Scudo Sports

2018 yılının en sıkı 60 mastırları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Yüksel kılıç,uzuncu,
1949 doğumlu

146493 dosyayı görüntüle

Recep tatlıcılar ,uzuncu,

146494 dosyayı görüntüle

1954 doğumlu,

146495 dosyayı görüntüle

Kısada ,Mustafa sevinçel,

1958 doğumlu,

En sıkı olamıyoruz,nedeni yukardaki dostların fena halde ortalamaları çok yüksek,yüksel bey kendisi istanbul triatlon kulübünde sporcu,genede 2017 gran fondo ,60 mastırda birincilik geldi,

146496 dosyayı görüntüle

Bu arada fotoğrafdan anlaşıldığı gibi ikincilik kürsüsünde recep tatlıcılar var nedeni ise,o gün,ikinci olan orhan meşeli erken gitti,onu temsilen recep bey kūrsūyū almış idi.

2018 gran fondo ,72 km etap birincisi,Rınat akhmetbekov
Bu senenin 60 mastır şampiyonu tebrikler,

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Kudret Ağabey,tanıyor muydun?Rakibin çoğalmış gibi geldi.

@hamlet2006

Face'den bulamadım,72 km 'de ortalaması çok iyi,nitekim etap sonunda sıkı eğimler vardı,
Valla toplam 6 sıkı pedalşör var,yanlız tek avantaj şu kısada 4 kişi var,uzunda 2 kişi,,bugünkü yarışta 60 mastır uzun koşulmadı herhalde, çünki liste var sonuçlar yok,çünki 3 kişi vardı herhalde koşulmadı

@Kudret Kurtcebe Keşke bugün siz de yarışmış olsaydınız; sizden dinlemek ayrı bir keyif olurdu.

@hamlet2006

Şöyle bir durum söz konusu,53 km limit benim için,60 km ve 70 km için henüz sıkı bir idman disiplini altında değilim,idmanlar 50 km 'lerde,yani hazır değilim,1 nisan gran fondo ıstanbul etapta açıkça km önemli,avrupa yakada tüm etaplarda var oldum,yani yabancılık çekmeyeceğim,fakat kısa mesafe en az 53 km olması lazım benim açıdan,doktorların tavsiyesinede uymak durumundayım,yani 50 ve üstü olanların ,en çok 50 km 'de kalmalarını söylüyorlar ise bi bildikleri var tabi.

@mehmetsunu

Uyyyyyyyyyy
Boki yedük desene,,,,,:eek::krktm::krktm::krktm::krktm::krktm::krktm::krktm::krktm::booo::booo::booo::booo::booo::booo::eek::eek::eek::eek::eek::confused::confused::confused::confused::confused:

Rınat akhmedbekov
72 km ,ortalama,34.7,
60 mastır şampiyonu,alanya velo,
Son akra gran fondo yarışı,
Mustafa sevinçel,
72 km ortalama,32.9
Ikincilik,
Ersan kaçan,
Ortalama 31,üçüncülük,

2018 yılının 60 mastırlarını takibe devam bakalım türkiyede kaç adet 60 mastır var,sürprizler olacakmi göreceğiz,türkiye genelinde 60 mastırda yarışacak adam hak getire,kahvelere bakar isek maşallah yani elini atsan 60 mastır pişti oynuyor,,bunlara bakarak vakit kaybedecek değiliz,sahada var olan azınlık ile yola devam,türkiyenin en sıkı 60 'ları bizler olacağız hodri meydan bakalım

2017-2018 ,dönemi,yarışlarda 60 mastırların ortalamaları,

2017 ,uzun etap marmara,gran fondo,111 km ,
1-Yüksel kılıç,ortalama 33.1
2- recep tatlicilar ,ortalama 111 km ,31.5
2017 kısa etap,marmara gran fondo ,53 km ,
1- kudret kurtcebe ,ortalama 33.4

2018 kısa etap ,72 km antalya gran fondo,

1 - Rınat akhmetbekov,ortalama 34.7
2- mustafa sevinçel ortalama 32.9
3 - ersan kaçan ortalama 31,
En iyi 60 mastırlarda ortalama 30 ve üstü olanlar baz alınmıştır

