Scudo Sports

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Scudo
Aero değil klasik yuvarlak borulu bisiklet istiyoruz. Büyük çoğunluk yarışmıyor.
Aero olsa bile benim gönlüm hala bunda ve ne kadar aeroya benzetmeye çalışsalarda çoğu kişinin hoşuna gitmemiş(çevremdekiler için söylüyorum) 3A066FF8-CCB5-4504-B377-F1EA64C0E253.jpeg

Acılmadı bu bende. Altınada birisi teşekkür etmiş acaba carraro mu kaldırdı?
Hocam kendi orijinal siteleri dışında sitelere itibar etmeyin sizi farklı yerlere yönlendirip dolandirirlar carraro dün bende baktım fiyatlar kaldırmış buda demek oluyorki zam gelecek vede yeni modelller eklenecektir. Umarım çok yüksek fiyatlar verilmez

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Tek olayı o zaten görüntü.

Specialiezed dayanamadı Aethos modelini çıkardı
Aethos bu basit tasarim farkliliginin cok disinda bir urun yalniz. Belki Bisan Carraro için oyle olabilir ama Specialized, BMC, Trek bu kadro gelisimlerine yillar ve milyon dolarlar harciyor. Harcamayalim hemen😆

• Beğen
Tepkiler: OB_Tolga
Hocam kendi orijinal siteleri dışında sitelere itibar etmeyin sizi farklı yerlere yönlendirip dolandirirlar carraro dün bende baktım fiyatlar kaldırmış buda demek oluyorki zam gelecek vede yeni modelller eklenecektir. Umarım çok yüksek fiyatlar verilmez
Yok burası resmı instagram sayfası :) fiyatları bekliyorum bende karar vermek için

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@osmancan71 Alt kisimda yorum yapan birisi farklı uzantılı bir adres önermiş ondan dedim

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Aethos bu basit tasarim farkliliginin cok disinda bir urun yalniz. Belki Bisan Carraro için oyle olabilir ama Specialized, BMC, Trek bu kadro gelisimlerine yillar ve milyon dolarlar harciyor. Harcamayalim hemen😆
Ki Specialized da Allez de yuvarlak degil miydi?

1 doların 7 ile çarpılıp üzerine vergi artı zamlı nakliye bedellerinin ekleneceğini düşündükçe gülüyor ve eski model bisikletime bakıyorum.

Aethos bildiğin klasik TCR kadro arge falan yok😁

Merhaba. Önceki sayfada yer alan mesajda site haritası üzerinden bakılması tavsiye edilmişti.
Yeni sezonda Carraro Sportive 230 modelini almak istiyorum. Aşağıdaki görsellere dayanarak 2021 modelin daha üst model olacağı düşünülebilir mi?
Arka vites 2020 model de M8000 iken 2021 model de T8000.
Frenler için de yeni modelde detaylı bilgi verilmiş.
Sizin yorumlarınız nedir?

2020 model Sportive 230:

Carraro 230- 2020.png

2021 model Sportive 230:

Carraro 230- 2021.png

Aero olsa bile benim gönlüm hala bunda ve ne kadar aeroya benzetmeye çalışsalarda çoğu kişinin hoşuna gitmemiş(çevremdekiler için söylüyorum)

3a066ff8-ccb5-4504-b377-f1ea64c0e253-jpeg.253526

Bisikletteki turuncu geçişler çok hoş duruyor, resmen bisikletin albenisini arttırmış.

Gidon bandı Fizik mi?

Binilebilecek bisiklet her zaman, 10 yıl evvel 1200 ila 2000 euro bandında idi. Hâlâ 1200 ila 2000 euro bandında. Sonuçta euro olaraktan zamlanmadı fiyatlar. Değişiklik yok, konu kapanmıştır açıkçası.

Binilebilecek bisiklet her zaman, 10 yıl evvel 1200 ila 2000 euro bandında idi. Hâlâ 1200 ila 2000 euro bandında. Sonuçta euro olaraktan zamlanmadı fiyatlar. Değişiklik yok, konu kapanmıştır açıkçası.

Geçtiğimiz seneye mahsus olarak, üstümüze çöreklenen Covid'in tedarik zincirinde yarattığı tahribat neticesinde Specialized, Canyon gibi büyük üreticiler artan maliyetleri sebep göstererek fiyatları ortalama %12 artırdı.

Bunun haricindeki fiyat artışları tamamen Almanya'nıb bizi kıskanması kaynaklı.

Öyle yarım bırakmayalım ama değil mi. Pırıl pırıl beyinlere sahibiz. Şöyle bir kullansın herkes. Efendim o 2000 avro var ya o 2000 avro bundan 10 yıl önce daha ulaşılabilirdi. Söz gelimi ortalama maaşlı bir çalışan bir bisikleti 3 maaşıyla alırken artık 6 maaş bağlasa ALAMIYOR. Efendim FAKİRLEŞTİK biz FAKİRLEŞTİK. Var mı zenginleşen bir tanıdığı olan. Mesela ben bir kaç ünlü tanıyorum. Bie tanesi çok görünüyordu medyada şimdi kayıp.
Vergi sistemine falan hiç girmiyorum zira devletimi milletimi çok seviyorum ezanları dindiremem, bayrakları indiremem. Vergimi peşin veriyorum, askerliğimi aslanlar gibi yaptım (kısa dönem hava piyade çavuş) ama halimden şikayet edemem vatan haini olma korkusuyla.
Gel gelelim 40 yaşında adamı bir bisikletin hayaliyle süründüren kader utansın.

Öyle yarım bırakmayalım ama değil mi. Pırıl pırıl beyinlere sahibiz. Şöyle bir kullansın herkes. Efendim o 2000 avro var ya o 2000 avro bundan 10 yıl önce daha ulaşılabilirdi. Söz gelimi ortalama maaşlı bir çalışan bir bisikleti 3 maaşıyla alırken artık 6 maaş bağlasa ALAMIYOR. Efendim FAKİRLEŞTİK biz FAKİRLEŞTİK. Var mı zenginleşen bir tanıdığı olan. Mesela ben bir kaç ünlü tanıyorum. Bie tanesi çok görünüyordu medyada şimdi kayıp.
Vergi sistemine falan hiç girmiyorum zira devletimi milletimi çok seviyorum ezanları dindiremem, bayrakları indiremem. Vergimi peşin veriyorum, askerliğimi aslanlar gibi yaptım (kısa dönem hava piyade çavuş) ama halimden şikayet edemem vatan haini olma korkusuyla.
Gel gelelim 40 yaşında adamı bir bisikletin hayaliyle süründüren kader utansın.
Fakirleşmedik, rahata alıştık. Sebebini sormadık, daha evvel alamıyorduk şimdi neden alıyoruz diye ardını kovalamadık yıllardır. La bizim paramız nasıl 1.80 liraya 2 avro alabiliyor diye sormadık. Karşılığında neler gitti sorgulamadık. Şimdi paramız asıl değerine doğru gidiyor. İnsan alışan bir mahlukattır. İnsan herşeye alışır.

Geri