Scudo Sports

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Fakirleşmedik, rahata alıştık. Sebebini sormadık, daha evvel alamıyorduk şimdi neden alıyoruz diye ardını kovalamadık yıllardır. La bizim paramız nasıl 1.80 liraya 2 avro alabiliyor diye sormadık. Karşılığında neler gitti sorgulamadık. Şimdi paramız asıl değerine doğru gidiyor. İnsan alışan bir mahlukattır. İnsan herşeye alışır.
Şu yazdıklarınızı insanların anlamasını o kadar çok dilerim ki... Eyvallah iyi akşamlar.

Ekleme:son 20 yılda dünyada yaşanan üretim teknolojilerinde gelişmeleri göz ardı etmeyin lütfen. 2002 de bir memur maaşıyla kaç altın alabiliyordu bir bakın. Özelleştirme ayağına betona ve ithal otomobillere gömdüğümüz para konusunda haklısınız ama. Normale dönemdik eskisinden daha kötü olduk. Yanş daha fakiriz hayırlı olsun.

Scudo
Şu yazdıklarınızı insanların anlamasını o kadar çok dilerim ki... Eyvallah iyi akşamlar.

Ekleme:son 20 yılda dünyada yaşanan üretim teknolojilerinde gelişmeleri göz ardı etmeyin lütfen. 2002 de bir memur maaşıyla kaç altın alabiliyordu bir bakın. Özelleştirme ayağına betona ve ithal otomobillere gömdüğümüz para konusunda haklısınız ama. Normale dönemdik eskisinden daha kötü olduk. Yanş daha fakiriz hayırlı olsun.
Fakirliği bisiklet modeli ile kıyaslamayın. Asıl pandemi sonucu yaklaştığı söylenen kıtlığa odaklanın. 2002 yi milat almayın 1946 i dır milat.

@halil halil güzeldir memleketim Depremler çok vurdu gelişmedi pek ama alcak mimarisi şehir yapılanması yinede güzel ben sivasa daha yakınım Refahiye ilçesine bağlı Adaş git gez =)) erzincan bisiklet grubu var bazen tur yapıyorlar takip ediyorum çoğu mtb ci kemah vs geziyorlar güzel yerler var. NE ÖVDÜM BEE🤣🤣

Gel gelelim 40 yaşında adamı bir bisikletin hayaliyle süründüren kader utansın.
Ben bu sözünüze çok üzüldüm. Ne bileyim zamlar falan bu kadar etkilememişti beni. Esasında üzülmemin sebebi aynı durum içinde benim de olmam. Neyse devamına gerek yok çok yazdım sildim ama uzatmanın alemi yok...

Ben bu sözünüze çok üzüldüm. Ne bileyim zamlar falan bu kadar etkilememişti beni. Esasında üzülmemin sebebi aynı durum içinde benim de olmam. Neyse devamına gerek yok çok yazdım sildim ama uzatmanın alemi yok...
Hepimiz üzgünüz.

olan biten bu video da anlatılıyor.
üstelik amarigonya özelinde

olan biten bu video da anlatılıyor.
üstelik amarigonya özelinde

Altın lobisinin propagandası bu, fazla ciddiye almayın. Benim de bu "belgesel"de konuşan abiler gibi birkaç yüz kilo altınım olsa, "kağıt para çok kötü, en güvenlisi altın" derim...

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Söz uçar yazı kalır misali kağıt Para uçar altin kalır. =D

Doların biraz düşmesi fiyatlara olumlu yönde yansıyacakmıdır acaba, 6 7 bin tl ye kadar yol bisikleti alacağım ama hangi modeli alsam ne zaman alsam karar veremedim

Doların biraz düşmesi fiyatlara olumlu yönde yansıyacakmıdır acaba, 6 7 bin tl ye kadar yol bisikleti alacağım ama hangi modeli alsam ne zaman alsam karar veremedim
Yansımaz. Biraz değilde cok düşmesi lazım. Ne kadar erken alırsan bence o kadar iyi bu sene artıs olmayabilir ama dusmeyecegı kesin

500 ml şampuanlar 400 ml olmuş. Fiyat ise yüzde 10 zamlanmış. Bence 18 inç bisletler 16 inç olur, fiyatlara yüzde 15 eklerler. 18 inç isteyen bir yüzde 10 daha fazladan öder.

Mosso'ya bakarsak örneğin Legrada serisinde 27 vitesli modelde göbekleri Tourneye döndürüp fiyatı 1000 TL yükseltmişler.
Yani donanımda düşmeler olmasına rağmen piyasada %35 gibi bir zam kapıda.
Carraroda 3000 TL olan bir bisikletin piyasa fiyatı minimum 4.000 TL.
Geçenlerde yine burada yazmıştım 2020 model bir bisiklet eğer çok kullanılmamışsa ve piyasaya çıkış fiyatı üzerinden %10 ucuz alınabiliyorsa şu an için totalde %40'a yakın bir kazanım sağlar.
Geçen haziran ayında düşük orandan kredi çekip bisiklet alanlara gülmüştük, adamlar ciddi ciddi yatırım yapmışlar :)

Hem üreticiye hem aracıya hem bize yazık. Hepimiz kara kara düşünüyoruz ama kısa vadede değişim zor.

Bisiklet alacak olanlar sarı siteyi aşındırsın yapacak başka bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Parçalar önceki kurdan hatta 8.5 lardan fln alındığı için düşeceğini düşünmüyorum. Hatta parça tedariğindeki sorunlar ve üretimin bu senede sınırlı olacağını düşünürsek belki bir artış bile olabilir.

Geri