2018 yılının 60 mastırlarını takibe devam, marmaris yarışına az bir süre kaldı,60 mastırda,uzunda yüksel kılıç gene listede,yalnız şu anda 3 kişi var kısa etapta 1 kişi ,15 nisana az bir süre kaldı,en az 6 kişi olması lazım ,türkiye türkiye uyuma 60 mastır diyoruzda ses yok,ege bölgesinden ,

(link)

@Kudret Kurtcebe Bolu'da İsmail İltir isimli bir abimiz var m Kendisini hem Strava hem de Zwift'de takip ediyorum. Bu listede sırıtacağını hiç sanmıyorum.

@Kudret Kurtcebe Kudret Ağabey sen yokuşçusun.Sen hiç anlattığın ağabeylerle yokuşta kapıştın mı?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@kerem.erdogan 55 - 59 kategoride,60 mastırda seneye olacak galba yanlız yaşı kaç bilmiyorum ali rıza fırıncı ile tekirdağda tanıştık 1958 doğumlu şimdi her ikiside millidir yani mektepli ,bizler alayliyiz ama mekteplilere saygılıyız

@hamlet2006 şimdi mustafa sevinçel ile kapışma düzde olacak ora marmara etap,

Malesef ege ve akdeniz parasal yönden sıkıntı

@kerem.erdogan

(link)

Ismail bey 55-59 katagoride ,

@hamlet2006

Tekirdağ - şarköy yarışında mesafe 72 km idi ama 4 sektör eğim ve bunun dışında egimler mevcuttu üstelik katagoride bana göre tersti,59 yaşında idim ,55 mastır üstü yoktu,burada 55 artı olsa idi zati 3 kişi olacaktı 3 kişi için katagori olmuyor,iddasiz gittim,çünki favorileri biliyordum,3 üne oynadım 3 'ude kürsüye çıktı,zafer yalın birinci ikinci ali rıza fırıncı,3 üncü cihat yurtseven oldular zati 50 mastırda 14 kişi idik,50 'inci km 'de yarışı bıraktım,tempoyu düşürdum, 313 kişi katıldı sadece 72 km yarışı oldu,250 'den fazla insan döküldü,nedeni bitmeyen 19 egimler,strava kayıtları bile bile görüp yarışa katılıp arkasından başaramayinca mutlu erçevik hocayı eleştirmenin bir anlamı olmaz idi,ama dönüşte 1 otobüs dolusu insan mutlu hocayı eleştirdi,mutlu hocayı bisikletci düşmanı ilan ettiler,bunlar bana göre doğru değildir,50 'inci km' de rüzgar çarpması yaşadım ,35 km hızla esen rüzgara yenildim ve durdum,ayaklarımı yukarı diktim,kendime geldim,ve asla kendimi zorlamadım,yarış bittiğinde,iyi idim,güzel bir macera idi ama burada 50 km 'lik yarış olur ise yarışmayi düşünürüm,etap mükemmel çünki

@Kudret Kurtcebe

(link)

Facede pek bilgi yok.
Rinat Akhmetbekov amcamızın resımleri. ))
rinat.jpg rinat2.jpg

@Erkin Kalender

Olmadı şimdi Rınat 60 yaş üstünde bu arada bana kürsü borclusun,erkin gran fondo yarışlarında görüşmek üzre ,marmaraya gelirsen hasret gideririz bu arada 15 nisan marmaris var bakalım 60 mastır ne olacak,,,

@Erkin Kalender

Rınat 72 km 'de ortalaması 34.7
Sen 18 yaşındasın ortalaman 72 km 'de 35 veya daha üzeri olur ise o vakit Rınat 'ı tokatlarsin
Çalışmaya devam et,,,,,..

@mümtaz öztürk

Mümtaz bey sizi bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden acaba ?gran fondo yarışlarında varmıydınız ?
Benden 1 yaş ufaksiniz sizin katagori 55-59 arası

Sizlere kolay gelsin. Bizler bu sene trans continental'e odaklandık, gözümüz başka bir şey görmüyor..:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri