Ürünlerin fiyatları 2017 de 3-5 artış göstermiş fakat yerine oturacaklarını düşünüyorum favorim mosso reborn 105 fiyatına göre full carbon 105 set 5 bin tl bandında alınabilir
@alcest bu amiyane tabirim için peşinen hepinizden özür dileyerek başlıyorum yorumuma ama bu tasarım "biz bir halt yedik tüyü nereye dikelim?" tasarımı gibi geldi bana ilk görüşte ki zaten ikinci kez bakmayı yüreğim kaldırmaz sanırım. demek ki bu tarz tasarımlar yüzünden soğuğum ben Salcano'ya karşı. Ve şu anda aklıma geldi birden bire acaba bu Salcano'nun tasarım ekibindekiler çok mu sabit fikirli insanlar ya da yeni yetme tasarımcılar falan mı aldılar firma bünyesine orasını anlayamadım ben....
Mosso'nun 2017 serisi yol bisikletleri güzel olmuş, ama fiyatlar daha da güzel. Liste fiyatından %70-80 iskonto yapan esnaf çakallığında değillerse yakında dükkana şu tabelayı asarlar:
Yukarıdaki iki modeli inceledim de ikisi de 5800 105 setli ikisi de RS11 jant setli. Biri alüminyum biri karbon kadro ve aradaki fiyat farkı 100 lira gibi bir şey.
Şimdi benim aklımda bir soru oluştu, bir markanın aynı donanımda bir karbon bir alüminyum kadrolu modelinde 100 lira fiyat farkı olması imkansız bir olay. Bu durumda alüminyum modelin alüminyum kalitesi mi çok yüksek yoksa karbon modelin karbon kalitesi mi çok düşük işin içinden çıkamadım biri aydınlatırsa sevinirim...
Türk markalarını geçtim yabancılarda bile 105 setli alüminyum bisiklet 5000 liranın üzerinde değil, bu durumda alüminyum kadroya emek verilmiş galiba karbon da düşük seviye bir karbondur herhalde diye bir düşünceye girdim. Hangisi alınır?
@Road Cyclist
Söylemek istediği 7000 serisi alu komponentlerin daha pahalı olduğu. Mosso'da 7000 serisi alu kullandığı için fiyatı yüksek olmuş olabilir.