Scudo Sports

2017 model bisikletler çıkmaya başladı

@Şükrü Güllüoğlu

@Şükrü Güllüoğlu
Sağolasın abicim, şimdi çantalarımı yana koyup bi tur arkadaşı bulmak kaldı(ilk turum olacak o yüzden biraz stresli olacağım kuvvetle ihitmal)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
@mehmet.ali
Hangi sitede yayınlandı bu 2017'ler, link alabilir miyim?

Salcanonun 2017 serisini görmeden sakın bisiklet almayın :)

• Beğen
Tepkiler: romus
Kuota diye bir marka, ilk defa duydum ve gördüm. Pahalı oyuncaklara benziyor.

Linki aşağıdadır.

(link)

kararo'nun yol bisikleti modelleri için konuşacak olursam lapierre nin 2016 da kullandığı 3 renkli tasarımı kopyalamışlar. Şu kadroları tek renk yapmak neden kimsenin aklına gelmiyor, mesela 052 adında disk frenli bir yol biskleti modeli var, e bu bisikleti neden tamamen turuncu yapmıyorsun da oraya o lanet beyazı sokuşturarak makinanın cevvalliğini baltalıyorsun, halbuki tamamı turuncu olsa ortaya böyle bir afet çıkacak:
ktm-canic-ktm-cyclocross-cxmagazine-img_9779-ay-v2-cxmagazine-ayee_1-750x642.jpg

@mehmet.ali
Hocam kadro tasarımlar bana zayıf geldi ya ne düşnüyosunuz. Hem yol hem şehir bisikletlerini biraz garipsedim

@Cem cm

Carraro yol grubunun renk tasarımında gerçekten özensiz davranmış. Ama şehir grubunda şöyle kömür karası bir makina mevcut:

image.jpeg

Shimano'nun yeni Metrea 5000 grupseti (jantlar dahil) donatılmış 1x11 bir yol faresi yapmışlar. Hele bir bullhorn gidon ve açık kahve deri sargı ile çok tatlı birşey olur.

Carraronun 2017 modellerine nereden bakıyorsunuz arkadaşlar sitesinde gözükmüyor çünkü

Disk frenler olası düşüşlerde sıkıntı yaratıyor mu?

Çoğu model artık disk frenli üretiyor.

Hepsi çok güzel ama Cannondale Touring yakıyor... :)

• Beğen
Tepkiler: alcest
Gördüğüm kadarı ile 1x drivetrain'ler çoğalıyor. Gelecekte ön aktarıcı ile filan uğraşmıcaz anlaşılan. Her şey arkada olacak. Fakat göbekten vitesli dağ bisikletleri/yol bisikletleri filan ne zaman gelecek acaba?

Cannondale şimdiye kadarki en başarılı renk kombinasyonunu yakalamış. Cranklar tek yaprak. Hafiflik kaygısımı yoksa başka bir şeyler varmı. Fiyatlar merak uyandırıyor.

Geri