Scudo Sports

2017 Türkiye Şampiyonası 2.Etap Puanlı Yol Yarışı / Muğla Ortaca

Scudo
Video için teşekkürler. Güzel bir yarış olmuş...

2017 yol yaris takvimi aciklandi mi acaba?

finişsiz olur mu hiç hocam ya. o anı görmek insanı gaza getiriyor :)

@Serkan Mıstınoğlu batarya yetmedi 3 dakika kala bitmiş üzgünüm ((

@kobalamin henüz açıklanmadı masterları kaldıracaklarmış. masterlara özel (+35 ) özel lig yapılabilirmiş. Büyük ihtimalle mayıs ayında sakaryarda türkiye şampiyonası olabilir. Orada zamana karşı yarışıda olacak.

@celilcetiner peki bu yaris haberlerini nereden ogrenebiliriz,bisiklet federasyonunda da bahsetmiyor sanirim

@kobalamin yarış takvımı açıklanmadı. Açıklanacağada benzemiyor. En son yarışı bile 1 hafta önce söylediler. Sadece kulaktan dolma haberler var ortada.

İzle izle sis sonra isten güçten vakit bulama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@celilcetiner 257 sırt numaralı ay yıldız sporcusu kavşakta kestirme kullanıyor. Yarışlarda 2 yıl mı men ediyorlardı bunun gibileri :snzdglsn:
51.08'de solluyorsunuz, 53.24'te tekrar solluyorsunuz

51.20'de yaptığı çakallık net olarak görülüyor

ay yıldız.png

Ne kadar zavallıca bir davranış :ckskc:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada 4.50'deki atak harika. Neredeyse görülemeyecek kadar uzak olan ön grubu harika yakalamışsınız :)
Ama az ilerdeki yokuş üzmüş :( Nabzın oyunları :kötü:

@Serkan Mıstınoğlu 2 ay sakatlık döneminden sonra yarışta kendımı denemek için girdim. Evet nabız değerleri çok kötü idi. Yokuşa gelene kadar nabzımı düşüremeyince yokuşta gruptan koptum. Hedefim yaş grubumda puan almaktı bunu başardığım için çok mutluyum. Zira 1 senedir yol bisikleti kullanıyorum. Hedef diğer yarışta ilk on içinde kalmak. tşk ederim.

kavşakta ki yarış hakeminden bahsedilmemesi ve teknik bir kusur olmamasınin dile getirilmemesi bana daha zavalıca geliyor ayrıca sporcuların yarışta kamera kullanması ile ilgili maddeyi okumanizi rica ederim

bir arkadaşım katılmıştı lastik patlamıştı :D

Geri