Scudo Sports

2017 model bisikletler çıkmaya başladı

Cevat_MD

Forum Bağımlısı
Tepki
2.080
İsim
Cevat Bayhan
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
2017 model bisikletler yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Medya da rastladığımız haberleri bu başlık altında paylaşabiliriz.
Dövizin yükselmesiyle alım güçlerimiz iyice zorlanır olduğu için en azından fotolarına bakıp teselli olmaya çalışalım.
Aşağıdaki linkte görülen 2017 Lapierre modelleri haberiyle başlangıcı yapayım dedim.

(link)

Scudo
2017 lapierre senisum 300 yada 500 almayı düşünüyorum sizce hangisi 300 euro fark var arada

@BadBadWhiskey
10 bin TL bandında bir bisiklet alacak olsam aradaki 1000 lirayı düşünmezdim doğrusu...:):):)

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Bana göre alüminyum kadro ve Tiagra, Deore set yeterli :) Karbon lüks. Araba alacaklarda en iyi arabayı almıyor, alamıyor. En iyi motoru alanlar da en iyi motoru almıyor ve alamıyor. Sizde en iyi bisikleti almayı verin. Zaten alamıyoruz da.

Abilerim daha yeni yeni bu işlere girişeceğim.. Carraro CR-T WORLD vhb aldım ve mart ayına rezerve ettirdim... Görüşlerinizi rica edebilir miyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
@akifersoy26

:). :)

@Gazdeğilbilekgücü
Tur için güzel frenleri hoşuma gitmişti

@KUTAY67

Beni cezbeden bi diğer özelliği de dinamo var ve kelebek gidon

• Beğen
@akifersoy26 yanlis bakmamış isem lapierre claris li yol bisikleti 900 euro kuru tam bilmiyorum ama 3300-3500 lira gibi bir fiyata geliyor sanirim ve bazilarimiz icin bu bile luks gorunuyor daha gecen sene sora li bir bisiklet icin 2500 liranin fazla oldugu soyleniyordu:)

@adilnumanç.

@adilnumanç
Ben bisikleti 3600₺ ye aldım ve hemen hemen her şeyi mevcut... Şimdi eksikleri tamamlıcaz inş ufak ufak

• Beğen
Cannondale 2017 kataloğunu da şuraya koyalım.

(link)

Şuradan da Cycling Weekly tarafından hazırlanan Cannondale 2017 öne çıkan modeller yazısına erişilebilir:

(link)

CAAD8 yerine gelen ve abisi CAAD12 ile aynı geometrideki CAAD Optimo ilgi çekici. Tabi bir de aykırı çocuk Slate var.

Lapierre Crosshill çakıl bisiklet

Lapierre ayrıca kataloğunda dahil edilmesine karar bir çift (link) hem kir yollar boyunca hem döşeli yollar için uygundur, bisiklet.
catalogo-listino-prezzi-2017-lapierre-A461-Crosshill-500.jpg

Lapierre Crosshill 500: 2.399 €.
dizi içindeki çakıl Crosshill vardır Crosshill Lapierre 500 Shimano 105 11v (50/34, 11-32) ve G-One Schwalbe lastikler (700x40c) 2.399 euro ile Crosshill 300 (50 Shimano Tiagra 10v ile / 34, 11-32) ve 1.999 € 'dan Kenda Küçük Blok 8 kapsamaktadır.

Çok iyi yav 50/34 11/32 sistem var. Benim şu an değiştirmeye çalıştığım sistem :mad:

• Beğen
@TuTKuN

@TuTKuN valla hocam almışken ilk ve son olsun dedim lastikler de şansıma kendiliğinden zırhlı geliyo.. Şimdi brooks sele ve ortlib yada vaude çantaları kaldı inş onlar da olacak mart sonu gibi

Sazan gibi aldım ben bisikleti ne çamurluğu ne aydınlatması ne bagajı var. Pahalı değil o bisiklet o fiyata. En iyi tur bisikletlerinden birisi

Geri