Scudo Sports

21 - 22 Haziran Küçükyalı - Bursa turu.

Hangi Öğretmen evi acaba?
Ayrıca İDO belli bir sayıya kadar ücret almıyor diye biliyorum. Mesela ilk 7 bisiklet! sonrası ücretli

Scudo
@Antares
Bursa Merkezde bulunan bir öğretmen evi. İnternet üzerinden telefon numarasına ulaştık. Ayrıca şu an 6 kişiyiz, AlperK arkadaşımız da gelince 7. Ücret önemli değil, uygunsa siz de buyurun.
@alperK
Gelebilirseniz şahane ve eğer geliyorsanız bana telefon numaranızı atabilir misiniz? Sizi gruba dahil edeyim.

Ücret problem değil Bursa'ya gittikten sonra kalacak çok yerim var da! hafta sonunu farklı şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Bisikletle gidersem Gemlik'ten sonra Kurşunlu'ya doğru sapmak gibi.

@dogukan demirbek
birşey merak ettim öğretmen evinde nasıl kalıcaz öğretmen veya memur değilim :)

Öğretmen evleri halka'da açık.

Yalova-Orhangazi arası rampa biraz zorlayacaktır.
Aynı tarihlerde bireysel olarak gitmeyi planlıyordum. Fakat konaklama yapmadan aynı gün geri dönmek gibi bir planım olduğundan dolayı performansa dayalı sürüş düşünüyorum. Pendik'ten geçiş yapmayı düşündüğüm için toplamda yaklaşık 200 km yol yapıyor.

@Fatih Çetin

Size iyi yolculuklar. Umarız yolda karşılaşır selamlaşırız.

@Antares

Bize katılın o zaman. Oradan da Kurşunlu'ya doğru gidersiniz.

Siz bana katılın, yolun en tehlikeli ama zevkli kısmında yalnız pedallayamam :) hem orada da öğretmen evi var.
Şaka bir yana o tarafada bir tur düzenlenebilir ama ben anlık karar veriyorum bisikletsiz de gidebilirim hafta sonu.

Selam Doğukan.
Yanıma iki snickers alıp katılabilirim gibi görünüyor. Ben tabi yine o haftasonumun boş olacağından emin olayım, öyle kesin karar vereyim.

@ERTĞRL

Tabii Ertugrul. Gelirsen 2. Turumuz olacak seninle. Haber bekliyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelemem ama Bostancıdayım sizi pendiğe kadar eşlik ederim ek olarak tanışmış oluruz. :)

@Uzbay YELCE

Cok memnun oluruz! :) bir sonraki turlar icin tanisiriz.

Ek olarak tam okuyamadım günübirlik falan demişsiniz , günübirlik olursa gelebilirim. Sabah erkenden yola çıkarız akşama döneriz :)

@Uzbay YELCE

Hayir gunubirlik degil malesef. Bir gece konaklamali.

bende dediğiniz tarihte bostancıda olacağım size pendiğe kadar eşlik edip ordan tuzlaya geçerim hem tanışmış olurum abilerimle.

@Tugay Kalbinur

bizi veya daha doğrusu beni Pendik'e kadar yolcu edecek arkadaşlarla iletişime geçer, hep birlikte gideriz. yalnız biraz erken olacak :)

Evet arkadaslar.

Biletler alindi hazirliklar yapildi. Yalnizca kucuk detaylar kaldi.

Kucuk detay derken bisikletimi decathlondan geri almak. 2 gun once verdim bakim icin bakalim yarin yine gidecegim. Cumaya kadar geri alirsam bu tur oldu.

Hafif yagmur olacakmis kudret babanin bilgilerine gore ki onemsizmis.

Saat 4.30 gibi idealtepeden cikip gunesin dogusunu izleye izleye diger katilimcilara surecegim. Bana eslik etmek isteyen arkadaslar vardi. Hemen bir mesajla haberleselim.

Cumartesi aksami merkezdeki bir otelde kalacagiz. Hamam filan varmis yorgunluga birebirmis.

Her sey hazir durumda. Go pro'muz bile varmis o derece. Gerisini yokus baslarinda nefes nefese kalmalar iste. :)

Fotograflari pazar aksama ekleyecegiz!

Gelmek isteyen olursa cumaya kadar haber etsin rezerve ettirdik ama ustune ekletebiliriz.

Evet arkadaslar. En guzel seyi gunun. Uyumak.

Tum yol boyunca izdirap cektik o bayirlar yuzunden. Daha cok ben izdirap cektirdim diger arkadaslarin temposunu bozarak. Olsun.

Ogretmen evi bulamadik oteldeyiz. Iyiki de bulamamisiz.

Yarin sabah donus var. Fotograflari diger aksam koyacagiz. Simdilik bu.

http://img.tapatalk.com/d/14/06/22/a8e6aqe3.jpg

Geri