Benim tahminim, zam oranı yüksek olacak ama taksit taksit olması için çabalayacaklar. Yine yılın ilk yarısı %25, 4 ya da 5. aydan itibaren bir %10 - 15 daha zam, 7 yada 8. aydan itibaren de son bir zam daha.
Ben çocukken ilkokulda bana şunu öğretmişlerdi. Bizler dünyada kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biriyiz. Dışa bağımlı değiliz. E ne oldu şimdi?
Arkadaşlar bisiklet bulan alan dua etsin, bulamayan çok ciddiyse 2. ele saldırsın. Hatta paranız varsa, bence kesinlikle acil ihtiyaçlara kullanıp eksiklerinizi tamamlayın. Bu ülke freni patlamış kamyon misali uçuruma doğru hızla artan şekilde yol alıyor.
Not: Aslında yukarıda bayağı uzun ve ciddi şeyler yazdım da son anda sildim. Çok dolmuşum. Ne diyeyim abi;
- ben dolara bakmıyorum,
- dolarla mı maaş alıyorum,
- Covid testim pozitif çıksa da belirti vermediğim sürece eve insanların içinde dolmuşla gidebilirim, hastanede hasta olmayanla aynı sırada bekleyebilirim,
- aaa çocukların EBA çökmüş, benim çocuk dersinden geri kalacak, giremeyecek, ama olsun bu çok iyi bi-şey,
- hem okumuş adam olup ne olacak, biliyoruz ki cahil kişi bizim ülkeye daha yararlı, okumuş adam zararlı.... vs. mi demeliydim

...
Aaa bu arada adalet diye bi-şey duydum, bileniniz var mı arkadaşlar, sanki ben bir yerlerden hatırlıyorum ama çıkaramadım........