Carraro yeni modellerini sitesine eklemiş hoşuma giden iki modeli ekliyorum
1- (link)
Commuter, Peugeot t11x2 ile aynı donanıma sahip gibi görünüyor ilk bakışta. (Suan bende almayi düşündüğüm için bilmiyorum

ama daha bisikletimi satmam gerek) hollowtech 2li aynakol tercih edilmesi çok güzel olmuş şehir içinde yetip artacaktır bence. Kadrosu CRT world ile aynı galiba ama tam emin olamadım( düzeltin lütfen) öndeki sepeti ise aşırı gereksiz alır almaz sökeceğim malzemelerden üzerindeki ise grupset yetip de artar
2- (link)
Townsman aşşşşırı derecede hoşuma gitti şehir bisikletine dropbar takılamaz tabusunu yıkmak için tasarlanmış resmen. Şuan genel incelememde g0 ile donanım olarak birebir aynı gibi duruyor ancak aynakollarda fark var. Carraro neden claris aynakol takmamış da 50x34 kare göbek seri dışı aynakol tercih etmiş anlayamadım. Claris aynakol taksalardı hem ne güzel hollowtech orta göbek gelecekti.
Bu bisikletle bence hafif arazi sorunsuz şekilde yapılır üstünden çamurlukları söküp daha da hafifletebiliriz.
Bu senenin başında (2022 sezonuna girmeden) tanıtsalardı kesinlikle ama kesinlikle alırdım arada sırada içimden böyle dropbar şehir bisikleti almak geçiyordu ama artık 16k fiyatla biraz zor ikinci ele düşse bile diğer claris setli bisikletler gibi 5-6kya bulunmaz. ( Umut fakirin ekmeğidir bakalım belki alırız kim bilir) Kısaca alacaklara hayırlı olsun