Scudo Sports

2017 Paris-Roubaix

H.T

Forum Bağımlısı
Tepki
1.210
İsim
Hasan
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Giant
Yarış yarın basliyor.Eurosporttan 12.00 itibariyle canli yayinlanacak.Bu sene bi cok isim yarista yok ama yine de yarisi kacirmamak lazim. En buyuk favori Tom Boonen.
Sizce kim kazanir?

(link)

• Beğen
Tepkiler: cngz
Scudo
Eurosport bilgisayardan nasıl izlerim???:kötü::kötü:

Eurosportplayer uyesi olarak izleyebilirsiniz ama aylik aboneligi kaldirmislar yillik 25 euro istiyolar. Ben dijiturk uyesi oldum rahat ettim

Aynen bende digitürk üyesi oldum sırf eurosport izlemek için yarın yağmur olsa tadından yenmezdi ama gözükmüyormuş duygusal olarak Tom BOONEN kazansın istiyorum kazandığı kayalarla yol yapacak abimiz;););)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut ve H.T
Digiturk'e ne kadar ödüyorsunuz? Tabii bu sorum bilgisayar için alanlara geçerli.

Yarın yarışı (link) izleyebilirsiniz.

Hatta tüm yarışları.

@fblisaru
Açılmıyor :(:(

Şu an Bask Yarışı 6. etap koşuluyor.

Capture.JPG

Ben de yıllık 25 Euro'ya yıllık Eurosport Player üyeliği aldım ama görüntü kalitesi tatmin etmiyor açıkçası, bir de Türkiye'de telefon ve tabletlerden izlenmiyor. Digiturk aboneliği hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sagan olucak mi yarinki yarista

Eurosport 2 diye bir kanal var digiturk 89 da bende eurosport yok sizce nasıl çözebilirim bu işi :/

Burdanda izleyebilrsinz : (link)

@samet akkaya

Kanal 71

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buradan da izleyebilirsiniz arkadaşlar

Yarış anlatımında Caner Eler ve Sarper Günsal var. Ne müthiş bir adamdır bu Caner Eler? Bu nasıl bir spor bilgisi, nasıl bir genel kültürdür? Yarış ilerledikçe yarış tarihi, bisikletçiler dışında coğrafya, o coğrafyaya ait detaylar (dil, etnik yapı, tarih, mimari, doğal güzellikler ve yeme içme kültürü vb. dahil) hakkında bolca bilgi sahibi olacağız. Çok keyifli bir sohbetleri var. Bir bisiklet yarışı ancak bu kadar keyifli hale gelir. Keşke ülkedeki spor yorumcusu kılıklı tipler seni bir izlese/dinlese. İyi ki varsın. Önünde saygıyla eğiliyorum Sayın Caner Eler.

Youtube ekran görüntüleri

Dosyalar

• screenshot_835.jpg
    screenshot_835.jpg
    67,1 KB · Okunma: 28
  • screenshot_833.jpg
    screenshot_833.jpg
    61,8 KB · Okunma: 25
  • screenshot_832.jpg
    screenshot_832.jpg
    62,9 KB · Okunma: 23
  • screenshot_831.jpg
    screenshot_831.jpg
    85,4 KB · Okunma: 24
  • screenshot_830.jpg
    screenshot_830.jpg
    78,8 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: hashus1099
adamlar mtb kullanır gibi parkeli ve bozuk yolda son sürat iniyorlar :) çok fena kazalar oldu çok sıkıntılı bi rota

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Melih Çolak
d'Arenberg ormanındaki etapta neler olacak kim bilir?

Geri