Scudo Sports

202 km 19.tur kartepe zorun adı

Scudo
@Another Day in Paradise

Nisan - mayıs ,yatıracağız masaya kartepeyi, okullar kapanınca kartepe hikaye ,
Kurban bayramında kartepe boştu,yaylalar bizimdi,araç yoktu,önceden biletleri alırız bu sefer 18.00 dönüş bileti alırız

Kartepe 20 'inci tur
Nisan - mayıs ,arası olacaktır ,anadolu yakasına duyurulur

Prosedür,
Kısa mola tempo
Yalova çıkış
76 km suadiye interval uygulanacaktır,
Ilk önce 36 diş ,20 dakika
Sonra 50 diş
Suadiye köye varis 5 dakika mola
Tırmanış 16 km
Kartepe otel aslanlı kapi
Dönüş aynı yerden iniş ,son derece dikkat edilecek
Aşağıda mercimek çorbası için mola
Yalova dönüş 76 km interval devam son 3 km kala atak olacak
18 yaş altı veli izin kağıdı mecburidir

Aslanlı kapı hedef ,,,,,,

Patruşka bebekleri misali bu konu içine giren 19 'uncu turun bittiğini görecek 20 'nci tura hazırlanıldığını anlayacak

Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir. Bu bir kudret kurtcebe klasiğidir. Ve bilinsinki bir gün kartepeden haber kesilirse kudret kurtcebe artık bu hayatta değildir.

@mehmetsunu

Süleyman şatır gibi turda kalp krizi geçirerek ,yanlız rahmetli yanlış yaptı 1 sene 100 km 'lerde hazırlık yapmadan , uzuna soyunması doğru olmadı ,,,,,kalbe giden damarlar kalınlaşır bisikleti uzun süre bırakırsan damarlar daralir,sonuç kalp krizi

20. Tur şimdiden hayırlısı olsun abi. Çıkışı Yine suadiyeden düşünüyorsun sanırım. Hiç çıkmadığın görmediğin Arslanbeyi tavsiye ederim. Suadiyeye göre mesafe daha kısadır... derbentide mutlaka görmelisin abi. Yepyeni asfalt orman içi sessiz olup stravaya göre eğim ortalama % 13. Çok merak ediyorum ordan kaç kişi çıkabilecek :D:rolleyes::eek::D araç zor çıkıyor. İnişi muhteşem ötesi ama. Bi anda 60-70 km/h çıkıyorsun frenlemesen 100 bile yapılır. Tabi o hıza ulaşmak cesaret ve keskin viraj öncesi freninin tutmaması ani bir hata dikkatsizlik ile yoldan fırlayıp ormana uçmakta var. :D:koptum::komik:

@iskender şerit

Eyvallah ıskender,

Çıkış noktası,bakkal merkez artık kanka olduk bakkal ile ,
Bu noktadan çıkmış idik 14 .turda sende vardın bi sen ile korcan beni dinlediniz,ekibe birlikte cikalim dedim sağa dönülecek noktaya kadar
ızmit belediyesi yolu kapatmış idi ,tabi önden kopanlar kayboldu,erkan ekibi şaşırttı ,bir giden ikincide gene şaşırır yolu,
Artık suadiye köye geliş benim için çocuk oyuncağı,
Diğer çıkışlar için keşif gerekir ,yalovadan benin uyguladığım istikamet son derece kısa bu nedenle diğer alternatif çıkışlar yolu uzatabilir bakmak lazım haritaya ,iskender biliyorsun 22 km gidiyorum sabahtan pendik feribotuna dönüşte 22 ,ve yalova suadiye köy 74 km ,16 km eğim,iniş 16 km aynı yer,dönüş 74 km yalova toplam 224 km ,senin anlayacağın zor iş ,kışın yatan nisanda serilir
Nisana ayar hava müsait olur ise tabi,işimiz zor,,,

Belli olmaz yarın bi baba nakkaş 'a yollanabilirim ,

Eskilerden nostalji ,,,

1640 arkada ,antenler ,
orada alındı,

dediğim rotaları neden kaaleye almıyorsun abi ? suadiyeye aşıkmısın :komik:

@iskender şerit

Orası güzel ıskender ,,,,,:harika: Birde bu istanbul ile işim bitecek bir buçuk iki sene içinde,karamürselden çatı katı alacağım ,ve aynen burdan örgütleneceğiz senle,karamürsel gölcük arası zati yakın iskender aynen senle diğer rotaları ele alacağız senin dediğin yerden bana bir rota çıkar bana bir kıyak yap iskender,yalovadan sahilden direk gölcük ,ordan arslan bey çıkışı rotayı buraya koyarsan sevinirim

Bakalım kaç km tutuyor ,,,,

Yalovadan 74 km tutuyor aynen bakkalın orası,

4aa71eafff19fb06e4971659b75d0fa5.jpg

Yani burası ,senin arslan bey ne tutuyor ona bakalım

Tamam abi rotayı koyarım. Sadece suadiyeye bağlı kalma diğer rotalarıda gör. Karamürsele taşındığın zamanda beraber turlar yaparız. Gölcük karamürsel arası 18 km.

kudret abi hala efsanesin ! bayağı zamandır girmemiştim buralara. beraber az tur yapmadık. cem sado sen ben hey hey..

