Scudo Sports

2017 Yaz İstanbul-Yunanistan Sınırı-Marmaris-Suriye Sınırı Turu

@Pedal42
Teşekkür ederim usta.
Ben tecrübeli değilim ama kendim Trakya Ege Akdeniz yaptım 1 aylık sürem vardı.
Eğer vakit olsaydı Karadeniz de Sarp sınır kapısından başlayıp Karadeniz i de boydan boya geçip Trakya dan inerdim Ege ye.
Vaktiniz varsa böyle bir tur daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Daha sonra bakmak için listeye attım. Bu arada şöyle bir göz gezdirdimde, valla bravo, biz daha bulunduğumuz ilin yakın çevresine gitmeye üşeniyor, çekiniyoruz, siz nereden nerelere gitmişsiniz. :) Üstelik bisiklet kıyafetleri olmadan vs Tabi burada birazda zaman ayırabilmek lazım memurluğun en büyük nimetlerinden biri... :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Helal olsun sizi tebrik ederim. muhteşem bir iş çıkartmışsınız. okumak bile çok keyifliydi. bizlere de heves ve cesaret verdiniz

Tek kelimeyle helal olsun tek tabanca cikmak kolay degildir. Mental ve fizik gucunuzden dolayi sizi kutlarim.

• Beğen
bir tebrik de benden gelsin iyi cesaret :harika:

• Beğen
Yazdıklarının tümünü okudum ve tek kelimeyle harika . Kız isteme mevzuunu 3000 sayfa değilde kısaca okumak isterdim malum her zaman kanayan yaradır.

• Beğen
Aradığım amatör ruh.Mesele bu bence.Allah ne verdiyse yola çıkmak.

• Beğen
Tebrikler öncelikle hocam Hatay geldiğimizde Yayladağı ilçesi parkuru dünyada sayılı parkurlardan bildiğim kadarıyla sizde bence denemelisiniz

Rezerve alalim şoyle :)

• Beğen
Tepkiler: Mura7Mac1t
Tebrik ediyorum. Okuması çok zevkliydi. Helal be. Aynı kafadayız ona daha çok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Helal! Tüm günleri okudum zevkle.
"Hadi ben çıktım" deyip, kafada çok öyle ne yaparım ne ederim yokken çıkılmış süper bir tur olmuş gibi.

Tebrik ederim güzel tur olmuş devamını bekliyoruz..

@Yunus EROL nerelerdesin? Diğer turların hakkında yazı yazmanı bekliyoruz halen :)
Bir beğeni sayesinde bu başlığa tekrar uğradım. Öyle güzel yazmışsın ki, baştan sona tekrar okudum :)
Zaten beş yıla yakın zaman geçmiş, unutmuşum. Ellerine sağlık, çok güzel bir tur anlatımı, tekrar teşekkürler 👍🧿🇳🇬

Edit: Başka iki tur daha paylaştığını gördüm, henüz okumamışım. En kısa zamanda görüşmek üzere ;)

Tebrikler. Ben hala plan yapıp ceraret edemeyenlerdenim. Sizin gibi cesur insnları gördükçe hevesim artıyor. Hayırlısı bakalım. Başka turlarınız varsa, lütfen paylaşın. Sağlıcakla kalınız.

Geri