Scudo Sports

2022 Bisiklet Hedefleri

Scudo
Kedi Hamlet'in uzmanlık alanları
Tasarrufların yatırıma dönüştürülmesi(Kripto kralı diyenler var)
Siyasi hicv (malzeme bol)
Gırgır,geyik
Trollük
Yol bisikleti yarışları
Yeme-içme(100 çeşit kabak yemeği yapabiliyorum)
Cırbağa sevmek
@Cemal Ç. ve @necmeddin ile uğraşmak

2022 bisiklet hedefim de Ultegralı, disk frenl,i karbon bir bisiklet almak
😒😒😒

@Cemal Ç. Takip ederek motive oluyordum itiraf edeyim. Kısa süre içinde Fransız kırsalındaki sürüşlere devam etmenizi umuyorum.
"Sadece sür"

@Cemal Ç. Takip ederek motive oluyordum itiraf edeyim. Kısa süre içinde Fransız kırsalındaki sürüşlere devam etmenizi umuyorum.
"Sadece sür"
Biraz para bulayım önce. Şu an hedefim bu:
Canyon Endurace AL 7.0
Screenshot_20220114-201558_Google.jpg

Benim de önce bir bisiklet almak var hedefimde.. Bu işe gönül verdikçe, işin içine girdikçe daha fazlasını istiyor ya da eldekilerin amaçlar için ne kadar da eksik kaldığını hissediyorsunuz.. Bir bisikletim var, evet, salcano cyc02.. Ama kendini kadrosuyla hissettiremiyor.. Koyulan amaçlara değil ama hedefte telef olmaya daha uygun kalıyor.. Vites grubu da sram apex.. İyi mi? İyi.. Ama neye göre kime göre? 20. Viteste iken hafif eğimli inişte boşa kürek çekmenin bisikletçesi olan, boşa pedal basmayı yaşatıyor. Vites geçiş sesleri sanki dedemin Mercedes indeki bagaj açma/kapama gibi ya da ahşap kapılı oturma odasından girdiğimizde ya da ayrılırken duyulan eskimişlik, ilk günkü neşesi heyecanı olmayan, hatta sürüş teki taleplerimi değerlendirmede, kifayetsiz aciz sahip olduğum eser miktardaki motivasyonu da sömürme cesaretini her an kazanacak bir meta halini almaya başladı.. Her şey bir kenara, elbette sürüyorum, beni her gün rutin 45-53 km flört etmiyor değiliz. Ama sonumuz bu kadro ve vites grup setiyle iyi bitmeyecek gibi geliyor... Burada da sağolsun eş dost demişti.. Bak, bu seni yanıltır, emin misin yeterli olacağına diye... Ben toz kondurmamıştım. Lakin, birbirimize acı vermekten ise ayrılık ikimiz için de güzel olacak 😁 sonra? Sonrası güzel hatta çok daha iyi olacak. Vites grup seti tamam gibi. Yeni bir sram buldum.. Red 22.. Kırmızısı çok tahrik ediyor laf aramızda 😅 sadece dış güzellik değil tabi mevzu.. İçi de başka 🤩 Sonra da karbon bir kadro.. Taiwan üretimi pinarello f12 ya da trek slr 800.. Uzak Doğululara bizim ülkedekilerden daha çok duacı olan bir tek ben değilimdir herhalde.. Bu ikisiyle bir grup olduk mu deymeyin keyfime, kralını tanımam 😁 tabi 😁

Yeni iş yerimde 20 günlük izin veriyorlar ve bu 20 güne hafta sonları/resmi tatiller dahil değil. Hesapladım. Temmuz boyunca tatile çıkabiliyorum. KOSKOCA 1 AY!!!! En son tatil yaptığımda (tatilden kasıt tatil gibi tatil.. Hani evde oturmaca değil de tatile gitmece tatili) 2016 idi. 6 yılın deşarjını yapmam gerek.

İstanbul'dan çıkıp Lüleburgaz üzerinden Antalya'ya kadar pedallamayı düşünüyorum. Yolda 5-6 farklı yerde arkadaşlarım var. Onları da ziyaret ederim. Ha o kadar kondisyona sahip miyim o kısım biraz muallakta. Kondisyon sağlamak için trainer almaya karar verdim. Malum gün geçtikçe zam geliyor diye her ay kenara 15 dolar atıyorum. (Tabii ki türk lirasında durmuyorum sdfdf) Bir aksilik olmazsa hesaplarıma göre mart mayışı ile alacağım. Zaten soğukta sürmeyi sevmediğimden her gece düzenli 70-80 km ev içerisinde de olsa sürmek belli bir kondisyona getirir beni.