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Burak Coskun

burak,kartepe devam bitecek gibi değil ,,,,,istanbuldan giden olunca durmuyoruz ,şimdi gene orçun ile 20 'inci tura bi imza atacağız gelsin nisan ,,,

Merhaba Kudret abi,

Mevsim karakış olunca bisiklette sekteye uğruyor ister istemez ve ben bu durumdan çok bunaldım.

Nisan Mayıs gelsin artık. [emoji3]

O bir esprisi olmayan oteli tekrar göreceğiz.

via Tapatalk.

@Kudret Kurtcebe
abi inan seninle bir tur yapalım tekrar isterim. ben şimdi tekrar bisiklet ve gerekli yan ürünleri toplayacağım dizlerim kötüydü bırakmak zorunda kaldım. her şey iyi şuan. topladım. bilek ameliyatı geçirdim. bilek düzelmeye başladı.
polonezköy offroad tekrar yapmak isterim efsaneydi. kondisyonu toparlayalım bir önce. bostancı da buluşuruz artık :)
görüşürüz tekrar buralarda olacağım artık.

@Burak Coskun

Burak geçmiş olsun valla sado dedinde 5 temmuz 2009 senesini hatırladım ne yağmurdu arkadaş,1640'a mtb 'ler ile çıkmıştık, otele vardık ordan aynen keçi yollarından antenlere yağmur dehşetti bülent bayer amartisörü kırmıştı,
Korsan hasan kaybolmuş idi darmadağın olduk antenlere önce ben ve çalbıyık dostum ile vardık ,sonra sado geldi ekibin tamamı otelin ordan zirveyi bulamadı,o sene tren vardı,çok adam ile aldık kartepeyi istanbuldan tabi ,işin zoru trensiz araçsız gitmek,

Burak bu ara koşu yapıyorum,,malum yerler ıslak olunca koşu,
Ocak ve şubat havalar kötü gider ,sezon 1 mart 2019 'da açilir,

Idman konusu açik burak ,,,,

Her pazar peloton istanbul ile idman

Buradan haberleşlelim ,polinez offroad artık zor ,
burak eski bisiklet gitti ,yeni yol geldi,

@Another Day in Paradise

Koşuya devam ,,,orçun,ocak şubat,
Şubatta pastırma sıcakları olursa bi pazar gocbeyli oruçoğlu,darlık mudarli ovacık gocbeyli bizi bekler

@Burak Coskun

Kimler geldi geçti burak hatırla valla hepside sıkı adamlardı,
Korsan hasan,mehmet şer ,dapoet alper,aytekin erzan,onur berberoğlu,sado,ali emre akcan ,semir karabulut ,bülent bayer,

@Another Day in Paradise

Otelin espirisi yok zatı orçun ama 22 artı 74 km üstüne 16 km egimin iyi espirisi olmakta ,biliyorsun araç ile sıfır noktasına gitmedik 19 'uncu turda,araç sadece giderken 06.00 pendik feribot olmuş idi dönüşte gene feribot olmuştu ,22 artı 74 artı 16 km eğim ,16 km aynı yerden iniş ,74 km dönüş kısa mola tempo ile çabuk bitmiş idi ,birde bayağı feribotu beklemiştik,
bu sefer 18.00 ' e bilet aliriz yada 19.00 'a

(link)

iskender selam ,yandex 72 km hesapladı gördüğün gibi bu etap çok kısa olmakta ayrıca biliyorsun yakın gitmek lazım eğime ,yani suadiye köyden eğim daha yakın ama arslan beyi tam hesaplayamadım ,yani suadiyeye yakınmı ?
yoksa öncemi geliyor ?
keşif yapmadan olmaz buda vakit kaybı biliyorsun ,bizim iş kısa mola tempo bilinen güzergahtan epey gittiğim için sorun değil elimde artık bu rota ,biliyorsun savaşta hedefin yoksa kaybolursun ,:koptum:

14 'üncü turu hatırla neler olduğunu ?:islik:

savaş dostumdan 2018 'e ait tüm konularının kapatılmasını istedim kendisi konularımı kapatmıştır burdan kendisine teşekkür ederim ,tek konu olarak 2019 'un konusu burası olacaktır bu konu zorun adıdır ,,kartepedir ,başka turlarda olacaktır gene zor turlar olacaktır bu konu zor turların kısa mola tempolu sürüşlerin konusu olacaktır 2019 boyunca ,,
bi günde zora talip olacağız ,az kişi ile ayrıca anadolu yakada 180 km etaplar yapılacaktır bol bol resim koyacağım ,,
durmak yok pedallamaya devam ,,sahiller beni ilgilendirmez yüksek rakımlar şile köyleri teke vs vs ,,

yarın bi seleye geçelim bakalım ne olacak bi kaç gündür yürüyüşler devam ediyor bi günde 24 km yürüyüş ,,,
bu günde bi 18 km yürüyüş yaptık,,,,,
az laf
idman çok ,

Geri