Scudo Sports

21/09/2014 Silivri - Çerkezköy - Saray - Vize 170 km.

Emrah GÜLEZ

Forum Demirbaşı
Tepki
171
Bisiklet
Merida
İyi günler yeni tur planım

Silivri - Vize

Mesafe : 170 km gidiş - geliş

Görülecek yerler

Silivri - Çeltik - Çerkezköy - Kapaklı - Büyükyoncalı - Saray - Çakıllı - Okçular - Vize

Vize - Okçular - Çakıllı - Saray - Büyükyoncalı - Kapaklı - Çerkezköy - Çeltik - Silivri

Hava durumu: 18 C

Rota link

(link)

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/10669348_10204722321767992_5079082695625090172_o.jpg

Scudo
Abi çerkezköy büyükyoncalı kapaklı yolundan haberin var dimi turun yarım kalmasın yolda çalışma var bisikletle geçilebilecek gibi değildi yaklaşık 10 gün önce.

@Doğukan G.

Uyarın için teşekkür ederim yol çalışmasını unutmuşum. Mesafe uzadı. 170 km idi 215 km ye çıktı.

Rota link

(link)

Yeni rota

(link)

@Emrah GÜLEZ

Yahu Emrah gel biz senle marmara ereğlisi yapalım gümüşyaka falan. Go pro ile deneme yapmış oluruz hem :) baksana 45 km uzadı yol bir anda...

@Ayhan K.

Tamam seni mi kırayım Ayhan dediğin gibi yaparız :)

Yol çalışması tam olarak kapaklı ile buyukyoncali arasında ve iki mesafe arası tamamen çok bozuk yol değil. Buyukyoncaliya yaklaştıkça yol düzelmeye başlıyor. En son dün geçtim. Tabii 2-3 km lik bir ara tozlu

Bilgi için teşekkürler. Ayhan' a söz verdik bi kere kısmet değilmiş diyeceğim. Aslında 2 gündür bisiklet sürmüyorum iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum. Söz vermiş olmasam İğneada turu yapardım.

Geri