Bir de.... Eski iş yerimdeki tasarımcı arkadaşa 1 yıldır baskı yapıyorum. Şu anda kadrom simsiyah. Şöyle güzel bişeyler tasarlasın. Acıcık renklendiriyim istiyorum. Haaaaala zaman ayıracak da yapacak...

Tutmayan başlık editi: 2022'de aylık olarak ben rapor yazarım benim adıma da arşiv olur, tabi yönetim izin verirse
Belki de yazmam neyse iyi forumlar :)
Başlık açmışsın ve mesajın baya iddialı geldi. İmzanda strava linki vardı bakayım dedim. Ocak ortası olmuş aylık 1.000 km hedefliyor ne yapmış diye merak ettim.

Hayaller, Hayatalar...

1642225363277.png

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Başlık açmışsın ve mesajın baya iddialı geldi. İmzanda strava linki vardı bakayım dedim. Ocak ortası olmuş aylık 1.000 km hedefliyor ne yapmış diye merak ettim.

Hayaller, Hayatalar...

280691 dosyayı görüntüle
Kasım ayndan sonra düzenli strava kullanmaya başladım. Yukarıda bir mesajda şöy yazmıştım:

Kasım ayında yol bisikleti aldıktan sonra strava açmaya başladım, bir yandan ekipmanı tamamlayıp bir yandan bebek sallayım derken kasım-ocak arasında da 700 km yapınca makul gibi geldi ama belli de olmaz tabi :)

Bir süredir hastalık ile mücadele ediyorum 2022'ye başlayamadım.
Şimdi adil abi her hafta sonu 100-200 arası yapabildiğimi varsayarsam, iki günde bir sabah mesai öncesi sıfır eğimli Anadolu sahil hattında 70 km yaparsam çok mu imkansız?

Kasım ayndan sonra düzenli strava kullanmaya başladım. Yukarıda bir mesajda şöy yazmıştım:

Bir süredir hastalık ile mücadele ediyorum 2022'ye başlayamadım.
Şimdi adil abi her hafta sonu 100-200 arası yapabildiğimi varsayarsam, iki günde bir sabah mesai öncesi sıfır eğimli Anadolu sahil hattında 70 km yaparsam çok mu imkansız?
Değil ama yaparsan işte. Bak ocak ayının ortası olmuş 0 kilometredesin. 🤪

Değil ama yaparsan işte. Bak ocak ayının ortası olmuş 0 kilometredesin. 🤪
Bu durum beni üzüyor ama bir aydır kolum kalkmıyor. Ayrıca aşk olsun profile kadar girdin de insan bir takip eder :) Bu ayın kaybını diğer aylara yayarız artık.

Bu durum beni üzüyor ama bir aydır kolum kalkmıyor. Ayrıca aşk olsun profile kadar girdin de insan bir takip eder :) Bu ayın kaybını diğer aylara yayarız artık.
Yaydığın şey umarım kilometreler olur. Biraz o konularda yabani birisiyim ben. Dikkat ettiysen sadece 17 kişiyi takip ediyorum. zaten bunun 11-12 kişisi yüz yüze tanıdığım insanlar.

Yaydığın şey umarım kilometreler olur. Biraz o konularda yabani birisiyim ben. Dikkat ettiysen sadece 17 kişiyi takip ediyorum. zaten bunun 11-12 kişisi yüz yüze tanıdığım insanlar.
Yok eyvallah takılıyorum ben de. İyi temennilerin için teşekkür ederim elimden geldiğince motive olmaya, yaymamaya çalışıyorum. İddiamız büyük, davamız büyük 😊

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Az olsun bizim olsun diyerek istikrarlı olarak aylık 250 - 300km binebilirsem yeter bana.

benim hedefim de her hafta 300 km yapmak. 2021’de strava’yı hiç kullanmadım bu sene tüm sürüşlerimi kaydedeceğim. hedef yıl sonu 15000+ km.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Ne kadar kolay zikrediliyor 10.000 ler 15.000 ler. Haftada 300 ler. Geçen sene 7.000 küsur yaptım. Ondan önceki sene 10.000 i geçik kilometre ama bu sene benim bile gözümde büyüyor 10.000 km.

Geri