Scudo Sports

2018 Scott modelleri

Kerim KOÇAK

Forum Demirbaşı
Tepki
486
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar , bazı scott serilerinin 2018 modellerini görme şansım oldu sizinle paylaşmak istedim

Scott silence evo Belt Drive 2018

SCOTT SPARK 730 2018

SCOTT FOIL 20 2018

SCOTT ADDICT RC 10 (NEW DURA-ACE) 2018

Scudo
bisikletlerin fiyat bilgilerini de ekleseydiniz konuya keşke. çok daha güzel olurdu.:harika:

scott foil videosunda ki bianchi infinitoyu es mi geçtiniz ne yaptınız.

Fiyat bilgisi eklemeyi unutmuşum arkadaşlar ithal bisikletlere gelecek %20 ek verginin de etkisiyle fiyatlar baya yükselmiş sırasıyla

Scott silence evo Belt Drive 2018 8.850,00 TL

SCOTT SPARK 730 2018 14.530,00 TL

SCOTT FOIL 20 2018 15.490,00 TL

SCOTT ADDICT RC 10 (NEW DURA-ACE) 2018 22.250,00 TL

Bianchi infinitoyu es geçmek münkün değil çok beğendim çünkü almayı düşünüyorum bakalım bi kaç güne onun videosunu da atarım yol bisikletleri konusuna ;)

Birazda speedster ları tanıtsaymış iyidi :(

@CaRviLLE bu Videolar gibi bir inceleme olsa güzel olur.. özellikle speedster 10 Bu modeli almayı düşünüyorum

@Adrenalin26
//////////////youtube de bir çok video var istersen birde oraya bak .

(link) birde buradan tüm modellere bakabilirsin...

herkese günaydın arkadaşlar bir bisiklet var SCOTT SUB CROSS 40 (2016) temiz kondisyonda bir bisiklete benziyor gidip göreceğim bu hafta 1500 tl ye alınır mı fiyat nasıl bu arada bisiklet 14 aylık ? scott ilk defa alacağım için yardımcı olursanız sevinirim ?

@eminemin
2018 Modellerinin fiyatlarını görünce bisiklet temizse fiyat iyi gibi.
@eminemin
Scott ın yol bisikletini kullanıyorum gayet memnunum.Scott tüm dünyada kabul görmüş bir marka.Sıkıntı yaşayacağınızı hiç düşünmüyorum.

@hamlet2006 teşekkür ederim fikriniz için çok sağ olun . bianchi carraro gibi markaların üstünde bir marka galiba scott gözlemlerim o yönde yanılmıyorsam. Birde bisiklette incelerken özelikle bakmak gereken ne olmalı sizce ?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mühendis YouTube de istediğim her modelin 2018-107 farketmez çok güzel incelemesi var.. Mesele Türkçe hiç yok olması... Foruma bakıyorum 100 lerce bisiklet var, lakin adam akıllı bisiklet incelemesi yapan yok... Şöyle görsellerle videolar ile, olanlarda kısıtlı 1-2 model...
Türkiyede bisiklete olan ilgi gerçekten az, ilgisi olanlarda çok ilgilenmiyor onu görüyorum...

@eminemin Küçük çiziklere fazla takılma.Derin çizikler var ise elinle bastır esneme yapıp yapmadığını bak; esneme varsa uzak dur.Kadroda gerilime maruz kalan bağlantı birleşim noktalarını kontrol et
İkinci el bisiklet alım videoları var onlara bir bak derim

• Beğen
Tepkiler: eminemin
@CaRviLLE inşallah olur... Aşırı detaylı olmasına gerek yok,, benim gibi acemi bisikletcileri, yeni yol bisikleti alacakları, modelleri araştıranları bilgilendirecek, görsel olarak tatmin edecek videolar olması yeterli.. Yukarda senin yaptığın gibi bir inceleme tüm modellere yapılabilir ve yeterli olur sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@Adrenalin26Teşekkür ederim her modele değil de farklı türlere ve yeni modellere yapacağım bundan sonra tekrar erdoğanlara gittiğim de bir kaç model (2018)videosu sizinkiler de dahil çekeceğim bu ay sonu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@CaRviLLE
Bekliyorum usta.. Scott speedster serisinden ve Cube nin modellerindende inceleme bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@Adrenalin26Tamamdır 2018 cube ler de gelirse o zamana atarım onları da bende merak ediyorum

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26 Haklısınız.Aslında herkes sahip olduğu Scott bisikletlerin tanıtımını yapsa olur.Dur ben bir çekim yapayım.

Scott'ın yol/yarış grubunda bir şey dikkatimi çekiyor. Sırasıyla Claris grup-set bulunan Speedster 40, Sora sistem bulunan Speedster 30, ve 105 sistemli Speedster 10.
Bu bisikletlerde grupsetlerde neden seri dışı ya da tasarım olarak bence daha "demode" olan bir aynakol kullanılıyor?
Mesela 105 setli olan Speedster 10'da, tüm grup set 105 / 5800 iken aynakolda "Shimano FC-RS510/500 Black Hyperdrive 34x50 T" seçilmiş de 105 şu bilinen, bence daha şık olan FC-5800 koyulmamış.
105 5800.jpg

(link)
(link)

Ayrıca, Bu bisikletin teknik bilgiler kısmında geçene göre aynakol Shimano FC-RS510 yazıyor. Yani görsellerden aratıyorum shimanonun sitesine giriyorum şu aşağıdaki/resimdeki) aynakol RS-500 yani, RS-510 falan değil.
RS 500.jpg

(link)
(link)

Yani soru aslında neden seriye ait olmayan aynakolun kullanılmasıydı ama bu kısım da kafamı karıştırdı.

Geri