Scudo Sports

2018 yks antalya-manavgat

dnzlye

Üye
Tepki
26
İsim
Deniz
Bisiklet
Carraro
Merhabalar,

Ösym yks tercih sonuçlarını açıkladı ve 3.sirada olan antalya-manavgat myo çıktı. manavgatlı olan bisikletçi arkadaşlar var mı?
1-Manavgat nasıl bir yer ?
2-kyk yurdu nasıl (tercihim en fazla 2 kişilik odalar varsa yazicam)
3-ev kiralama olayları nasıl fiyatları falan(Eşyalı max 1000tl)
4-manavgat myo okulunda okuyacak bilgisayar programcılığı bölümünde ya da daha önce okumuş tavsiyeleri olan var mı
5-ulasim nasıl antalya havalimanından
6-bisiklet kulüpleri var mi ?

Ösym bu yıl sistemi bozmuş resmen 1.tercihim comu myo idi fakat giremedim antalyadan daha düşük olduğu halde benden düşük puanlı arkadaşlarım ege ye gidebiliyor ben gidemiyorum buna nasıl itiraz edebilirim ?

Tessekurler..

Screenshot_20180831-001141.png

Konu güncel

Scudo
kardeşim manavgat yaz kış çok güzel, 1000₺ ye side tarafında villada oturabilirsin, bisiklet yolları var

Havalimanindan uzak yer manavgatta evler ucuz bisiklet yollari var klupler var kyk yurdu yakın olması lazim

Manavgat myo okuyacak olan yada bilgisayar programcılığı okumuş olan birir var mi

Kardeşim, 19 senedir manavgattayım. İnsanından ziyade gerçekten belirli bi süre sonra tiksindiricek bir yer. 1 AVM kendine zor yetiyor. Belirli başlı kafeler. Küçük bir çarşısı mevcut. Yazlık gelinebilicek 1 haftalık tatil mekanı aslında. Ama sorarsan bisiklet için manavgat dışında gezilebilecek yerlerin haddi hesabı yok. Ev kirasına gelirsek ortalama 600-800 arası eşyalı rahat bir şekilde geçim saglanıyor. Manavgatta bisikletçi ve bisiklet yeterinde mevcut ama bisiklete verilen deger neredeyse hiç yok saygı kesinlikle yok.

• Beğen
Tepkiler: dnzlye ve SEL PER
@Switchover bisiklet grupları yok galiba sokak lezzetleri falan var mi

@dnzlye

İstanbul'dan pek bir farkı yok bu konuda ama bende 7-8 yaşındayken orada yaşadım yine belli aralıklarla gezmek veya iş için giderim güzel yer ama dedikleri gibi bisikletçilere hiç saygıları yok yani olaysız tur geçirmek biraz zor ona biraz dikkat etmen gerek son olarak Antalya'nın insanı biraz pistir yani herkese diklenen biriysen onada biraz dikkat et :)

Manavgat alanya yolu sakat hala sanirsam vizir vizir araba geciyor dikkat etmen lazim kaza olabilir hiz yapan cok

• Beğen
Tepkiler: dnzlye
@Switchover

Uyum sağlayan biri olsanız bile yinede yerliler yani Antalyalı özellikle Antalya'nın Serik ilçesi var oralı olanlarla hiç muhatap bile olamayın çok pis insanlardır yani yanlış anlaşılmasın kendi deneyimlerimden yola çıkarak konuşuyorum bu insanlar kendini dokunulmaz sanıyorlar bildiğiniz çete gibi geziyorlar olabildiğince uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim

@Berat01 antrenmanı nerede yapmalıyız

Daha doğrusu tt lik alan var mi

Onu hiç bilmiyorum ama gittiginde etrafi incelemen lazim ben merkezdeyim arasi uzak yolculukta cok gectim manavgat yolundan

Manavgatta birçok güzel bisiklet parkuru var. Bisiklet için elverişli bir bölgedir. Doğası güzeldir. İnsanı iyidir. Pis tanımlı insanlar Türkiyenin her yerindeki kadardır, fazla değil. Bisiklet parkuru için faydam olursa wikiloc veya stravaya girip selper diye arattığında benim kayıtlarıma ulaşabilirsin. Şu an için her hafta salı ve p.be akşamları bisiklet turları düzenlenir. Havalar serinleyince güzel pazar turları yapılır. Geldiğinde bana ulaş yardımcı olurum

• Beğen
@SEL PER turizm fakültesinin orda oturacağım tam yerleştiğimde turlara cikariz

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Ev buldun demek ki. Havalanından manavgata transfer için en kolay yol havaalanı transfer firmaları var 50Tl ücret karşılığı getirirler

• Beğen
@SEL PER 12 gibi geleceğim ayın 18 de ozaman transfer falan bulunuyor mu genellikle sabah 5.30 gösteriyorlar da

@SEL PER tatil yapılacak yerler var mi kamp falan atabileceğim hafta sonu denize girebileceğim

Doğa ve deniz konusunda bol bol yer bulunur.
Havaalanından transfer için DT transfer veya 7/24 transfer gibi firmaları önceden arayıp yer ayırtman lazım. Uçağın inince seni alıp getiriyorlar

• Beğen
Geri