Scudo Sports

2020 hedefleri

İyi bir ön aydınlatma sahibi olmak ve daha fazla gece sürüşlerine çıkmak
Üniversiteden sağ salim mezun olmak :ssrtcbya:
Hedeflediğim sektör üzerine doktoraya başlamak+staj yaptığım yerde işe başlamak ya da bir araştırma görevlisi olmak
Kredi kartı borcunu kapamak

Scudo
@Desert Fox mezuniyet+yüksek lisans+doktoraya başlamak hımm, sanki Santa gibi bir şeyler lazım size hepsinin aynı yıla sığabilmesi için ?
Bisiklete binmek, daha çok bisiklete binmek ve kamplı turlar diyeyim ben de.

Yol bisikletinde ilk senemde 12.000 km'ye ulaşmak üzereyim. İkinci senemde yanı 2020'de 15.000 km'ye ulaşmayı hedefliyorum. Sadece cumartesi pazar binebiliyorum, bu sene hafta içi akşamları da antrenman yapmayı planlıyorum. 138 KOM'umu koruyup sayıyı +200 yapmak da hedeflerimin arasında tabi.

Ekran Alıntısı.PNG

@Desert Fox mezuniyet+yüksek lisans+doktoraya başlamak hımm, sanki Santa gibi bir şeyler lazım size hepsinin aynı yıla sığabilmesi için ?
Bisiklete binmek, daha çok bisiklete binmek ve kamplı turlar diyeyim ben de.
Santa derken kasıt ben miyim? ☺

yeni bir hedef daha koydum 2020 için bir yurtiçi bisiklet yarışmasında boy göstermek... tercihim çeşme granfondosundan yana ankara granfondosu 2020 ye yetişmez zannımca

2019 için 5000-7500 km arası idi... 10bin km ye 120 kaldı. 2020 içinde yine 7500 km belirliyorum :D
Birkaç kom var ama burada kom olayları zor zira yarış güzergahlarından world team proları geldi geçti :komik:

Son düzenleme:
@isosel hocam ben hiç KOM alamadım geçenlerde eğlencesine bir segment yaptım benden başka kimsede geçmez yani mahalle arası birşey.... geçen sürüşümde KOM görünce bayağı sevindirik oldum bi baktım tüm zamanlarda listede bir kişi var o da BEN... en azından gözüm açık gitmem öteki tarafa

3.5 ay oldu bisikleti alalı 1800 km yaptım.
1800 km yol gidip 14 kg verdim.
2020 hedefim öncelikle 20 kg daha vererek 90 seviyesine inmek.
ardından yaza sigarayı bırakıp aranmalar aşırı yemeler arasında bol bol binip kiloyu korumak.
20-21 civarına çıkabilen ortalamamı 25 seviyesine çıkartabilmek istiyorum.
8000 km yol yapmayı planlıyorum ama en büyük hedefim kazasız belasız olması.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
2019 da yol bisikletini bırakıp mtb'ye geçtim, beli 105ten 95e çektim, alkolü bıraktım. 2020 hedeflerim 500 saat antrenman, beli 85e çekmek ve setup'ımı tamamlamak. Jantla grupseti aldım, frenlerimden memnunum bir tek maşa kaldı :)
E2276961-B035-4C0A-A72A-399D37F6DE8F.jpeg

Bu arada bene unutmuşum. 2020 de karbon aero gidon ve wahoo alma hedefim var.

Hedef 2020 de 13 bin.
Bu seneyi 9 bin küsürle kapaticagiz belli ki ancak 110 bin metre tırmanmam var.

Dosyalar

• IMG_20191212_160144.jpg
    IMG_20191212_160144.jpg
    68,9 KB · Okunma: 13
''2023 Hedeflerim'' e gidebilmek için 2020 yi sadece basamak olarak kullanmayı düşünüyorum.Binebildiğim kadar bisiklete bineceğim.Bu seneyi daha çok büyük hedeflerim için finansman sağlamakla geçireceğim(iş kurmak gibi)

2023 Hedeflerim ise:
-Çelik bisiklet yaptırmak(Bir iki sene içinde) ya da Ridley almak
-Transcontinental Race'a katılmak.(En geç 2023; öncesi için çabalıyorum)

-Çelik bisiklet konusunda bende katılıyorum yaptırmak yada kafamda olan bir kaç modelden birini almak.
-Daha iyi olur mu bilmiyorum ama daha düzenli bir işe girmek. Gecem gündüzüm ayarım sapıttı bu işe girdiğimden beri. (2 hafta hiç izinsiz vardiya dönüp bunun 1 haftasını 19/07 olarak döndüm) iyi ki kurumsal ve ulusal firmadayım.
-Düzenli iş olursa daha fazla bisiklet sürmek, evin bir odasında bisiklet bana ben ona bakışıp duruyoruz.
-Bisikletli veya bisikletsiz kamp yapmak
-Son olarak bir çok forum üyesine özenip umarım binli on binli kilometrelere çıkmak.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Shakespeare'ın müzikle ilgili sözüne atıfta bulunarak;

"Pedal ruhun gıdası ise çevirin öyleyse!"

2020 ve ötesindeki hedefiniz bol pedallı olduğu kadar keyifli de olsun.

(2020 hedef 12.000 km+)

Geri