Scudo Sports

21.10.2007-Pazar Bakırköy-Sarıyer sahil şeridi turu

@ATOM

------------------

Şu berekeete bak yaa şimdiden sayı artmış.umarım o gun geldinde daha da çok olur.azalmasında... bizim H-P-G yi solda sıfırllıcak bu ya ne böyle aneyyy... :D güzel güzel..

Scudo
sabah 9 da kursum var bu yüzden daha geç bir saatte yapabilirseniz ben de ancak yoldan katılabilirim.

valla ne yaparlar bilmem ama sabah pazarları saat 9 da sisli sisli havada ve birazda soğuk havada bisiklet sürmek çok güzel

@hacı osman

Ne yazık ki tur uzun olduğu için aslında daha erken başlamayı planlarken 09:00'a aldık. Kusura bakmayın. İlginize teşekkür ederiz.

wallahi sertacr88 sabah erkenden oldugu plan mantıklı

malum sabah bogaz havası super oluyor

biede ayın 21 inde referandum varmıs ?

Selam;
bu turun sariyer-bakirkoy-sariyer olanı var mı:)

ya da pazar sabahlari bu guzergahta pedallayanlar?????

@soneryen

Selam,
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Foruma yeni katıldım. Sizlerle tanışmak istiyorum. Fakat bu paket maket var. Bu konuda nasıl bir organizasyon var. Dönünce mi oy kullanacağız. Yada hiç kimse oy kullanmayacakmı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?

sevgili arkadaşlar.
bende aranıza yeni katıldım.bisiklet perfomsamı olçmek için bana ii bir fırsat olucak diye duşunuyorum.fakat çok uzun yıllar aradan sonra ve birde o kadar uzun yola acaba bisikletim ne derecede kaldırabilir.bu konuda bilgim yok.bana bu konuda yardım etmek istiyenle şimdiiden sonsuz tesekkurler.bisikletim casstello 2 yıllık. çok bakım gerektirmeyen durumda kanıca.bende 2 el den aldım.kendimi bu spora ısındırmak için haliyle.
neyse benim ilk forum mesajını bu vesileyle yazmış oldıum.
herkese sevgiler ve başarılar.

@benimdunyam

İlk önce aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar, sağlıklı, sıhhatli, pol pedallı günler dilerim. Turumuz performans turu olmadığı için benim tahminimce herhangi bir problem yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ben 8 yıl aradan sonra ilk 5 km. tur yaptım. Sadece popom biraz acıdı o kadar. Sizinde problem yaşayacağınızı sanmıyorum ama kısmet :) Neyse tura bekleriz.

@majesty

valla hiçkimseden korkmuyorum oyumuda kullanmıyorum. zevkimi, başkalarının boş çabası için mahfedemem.

@Okronos

Selamlar,

NAsip kısmet olur ise pazar gunleri bu turu geleneksellesicegi gozukmekte

Bu arada katılım sayımız gittikce arttakta cevre kullanıcıların bilgisine :)

Turu BAkırkoyden cevresinden baslatıp sarıyer guzergahın da toplanarak ilerleme planları var

Not 1 : referandumu oyunu ise sahsen dondugumde kullanmayı dusunuyorumki aksama zaten kimsecikler kalmaz :)

Not 2 : Peki baslangıc saati ne olacak :)

Normal şartlarda kaç gibi Eminönü'ne ulaşırsınız acaba ?
Bakırköy Eminönü arasını pedallamadığım için bir tahminim yok .
Bir aksaklık olmazsa Eminönü'nden katılmayı düşünüyorum .
Görüşmek dileğiyle . . .

evet kaç dk sonra eminönü köprüsünün orda olursunuz onu bilelim çünkü orda 5-6 kişi bekliyo olucak eyip ve civarından gelicekler.

Aslında Toplu bi karar gerekli bakırkoyde toplasma kacta olacak ve hareket baslıyacak Bu onemli !!!

Not : Benim bireysel ulasımım bakırkoy - eminonu 40 dk ( yanı asagı yuakrı 40 ve uzeri olabilir dusuncesindeyim :) )

grubun büyüklüğünü göz önüne alırsak 1-1:15 değişebiliceğini düşünüyorum. yine de iletişim için eminönündeki arkadaşlardan bi tanesinin telefon numarası olursa daha kolay olur gibi.
konunun başında 8:30 -bakırköy buluşma- 9:00 -hareket vakti- olarak belirtmişti soner abi bi değişiklik var mı ki?

Emresafa şuan için bir değişiklik yok ve büyük bir ihtimalle değişmeyecek. Benim tahminimde tek başına performanslı gidişlerler 40-45 dakika sürüyor ama biz grup halinde gideceğimiz için eminönüne 1-1,15 saat arasında geliriz diye düşünüyoruz. Biz yinede eminönünde 10:00 diyelim. Telefonlaşırız problem değil.

o zaman 9:50 gibi eminönünün orda oluruz

haftaya bugun bu saatte bukonudaki son mesajları yazıcaz:D
ondan sonrakiler tur resimleri olcak :D

@serdarsen

sertacr88 veya soneryen son listeler sizdeydi heralde :)

Geri