Doğrusu bu konuda şimdilik elle tutulur bir bilgi yok ortada. Lakin kullanılan Metrea 5000 1x11 setin (jant dahil) yurtdışı fiyatının yaklaşık 900 euro olduğu düşünülürse bu bisikletin fiyatının 4000 TL'nin altında olmayacağı tahmin edilebilir.
carraronun katoloğun çok garip birşey olmuş carraro cr race 042 sora setli bir model sol tarafta alüminyum maşa olarak belirtilmiş sağda ise karbon?
vee bir gariplik daha yakaladım sol üstteki kırmızı şeritte 20 vites yazıyor sağ altta 18 ?
heralde sağ altta karbon maşa ve 18 vites yazan yer doğrudur çünkü soralar 18 tiagralar 20 vites oluyor bildiğim yeni soralarda bir değişiklik olmadı ise hangisine inanalım?
Yerli firmalar bi cesaret edip o işe giremedi nedense. Zaten her şey dışarda yaptırılıp getiriliyor neden bi enduro-downhill de eklemiyorlar acaba modellere? Son bi kaç yıldır fs bisiklet sayısı çok arttı. Salcano, Carraro, Whistle, Kron bu tarz bisiklete girse eminim talep görecektir. @vulkanlodbrok
@altughansinan aynı şekilde düşünüyorum bende ama specializer scott santa cruz gibi donanımlar hazırlayıp Türkiye pazarına süreceklerini hiç ummuyorum açıkçası.
@Sadettin Z. Carraro nero çok harika olmuş ya çok beğendim. 4000 altına çıkarsa eğer rağbet göreceğini düşünüyorum ki bence hak eder o parayı. Fizik selesi brooks elcikleri filan beni benden aldı
@vulkanlodbrok Her katalog muhabbeti olduğu zaman bakıyorum acaba çıkar mı diye ama sonuç olumsuz. Whistle, Salcano denedi bildiğim kadarıyla ama devam etmemişler. Tabi ki bi Specialized bi Santa Cruz beklemiyoruz. En azından fs keyfini bi şekilde tadabilme şansımız olur. Kendi adıma konuşacak olursam yabancı markalar beni çok aşıyor fiyat olarak. 10-15.000 TL gibi fiyatlara bisiklet alabilmemin imkanı yok. Elbet gönül isterdi bi Yeti bi İbis vs ama yok ne yazık ki. O bakımdan bari yerli markalar girse şu işe de biz de fs bisikletin tadına bakabilsek. Düşük komponentle de olsa yapsalar keşke.
@alcest bu bisikleti kullanan arkadaşlar varsa lütfen alınmasın ama inanılmaz bir şekilde göz yoran, karmakarışık ve çok çirkin bir tasarım yapmışlar. Sade kırmızı yapıp üzerine siyah salcano yapsalar çok daha harika olabilir bence