Scudo Sports

2019 Bisan Yol Bisikletleri

Tepki
2
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Yılların türk markası bisan yeniden yollara dönme kararı aldı ve oldukçada iddialı modeller ile yapıyorlar bunu.Rc9900-9800 gibi tamamen karbon bisikletleri,Rx9400 gibi aero görünen alüminyum kadrolu karbon maşalı ve sele borulu modeli oldukça dikkat çekici üstelik piyasaya yeni girdikleri için düşük fiyat politikası uyguluyorlar sanırsam.Fiyatlar oldukça rekabetçi.

Ancak tüm bu güzelliklerin bir sıkıntısı var stok durumu.Bisikletler anladığım kadarıyla düşük satış beklentisiyle çok az üretilmiş ve gittiği fuarlarda stokları tükenmiş şuanda bisikletçiler de görüp inceleyebilmek büyük şans şahsen ben izmir içerisinde bırakın aradığım RX9400 modelini hiçbir yol bisikleti modelini bulamadım bayiilerde.

Sonuç olarak stoklar tükenmiş mutlaka forumda kullanan binen arkadaşlar vardır onlar modeli farketmeksizin bisan yol bisikletleri hakkındaki düşüncelerini ve fotoğraflarını paylaşırsa bizim gibi soru işaretleri ile bekleyen üyeler için çok güzel olur.Sonuçta pedallamadan durmak zor insan sabırsızlanıyor :)

Buyrun gelin markayı ve modellerini tartışalım aşağıda ;

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Scudo
Üzerindeki setlerle ilgili yeteri kadar bilgi ve inceleme mevcut. Kadroyu da kendi üretmiyor diye biliyorum. Aynı kadro veya çok benzerini bir başka marka veya kadronun üreticisi satıyordur. Bilenler yardımcı olabilirse oradan da kadro hakkında yapılmış incelemeler incelenebilir. Furda yüzeysel inceleme şansım oldu. Bisan yetkilisi kadroyu üreten firmanın scott a üreten firmayla aynı olduğunu söyledi. Teyit ettiğim bir bilgi değil.

9800 dediğin bisiklet 9bin lira. nesi ucuz ?
o parayı verdikten sonra bilindik çok iyi bisikletler alınabilir

@Triban

alan olur tabi. herkesin zevki farklıdır. ben onu tartışmıyorum

@alper2508
mesela ne alınabilir bilindik? 9000 tl ye

@dryakup23

merida 400
mosso reborn
giant contend

vs...

çok model var

Efsane bisan apennin gibi bir bisiklet bakalım bir daha ne zaman üretecek. Full stx ed set, marzocchi maşa. Hâlâ içimde yaradır.

Üretim yapmıyorlar. Ellerinde yeterince bisiklet bulunmuyor. Bu şekilde carraro ile yarışamazlar.Ama fiyatlar diğer markalara göre bir miktar ucuz gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri