Scudo Sports

2017 Yaz İstanbul-Yunanistan Sınırı-Marmaris-Suriye Sınırı Turu

Tebrik ederim. Muhteşem bir tur olmuş. "Bir de kask olsaydı." dedim ama var mıydı ?

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Scudo
İlham verici bir tur olmuş.Tura çıkmak isteyen ve bir türlü cesaret edemeyenler için harika bir örnek.Mesela ben 3 yıldır tura çıkacağım ama bir türlü cesaret edemiyorum.Özellikle Cadırsız sadece parkta ,uyku tulumu ile yattığınızı okuyunca hayret ettim, helal olsun dedim.Şu anda Yol bisikletimi tur bisikletine dönüştürme çalışmalarına başladım ve kısmetse ilerleyen günlerde burada paylaşıp ustalardan fikir alacağım.Bu güzel tur , samimi anlatım için çok teşekkürler.Nice güzel turlara çıkmanız dileğiyle,Teşekkürler.

• Beğen
Tebrik ediyorum. Uzun ve güzel tur olmuş...

• Beğen
Epey uzun ama bir o kadarda harika bir tur olmuş. Tebrik ediyorum. Ancak Kafama birşey takıldı. Istanbula dönüşü nasıl yaptınız ? Dönüş direk otobüslemi oldu yoksa yine bisikletlemi ?

• Beğen
Tebrik ediyorum, kesinlikle imrenilecek bir performans. Neredeyse 1 ay her gün yollarda ve neredeyse ekipmansız. Kaç kilo verdiğinizi merak ediyorum

• Beğen
Şimdi ben bisikletinizden bazı çıkarımlar yaptım .
HD kesinlikle almamalıyım yoksa dagin başında frensiz kalabilirim . V olsa tamir imkani var biraz daha .
Başka konularda yok 5 kere 10 kere lastigim patladi falan diye okudugum oluyor , sizde patlamamasinin sebebi bu modeldeki zırhlı lastikler olmalî .
Sizi bu kadar yola sıkıntısız goturduyse bende gonul rahatligiyla alabilirim :)

Birde merak ettigim birşey var , maşa kilidini rampalarda hiç denediniz mi ?

Son olarak bisikletin modeli 1621 mi yoksa 1721 mi ?

Tebrik ederim :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tebrikler.Çok Güzel Bir Tur olmuş.
Çokda güzel anlatmışsınız.

• Beğen
@Kardanadam

Dönüşü zaman sorunu olduğu için otobüsle yaptım. Vakit olsa Adana Konya Eskişehir Sakarya İstanbul dönebilirdim.

@Cevat_MD
Yolda her yerin meşhur yemeklerinden ve bolca abur cubur yememe rağmen 12 kilo verdim abi.

@keremkucuk041

Ben Akbük te frensiz kaldım yağ sorunundan dolayı. Benim lastik 2 kere patladı. Bu kadar yol için az sayılır muhtemelen. Bu sene ben de zırhlı lastik alıp çıkacağım tura.
Maşa kilidini turdan sonra öğrendim desem :) Ben çok acemi sayılırım. Turdan sonra öğrendim.Şimdi kullanıyorum fayda sağlıyor.

Model 1621.

Hocam harikasınız.
Ne kadar güzel anlatmışsınız, okudukça turu ben yapmış gibi keyif aldım.

Keşke bu turu videoya çekip, youtube ta kanal açıp paylaşsaydınız. Çok daha keyifli olurdu.

Umarım bir daha ki turunuza allah nasip eder bizde, sizin yaşadıklarınızı daha çok hissetmiş oluruz...

• Beğen
Hocam tebrikler. kararlı ve net olmanız hoşuma gitti. biz halen şehir içinde bir tur atalım mı hesabı yapıp duruyor, maalesef aylardır seleye oturupta bir pedal çeviremiyoruz.

• Beğen
Tebrikler harika bir tur olmuş. Büyük bir keyifle okudum.:) Günlük yaptığınız kilometreler inanılmaz. Daha da güzeli turda oluşan hiç bir problemi çok büyük dertler haline getirmemişsiniz. Bu sayede okurken içimde bir huzur hissettim.:) Nice güzel turlarınız olsun.

• Beğen
@cagdascaneroglu

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Turda çok takılmamak gerek basit problemlere. Sıkıntılar çıkıyor ama yola devam ediyorsun bir şekilde.
Akşamüstü varacağın yere şehre varmak büyük mutluluk apayrı bir keyif. Gündüz yaşadığın sıkıntılar her şey unutuluyor.

Yunus Bey tebrik ederim ,takdir edilesi bir tur olmuş,tur boyunca jant tellerinizden kopan oldumu merak ettim !

• Beğen
Harika bir tur olmuş. İlham verici. Çok iyi bir mesafe yapmışsınız. Bakalım bu sene yolunuz nereye düşecek. Paylaşırsanız seviniriz. Tebrikler...

• Beğen
@Yavuz.M

Teşekkür ederim.
Farklı yerlerde 2 kere ikişer tane jant teli koptu.
Epey bir yolu arka tekerlek 8 çizerek gittim.
Akçay ve Mersin de tamirci arkadaşlar yardımcı oldu akort ayarı yaptılar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
tebrik ederim, kondüsyonunuz, azminiz, yaptığınız km. harika...

• Beğen
Tebrikler güzel bir anlatımdı. Gece Assos inişinde yüreğim ağzıma geldi :)) aman hocam görmekten çok görünmek ;))

Arkadaşım bu azminden dolayı seni tebrik ederim. Çok güzel bir tur olmuş.
Bu arada bir sorum olacak. Türkiye turu için İstanbul çikışlı Karadeniz sahilden mi yoksa Trakya Ege Akdeniz mi önerirsiniz.

Geri