra hepimizde bir yorgunluk emaresi beliriyor.Kısa bir nabız yoklamasından sonra gezimizi somlandırmaya karar veriyoruz
Semih beyi Altınoluğa uğurladıktan sonra Sabri beyle birlikte Akçaya dönmek üzere vedalaşıyoruz.
Avcılar köyünün de diğer köyler gibi tarihi çok eski.Köyün alt kısmında shilin olduğu kesimde Bizanslılar zamanından kaldığı tahmin edilen.,Ama şimdi denizin içinde kalan sokakları ve yıkıntıları gözlükle az bie şey dalarak görebiliyorsunuz.
Eeee Benden bukadar ama herkesin mutlaka görmesi gereken güzel yerlerden biri.
Hernekadar sürçi lisan ettiysek affola.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Saygılar Selamlar
Yeni gezilerimizde buluşmak dileği ile.
Toplam 50 Km ile buda kısa günün kazancı.